reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
no sluchaj na 70% 4 dni przed okresem wychodzi 80% 3 lub 2 dni przed okresem i 99% w 1 lub dniu okresu test wychodzi nawet jakbys dostala plamienia to nie znaczy ze nie jestes bo ja z synkiem mialam jeszcze pierwy mniesiac okres tylko 3 dni a normalnie mialam 5-6 wiec rob tescioraaaaaaaaaaaaaaaaa
no chyba zrobie...a moja szwagierka to miala normalny okres do 4 miesiaca:eek:poszla do lekarza bo byla senna i bolaly ja piersi a n ausg widac juz bylo dzidziusia:-Dwiec cala rodzina byla w szoku:-D

no chyba zrobie...a moja szwagierka to miala normalny okres do 4 miesiaca:eek:poszla do lekarza bo byla senna i bolaly ja piersi a n ausg widac juz bylo dzidziusia:-Dwiec cala rodzina byla w szoku:-D
co ty mowisz no to ladne kwiatki ja sie dowiedzialm w 4 tyg tylko dlatego ze moj maz sie kapnol ze okres mi sie spoznia a tydzien pozniej tak wymiotowalam i chudlam ze anoreksja przez 3 miesiace wzylam 45kg i mam 160 cm masakra oby tym razem bylo spokojniej bo zwarjuje

co ty mowisz no to ladne kwiatki ja sie dowiedzialm w 4 tyg tylko dlatego ze moj maz sie kapnol ze okres mi sie spoznia a tydzien pozniej tak wymiotowalam i chudlam ze anoreksja przez 3 miesiace wzylam 45kg i mam 160 cm masakra oby tym razem bylo spokojniej bo zwarjuje
pokaz zdjecie corci

Ostatnio edytowane przez moderatora:
no ja z ola to czulam sie super w ciazy, zero mdlosci, tylko zmeczona bylam i brzuchh mnie bolal chyba do 3 misiaca...a teraz czuje jakbym miala caly jajnik lewy napuchniety i podbrzusze:eek:

nie wiem jak wstawic zdjecie:(

moja Ola
piknik 06.06.2009 001.JPG

troche za male chyba mi wyszlo ale to pierwszy raz probowalam wstawic zdjecie ;))))

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Heej wita się popołudniu:-)
czy któraś z Pań testowała i ma dobre wieści ??

u mnie bez zmian dalej mi coś bulgocze ale bola cycole wiec raczej @ przyjdzie

mój W. wyciąga mnie na jakaś imprezke a mi się nie chce :wściekła/y:
leżeć mi się chce nooooo

leżeć mi się chce nooooo
witam:-)
u mnie tez narazie cisza:tak: a co do imprezki to ja mam dzis w domku male spotkanko ze znajomymi bo wpadaja na drineczki:-Dtylko ja bede pic herbatke;-)

leżeć mi się chce nooooo
toska idz odprezysz sie zapomnisz ze ciagle myslisz moj mezul to pracocholik ciagle by pracowal i kase zbijal. mnie podbrzusze pobolewa wiec zobacze za tydzien co i jak

reklama
Do góry