reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Scully a kiedy robisz teścika??

:sorry: 25.02. o ile @ nie pryjdzie do tego czasu (a powinna być 22.02) ;-)

dziewczyny wpadłam tylko na chwilę,żeby powiedzieć Wam,że chłopaczki mojego męża są w bardzo dobrym stanie;). Jaki blady mój mężulek się zrobił, gdy czekaliśmy na wynik. Widok
niezapomniany;). Jestem szczęsliwa i odzyskałam wiarę,że kiedyś doczekamy się dzidzi.
W srode mam HSG, a test po stosunku został odłożony na następny cykl.

:-) odstresować się i do serduszkowania :tak:

reklama
czesc wszystkim dzisiaj testowalam. ale nie jestem do konca pewna bo ta druga kreska jest taka jasniejsza niz ta pierwsza ale widze 2 kreseczki. jutro chyba powtorze test he he powiedzcie mi czy ta druga ma byc jasniejsza????

moj syneczek jak mial roczek
a tak wyglada dzis he he

czesc wszystkim dzisiaj testowalam. ale nie jestem do konca pewna bo ta druga kreska jest taka jasniejsza niz ta pierwsza ale widze 2 kreseczki. jutro chyba powtorze test he he powiedzcie mi czy ta druga ma byc jasniejsza????
no to zajebiste gratulacjeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

no to bedziesz w ciazy i slub tez bedzie he he
moj synek byl na naszym slubie mial roczek i dobrze sie bawil he he

Ostatnio edytowane przez moderatora:

No Kochana to ja powoli gratuluje zrob test za 2 dni to zobaczysz ze kreska powinna byc cimniejsza potem znow powtorzysz.... oj ale fajowo
zazdroszcze ale oczywiscie tak pozytywnie:-)
ściskam mocno:tak:

a tak wyglada dzis he he

fajny chłopczyk:-) i chyba do Ciebie podobny

ale ta druga ma byc jasniejsza?? napewno?? mam nadzieje ze wzrok mam jeszcze dobry he he. ale chyba dla pewnosci jutro powtorze co?? masakra jak sie ciesze az mi sie rece trzesa he he

a robilas z porannego moczu???

oj a ja za pare chwil wroce - oj ale mam smaka na rollmopsa hmmmm az slinotoku dostalam lece i wracam ze śledzikiem o i herbatka z cytrynką :tak:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Do góry