mnie po bulgotaniu robi sie zawsze niedobrze to raczej dziwne uczucie;-) ale cos innego ja wiem, ze jak mam zgage i mdli to znaczy ze maluch szaleje a tak mam codziennie;-)
:-):-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
mnie po bulgotaniu robi sie zawsze niedobrze to raczej dziwne uczucie;-) ale cos innego ja wiem, ze jak mam zgage i mdli to znaczy ze maluch szaleje a tak mam codziennie;-)
no ja to robilam zawsze badania raz w roku a teraz tez sie szlajam hehe ale czego sie nie robi
Otoz to! Ja jak mialam Hsg to bylam pierwszy raz w zyciu w szpitalu
właśnie byłam w wc i na wkładeczce zauważyłam taki sluz zołtawy- taki"glutek" - tak mam zawsze w jednym dniu cyklu tak mniej wiecej ok środka cyklu--- coz to moze byc hmmmm (sorki za bezpośredniość ale moze wiecie???) a sprawdziłam "w środku" to biały i lepki hmmm
hehehhe no od tego jest jak sie placi to trzeba korzystac :-)ja to tyle biegałam po lekarzach ze mój W. się śmiał ze lux med rozwiąze ze mna umowe
czesc wszystkim dzisiaj testowalam. ale nie jestem do konca pewna bo ta druga kreska jest taka jasniejsza niz ta pierwsza ale widze 2 kreseczki. jutro chyba powtorze test he he powiedzcie mi czy ta druga ma byc jasniejsza????
serdeczne gratulacje!na pewno jesteś w ciązy skoro są 2 kreseczki nie ważne czy druga jest jaśniejsza ona ściemniejeale ta druga ma byc jasniejsza?? napewno?? mam nadzieje ze wzrok mam jeszcze dobry he he. ale chyba dla pewnosci jutro powtorze co?? masakra jak sie ciesze az mi sie rece trzesa he he
Lena Kochana nie zadręczaj sie...weź jakiąś ksiazkę i poczytaj...ucieknij gdzieś myślami...taki stresik to dla fasolki nic dobrego nie zdziała...tzrymaj się cieplutko, a ja trzymam kciuki
już jest lepiej.staram się zająć myśli.jej @ dalej nie ma...już 2 dzień.no cóż,czekam.dziękuję olkaleJakie słodziutkie
ja tez już się z tego śmiałam w lutym będę 3 ginekologów naraz odwiedzałaja to tyle biegałam po lekarzach ze mój W. się śmiał ze lux med rozwiąze ze mna umowe
nie wiem co oznacza taki sluz...ja miewam taki nieraz, tez raczej już op owulce, bo przed to u mnie wcale sluzu nie ma;-) nieraz jest to taki jak opisałąś glut, żółty, a nieraz biały..
A w sprawie sledzi to ja tez dzisiaj miałam smaka...na obiadek zrobiłąm w śmietanie marynowane, poprawiłam wczorajszym, pączkiem (zostało nam jeszcze 6) a na jutro na kolację pzrygotowałam własnej roboty sledziki w oleju z cebulka mniam
no mnei sie tez wydaje zepo owulce tylko ze ja jej w tym cyklu nie moglam miec bo tydzen temu na usg jajnikow wyszlo ze nie ma dominujacego pechola wiec juz przyznam szczerze ze zgłupialam
a co do sledzi to ja z checia wpadne ;-) mmmm jak napisalas- to dostalam slinotoku jak piesek hehe
to zaraz sie teleportuje do Ciebie heheh:-)to zapraszam na pyszną kolacyjkę do Bydgoszczy daleko nie masz;-)
Lena
Wyałałam mojemu J link tego kawłka Arki Noego...przyszedł i pyta się mnie czy jestem w ciaży?