Svensonka
Fanka BB :)
to czytalam ze 12 lub 14 dni najlepiej sprawdzac wiec ja poczekamaaa to teraz we wtorek tak? a ja w zeszlym tyg to najpozniej tydz jestem po zaplodnieniu jesli sie udalo oczywiscie:-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
to czytalam ze 12 lub 14 dni najlepiej sprawdzac wiec ja poczekamaaa to teraz we wtorek tak? a ja w zeszlym tyg to najpozniej tydz jestem po zaplodnieniu jesli sie udalo oczywiscie:-)
no chyba zrobie...a moja szwagierka to miala normalny okres do 4 miesiacaposzla do lekarza bo byla senna i bolaly ja piersi a n ausg widac juz bylo dzidziusiawiec cala rodzina byla w szokuno sluchaj na 70% 4 dni przed okresem wychodzi 80% 3 lub 2 dni przed okresem i 99% w 1 lub dniu okresu test wychodzi nawet jakbys dostala plamienia to nie znaczy ze nie jestes bo ja z synkiem mialam jeszcze pierwy mniesiac okres tylko 3 dni a normalnie mialam 5-6 wiec rob tescioraaaaaaaaaaaaaaaaa
co ty mowisz no to ladne kwiatki ja sie dowiedzialm w 4 tyg tylko dlatego ze moj maz sie kapnol ze okres mi sie spoznia a tydzien pozniej tak wymiotowalam i chudlam ze anoreksja przez 3 miesiace wzylam 45kg i mam 160 cm masakra oby tym razem bylo spokojniej bo zwarjujeno chyba zrobie...a moja szwagierka to miala normalny okres do 4 miesiacaposzla do lekarza bo byla senna i bolaly ja piersi a n ausg widac juz bylo dzidziusiawiec cala rodzina byla w szoku
pokaz zdjecie corcico ty mowisz no to ladne kwiatki ja sie dowiedzialm w 4 tyg tylko dlatego ze moj maz sie kapnol ze okres mi sie spoznia a tydzien pozniej tak wymiotowalam i chudlam ze anoreksja przez 3 miesiace wzylam 45kg i mam 160 cm masakra oby tym razem bylo spokojniej bo zwarjuje
no ja z ola to czulam sie super w ciazy, zero mdlosci, tylko zmeczona bylam i brzuchh mnie bolal chyba do 3 misiaca...a teraz czuje jakbym miala caly jajnik lewy napuchniety i podbrzuszeco ty mowisz no to ladne kwiatki ja sie dowiedzialm w 4 tyg tylko dlatego ze moj maz sie kapnol ze okres mi sie spoznia a tydzien pozniej tak wymiotowalam i chudlam ze anoreksja przez 3 miesiace wzylam 45kg i mam 160 cm masakra oby tym razem bylo spokojniej bo zwarjuje
wejdz na www.img535.imageshack.us i uploud wcisnij jakies zdjecie z twojego kompoteranie wiem jak wstawic zdjecie
heheh cos tam mi sie udalowejdz na www.img535.imageshack.us i uploud wcisnij jakies zdjecie z twojego kompotera
pozniej po lewej stronie bedziesz miala napisany kod na forum
witam:-)Heej wita się popołudniu:-)
czy któraś z Pań testowała i ma dobre wieści ??
u mnie bez zmian dalej mi coś bulgocze ale bola cycole wiec raczej @ przyjdzie
mój W. wyciąga mnie na jakaś imprezke a mi się nie chce
leżeć mi się chce nooooo
toska idz odprezysz sie zapomnisz ze ciagle myslisz moj mezul to pracocholik ciagle by pracowal i kase zbijal. mnie podbrzusze pobolewa wiec zobacze za tydzien co i jakHeej wita się popołudniu:-)
czy któraś z Pań testowała i ma dobre wieści ??
u mnie bez zmian dalej mi coś bulgocze ale bola cycole wiec raczej @ przyjdzie
mój W. wyciąga mnie na jakaś imprezke a mi się nie chce
leżeć mi się chce nooooo
witam:-)
u mnie tez narazie cisza a co do imprezki to ja mam dzis w domku male spotkanko ze znajomymi bo wpadaja na drineczkitylko ja bede pic herbatke;-)