Svensonka
Fanka BB :)
to na chlopca zachcianki he heoj a ja za pare chwil wroce - oj ale mam smaka na rollmopsa hmmmm az slinotoku dostalam lece i wracam ze śledzikiem o i herbatka z cytrynką
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
to na chlopca zachcianki he heoj a ja za pare chwil wroce - oj ale mam smaka na rollmopsa hmmmm az slinotoku dostalam lece i wracam ze śledzikiem o i herbatka z cytrynką
dziekuje:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)sto procent tez tak mialam i ciaza jak sie widzi gratulacje mloda mamooooooooo
dziewczyny wpadłam tylko na chwilę,żeby powiedzieć Wam,że chłopaczki mojego męża są w bardzo dobrym stanie. Jaki blady mój mężulek się zrobił, gdy czekaliśmy na wynik. Widok
niezapomniany. Jestem szczęsliwa i odzyskałam wiarę,że kiedyś doczekamy się dzidzi.
W srode mam HSG, a test po stosunku został odłożony na następny cykl.
Fantastycznie, ze takie dobre wynikiDzięki. No armia całkiem pokaźna i silna. Czyli już wiadomo,że to ja "szwankuję", ale wierzę, że za chwilę wszytsko się odmieni
Super! Gratulacje!!!!!!!:-)czesc wszystkim dzisiaj testowalam. ale nie jestem do konca pewna bo ta druga kreska jest taka jasniejsza niz ta pierwsza ale widze 2 kreseczki. jutro chyba powtorze test he he powiedzcie mi czy ta druga ma byc jasniejsza????
to na chlopca zachcianki he he
tak z porannego robilam
czesc wszystkim dzisiaj testowalam. ale nie jestem do konca pewna bo ta druga kreska jest taka jasniejsza niz ta pierwsza ale widze 2 kreseczki. jutro chyba powtorze test he he powiedzcie mi czy ta druga ma byc jasniejsza????
tak z porannego robilam
Gratuluje ja w pierwszy dzien wyszla blada druga a na nastepny były dwie mocne. To nie jest test owu, ze muszą wyjsc dwie identyczne ;-) jak są dwie jestes w ciąży
no to możemy po cichu gratulować :-)
no mozemy:-)
Tosiuniu a jak dzisiaj się czujesz???
właściwie to nie wiem co mam napisac.nie chcę się nad sobą użalać.wszystkie mamy takie problemy,nie jestem wyjątkiem...
zrobiłam rano test.
negatywny.
@ dalej nie ma.
brzuch boli...nie wiem co myśleć,co robić,tracić nadzieję,odpuścić,czekać...najbliżej to mi chyba do zwariowania:-(
Już sama nie wiem jak się czuje boli mnie brzuch ale to nie nowość przecież :-( do tego cycole :-( ale testa za 3-4 dni bede robic w niedziele to za szybko jak na mnie noooo chyba ze się @ pojawi:-(