reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

już jest lepiej.staram się zająć myśli.jej @ dalej nie ma...już 2 dzień.no cóż,czekam.dziękuję olkale:happy:

Lenka a mierzysz sobie temperaturę?
Bo ja tak wtedy rano wiem czego mam się spodziewć..

Przykro mi Maćku, ze spada...gdyby u mnie tak było to bym raczej miała złe mysli:-(

reklama
Lenka a mierzysz sobie temperaturę?
Bo ja tak wtedy rano wiem czego mam się spodziewć..

Przykro mi Maćku, ze spada...gdyby u mnie tak było to bym raczej miała złe mysli:-(

dziewczynki nie ma co gdybac zobaczymy co bedzie moze to chwilowy spadek a moe jakies inne czynniki zakłócają Twoją tempkę Maćku????

mnie po bulgotaniu robi sie zawsze niedobrze :-D to raczej dziwne uczucie;-) ale cos innego ja wiem, ze jak mam zgage i mdli to znaczy ze maluch szaleje :-D a tak mam codziennie;-)
no to fajniutko tez tak chceeeeee

no oby oby hehe choc moga i byc na dziewczynke :-)

mmm pyszny śledzik ... :-):tak:
na dziewczynki to slodkosci he he

Ostatnio edytowane przez moderatora:
a mnie ciagnie i rwie prawy jajnik :eek: i tak dziwinie boli jak w poprzednim cyklu tylko wtedy bylo tydzien przed @ a teraz jest dwa tygodnie przed....hmmmmm

Becia prosze nie nakrecaj sie...:wściekła/y::angry:

:confused2::confused2::confused2:

na dziewczynki to slodkosci he he
no szkoda ze to sie nigdy nie sprawdza
czasami sprawdza ale u ciezarnych ;-)

gdzie sie wszystkie podzialy???
:-( buuuuuuuu

gdzie sie wszystkie podzialy???
:-( buuuuuuuu
znow poszly na jedzonko pewnie ja juz zdarzylam do sklepu skoczyc po zakupy he he

no szkoda ze to sie nigdy nie sprawdza
czasami sprawdza ale u ciezarnych ;-)
mi sie sprawdzilo na ostro slono i kwasno chlopok jak dab mi rosnie he he
tez mnie jajnik lewy naiwania i boli cale podbrzusze he he

Ja rowniez wiem, czego sie spodziewac i oswajam sie z ta sytuacja...:confused2:
dziewczynki nie ma co gdybac zobaczymy co bedzie moze to chwilowy spadek a moe jakies inne czynniki zakłócają Twoją tempkę Maćku????
Raczej nie - wczoraj spadla o 0,1, dzis o kolejne 0,05... Nie ma juz ratunku;-)

reklama
Do góry