reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
a ja kochane wciełam 2 rollmopsy i teraz mam pełny brzuszek - az moj maz sie ze mnie smial ze to albo na okres albo na dzidzie- nie zdazylam usiasc do stołu i jadłam na stojąco hehhe- wpradzie 2 tygodnie do @ ale u mnei przed @ to wszystko mozliwe hehe nawet mieszanie słonego ze słodkim -.... hahah:-D

zrobie sobie zaraz kolejna herbatke z cytrynka po tych śledziach...:tak:

i mam bóle jajników i krzyzża i ciągniecia - boshe ja nie cche sobie kolejny cykl wmawiac .... buuuuuuu help chyba musze sie czyms zajac aby nie myslec bo oszaleje!!!!!!!:-p

dziewczyny wpadłam tylko na chwilę,żeby powiedzieć Wam,że chłopaczki mojego męża są w bardzo dobrym stanie;). Jaki blady mój mężulek się zrobił, gdy czekaliśmy na wynik. Widok
niezapomniany;). Jestem szczęsliwa i odzyskałam wiarę,że kiedyś doczekamy się dzidzi.

W srode mam HSG, a test po stosunku został odłożony na następny cykl.

no to bosko nanusia, bo łatwiej kobietke wyleczyć niz faceta:-D

ja też dziesiaj na vadanku byłam...przeciwciała w śliuzie, na wynik musze poczekać tydzień.

Udało mi sie też zarejestrować do Poradni Endokrynologii Ginekologicznej na 11 marca...bardzo się cieszę. bo to w następnym cyklu juz...w miedzyczasie wszystkie hormony zrobie...to moze uda sie coś poradzic dla mnie.
No io czekam na 26 lutego na HSG...:tak:

Jeszcze nigdy w zyciu tyle nie łaziłam po lekarzach co teraz...

właśnie byłam w wc i na wkładeczce zauważyłam taki sluz zołtawy- taki"glutek" - tak mam zawsze w jednym dniu cyklu tak mniej wiecej ok środka cyklu--- coz to moze byc hmmmm (sorki za bezpośredniość ale moze wiecie???) a sprawdziłam "w środku" to biały i lepki hmmm:eek:

no to bosko nanusia, bo łatwiej kobietke wyleczyć niz faceta:-D

ja też dziesiaj na vadanku byłam...przeciwciała w śliuzie, na wynik musze poczekać tydzień.

Udało mi sie też zarejestrować do Poradni Endokrynologii Ginekologicznej na 11 marca...bardzo się cieszę. bo to w następnym cyklu juz...w miedzyczasie wszystkie hormony zrobie...to moze uda sie coś poradzic dla mnie.
No io czekam na 26 lutego na HSG...:tak:

Jeszcze nigdy w zyciu tyle nie łaziłam po lekarzach co teraz...

no ja to robilam zawsze badania raz w roku a teraz tez sie szlajam hehe ale czego sie nie robi :tak:

reklama
Do góry