reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
Dzięki. No armia całkiem pokaźna i silna;). Czyli już wiadomo,że to ja "szwankuję", ale wierzę, że za chwilę wszytsko się odmieni;)
spoko nie bac zakrecona jak zsloik ogorkow wyluzuj na maxa i mocna jazda bez trzymanki he he
bedzie dobrze
Ja mam przeczucie ze sie udalo za pierwszym razem normalnie mi brzuch wywalilo co chwile mam na cos ochote do jedzenia i podbrzusze boli a wstreciula dopiero za 1,5 ty wiec to nie bole na okres kto wie testowanko mysle 21 to akurat 12 dni a 4 przed okresem he he

nie:-):-) a dzis pobolewa mnie czasami jajnik lewy i tak jakby mi cos w podbrzuszu buszowalo hehehhe:-D
zajebiscie u mnie to samo kurrrrrrr...... moze siadlo heeeeeeeeeee super by bylo ja mysle ze trafilismy w chlopca drugi raz normalnie sie zaplacze tak corcie pragne ale co bedzie to bedzie byle by zdrowe i szybko roslo poczekam do 21 he he
KIEDY TESCIORA ROBISZ??????

Ostatnio edytowane przez moderatora:
spoko nie bac zakrecona jak zsloik ogorkow wyluzuj na maxa i mocna jazda bez trzymanki he he
bedzie dobrze
Ja mam przeczucie ze sie udalo za pierwszym razem normalnie mi brzuch wywalilo co chwile mam na cos ochote do jedzenia i podbrzusze boli a wstreciula dopiero za 1,5 ty wiec to nie bole na okres kto wie testowanko mysle 21 to akurat 12 dni a 4 przed okresem he he
ja taki brzuszek "wywalony" to juz tez ponad tydz mam:tak:a co do apetytu to moglabym non stop siedziec przy lodowce:-Da czuje jedynie takie jakby ciagniecie w dole brzucha jak sie poloze na boku:eek:jutro chyba kupie test

ja taki brzuszek "wywalony" to juz tez ponad tydz mam:tak:a co do apetytu to moglabym non stop siedziec przy lodowce:-Da czuje jedynie takie jakby ciagniecie w dole brzucha jak sie poloze na boku:eek:jutro chyba kupie test
KUPUJ I TESTUJ jejku juz sie za ciebie ciesze super truper he he jak dziecko co ma lizaczka
ty zapomnialam ktory cykl sie staraliscie? bo my 1 he he

zajebiscie u mnie to samo kurrrrrrr...... moze siadlo heeeeeeeeeee super by bylo ja mysle ze trafilismy w chlopca drugi raz normalnie sie zaplacze tak corcie pragne ale co bedzie to bedzie byle by zdrowe i szybko roslo poczekam do 21 he he
KIEDY TESCIORA ROBISZ??????
no pewnie wazne zeby bylo i zeby bylo zdrowe. co ma byc to bedzie..innni czekaja tyle czasu ze lepiej nie wybrzydzac heheh:-)ale fajnie jakby nam tez sie udalo bo to tez 1 cykl staran i niespodzianke by mieli w rodzinie:-Dnikt nie wie oprocz pary znajomych ze sie staramy :-)

a dzis to wogole latam do kibelka jak oszalala heheh tak mnie cisnie na sikanie;)

testowac planuje w niedziele a to dlatego ze chyba mialam owulke w zeszlym tyg i zeby moglo cos wykryc. tak mi sie wydaje bo w zeszlym tyg mialam sluz a caly cykl go nie bylo

testowac planuje w niedziele a to dlatego ze chyba mialam owulke w zeszlym tyg i zeby moglo cos wykryc. tak mi sie wydaje bo w zeszlym tyg mialam sluz a caly cykl go nie bylo
no ja mialam owolke w srode we wtorek tescior owolacyny wyszedl pozytywny to znaczy ze to w sirode bylo wiec imprezowalismy we wtorek zeby dziewczyny do sirody wytrzymaly heeee
u mezula same chlopy wiec nie wierze ze dziewczynka ale nadzieje cicha mam

a ty liczysz ze ile mozesz byc od zaplodnienia?
no sluchaj na 70% 4 dni przed okresem wychodzi 80% 3 lub 2 dni przed okresem i 99% w 1 lub dniu okresu test wychodzi nawet jakbys dostala plamienia to nie znaczy ze nie jestes bo ja z synkiem mialam jeszcze pierwy mniesiac okres tylko 3 dni a normalnie mialam 5-6 wiec rob tescioraaaaaaaaaaaaaaaaa

reklama
no ja mialam owolke w srode we wtorek tescior owolacyny wyszedl pozytywny to znaczy ze to w sirode bylo wiec imprezowalismy we wtorek zeby dziewczyny do sirody wytrzymaly heeee
u mezula same chlopy wiec nie wierze ze dziewczynka ale nadzieje cicha mam
aaa to teraz we wtorek tak? a ja w zeszlym tyg to najpozniej tydz jestem po zaplodnieniu jesli sie udalo oczywiscie:-)

Do góry