reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
dziewczyny wpadłam tylko na chwilę,żeby powiedzieć Wam,że chłopaczki mojego męża są w bardzo dobrym stanie;). Jaki blady mój mężulek się zrobił, gdy czekaliśmy na wynik. Widok
niezapomniany;). Jestem szczęsliwa i odzyskałam wiarę,że kiedyś doczekamy się dzidzi.

W srode mam HSG, a test po stosunku został odłożony na następny cykl.

Dzięki. No armia całkiem pokaźna i silna;). Czyli już wiadomo,że to ja "szwankuję", ale wierzę, że za chwilę wszytsko się odmieni;)
Fantastycznie, ze takie dobre wyniki:tak:
Skoro z Toba jest cos nie teges, to droga ku szczesciu juz niedluga. Znajda co maja znalezc, jakies leczonko i dzidzia:tak:

czesc wszystkim dzisiaj testowalam. ale nie jestem do konca pewna bo ta druga kreska jest taka jasniejsza niz ta pierwsza ale widze 2 kreseczki. jutro chyba powtorze test he he powiedzcie mi czy ta druga ma byc jasniejsza????
Super! Gratulacje!!!!!!!:-)

czesc wszystkim dzisiaj testowalam. ale nie jestem do konca pewna bo ta druga kreska jest taka jasniejsza niz ta pierwsza ale widze 2 kreseczki. jutro chyba powtorze test he he powiedzcie mi czy ta druga ma byc jasniejsza????

Gratuluje ja w pierwszy dzien wyszla blada druga a na nastepny były dwie mocne. To nie jest test owu, ze muszą wyjsc dwie identyczne ;-) jak są dwie jestes w ciąży

Ostatnio edytowane przez moderatora:
właściwie to nie wiem co mam napisac.nie chcę się nad sobą użalać.wszystkie mamy takie problemy,nie jestem wyjątkiem...
zrobiłam rano test.
negatywny.
@ dalej nie ma.
brzuch boli...nie wiem co myśleć,co robić,tracić nadzieję,odpuścić,czekać...najbliżej to mi chyba do zwariowania:-(

Lena Kochana nie zadręczaj sie...weź jakiąś ksiazkę i poczytaj...ucieknij gdzieś myślami...taki stresik to dla fasolki nic dobrego nie zdziała...tzrymaj się cieplutko, a ja trzymam kciuki:tak:

reklama
Już sama nie wiem jak się czuje boli mnie brzuch ale to nie nowość przecież :-( do tego cycole :-( ale testa za 3-4 dni bede robic w niedziele to za szybko jak na mnie noooo chyba ze się @ pojawi:-(

trzymam kciuki aby sie nie pojawila :tak: wstręciucha jedna :tak:
ja mysle ze termin testowanka dobry a potem tylko pare dni po do powtorki i .... ciiiiiii;-)

Do góry