R
RiSiA
Gość
Pajusia a jak Ty się czujesz?????
Dziekuje bardzo dobrze tylek jeszcze boli, ale są mdłosci wiec sie nie martwie;-)no i jak słysze bulgotanie w brzuchu to iem ze maluch szaleje
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Pajusia a jak Ty się czujesz?????
YouTube- Ja Jestem - Arka Noego
jak będziecie miały chwilkę to sobie tego posłuchajcie i pooglądajcie...
odkryłam to podczas słuchania piosenek z moją córcią.
ja siedzę,słucham i wyję...
wariatka:-(
Dziekuje bardzo dobrze tylek jeszcze boli, ale są mdłosci wiec sie nie martwie;-)no i jak słysze bulgotanie w brzuchu to iem ze maluch szaleje
te bulgotania to musi byc cudowne uczucie prawda????:-)
ja tez tak chce :-)
dziewczyny wpadłam tylko na chwilę,żeby powiedzieć Wam,że chłopaczki mojego męża są w bardzo dobrym stanie. Jaki blady mój mężulek się zrobił, gdy czekaliśmy na wynik. Widok
niezapomniany. Jestem szczęsliwa i odzyskałam wiarę,że kiedyś doczekamy się dzidzi.
W srode mam HSG, a test po stosunku został odłożony na następny cykl.
czesc wszystkim dzisiaj testowalam. ale nie jestem do konca pewna bo ta druga kreska jest taka jasniejsza niz ta pierwsza ale widze 2 kreseczki. jutro chyba powtorze test he he powiedzcie mi czy ta druga ma byc jasniejsza????
no to bosko nanusia, bo łatwiej kobietke wyleczyć niz faceta
ja też dziesiaj na vadanku byłam...przeciwciała w śliuzie, na wynik musze poczekać tydzień.
Udało mi sie też zarejestrować do Poradni Endokrynologii Ginekologicznej na 11 marca...bardzo się cieszę. bo to w następnym cyklu juz...w miedzyczasie wszystkie hormony zrobie...to moze uda sie coś poradzic dla mnie.
No io czekam na 26 lutego na HSG...
Jeszcze nigdy w zyciu tyle nie łaziłam po lekarzach co teraz...
no ja to robilam zawsze badania raz w roku a teraz tez sie szlajam hehe ale czego sie nie robi