no to gratulacje silnej armi he he
Dzięki. No armia całkiem pokaźna i silna. Czyli już wiadomo,że to ja "szwankuję", ale wierzę, że za chwilę wszytsko się odmieni
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
no to gratulacje silnej armi he he
nie:-):-) a dzis pobolewa mnie czasami jajnik lewy i tak jakby mi cos w podbrzuszu buszowalo hehehhei co laska przyszla wsciekla wstreciucha do ciebie dzis?
spoko nie bac zakrecona jak zsloik ogorkow wyluzuj na maxa i mocna jazda bez trzymanki he heDzięki. No armia całkiem pokaźna i silna. Czyli już wiadomo,że to ja "szwankuję", ale wierzę, że za chwilę wszytsko się odmieni
zajebiscie u mnie to samo kurrrrrrr...... moze siadlo heeeeeeeeeee super by bylo ja mysle ze trafilismy w chlopca drugi raz normalnie sie zaplacze tak corcie pragne ale co bedzie to bedzie byle by zdrowe i szybko roslo poczekam do 21 he henie:-):-) a dzis pobolewa mnie czasami jajnik lewy i tak jakby mi cos w podbrzuszu buszowalo hehehhe
ja taki brzuszek "wywalony" to juz tez ponad tydz mama co do apetytu to moglabym non stop siedziec przy lodowcea czuje jedynie takie jakby ciagniecie w dole brzucha jak sie poloze na bokujutro chyba kupie testspoko nie bac zakrecona jak zsloik ogorkow wyluzuj na maxa i mocna jazda bez trzymanki he he
bedzie dobrze
Ja mam przeczucie ze sie udalo za pierwszym razem normalnie mi brzuch wywalilo co chwile mam na cos ochote do jedzenia i podbrzusze boli a wstreciula dopiero za 1,5 ty wiec to nie bole na okres kto wie testowanko mysle 21 to akurat 12 dni a 4 przed okresem he he
KUPUJ I TESTUJ jejku juz sie za ciebie ciesze super truper he he jak dziecko co ma lizaczkaja taki brzuszek "wywalony" to juz tez ponad tydz mama co do apetytu to moglabym non stop siedziec przy lodowcea czuje jedynie takie jakby ciagniecie w dole brzucha jak sie poloze na bokujutro chyba kupie test
no pewnie wazne zeby bylo i zeby bylo zdrowe. co ma byc to bedzie..innni czekaja tyle czasu ze lepiej nie wybrzydzac heheh:-)ale fajnie jakby nam tez sie udalo bo to tez 1 cykl staran i niespodzianke by mieli w rodzinienikt nie wie oprocz pary znajomych ze sie staramy :-)zajebiscie u mnie to samo kurrrrrrr...... moze siadlo heeeeeeeeeee super by bylo ja mysle ze trafilismy w chlopca drugi raz normalnie sie zaplacze tak corcie pragne ale co bedzie to bedzie byle by zdrowe i szybko roslo poczekam do 21 he he
KIEDY TESCIORA ROBISZ??????
to to jedziemy na tym samym wuzku.Moj mezul wlasnie przyszedl i sie cieszy ze mnie pobolewa ha haa dzis to wogole latam do kibelka jak oszalala heheh tak mnie cisnie na sikanie
a ty liczysz ze ile mozesz byc od zaplodnienia?to to jedziemy na tym samym wuzku.Moj mezul wlasnie przyszedl i sie cieszy ze mnie pobolewa ha ha
u mnie tez tylko 3 przyjaciolki wiedza moja rodzinka
no ja mialam owolke w srode we wtorek tescior owolacyny wyszedl pozytywny to znaczy ze to w sirode bylo wiec imprezowalismy we wtorek zeby dziewczyny do sirody wytrzymaly heeeetestowac planuje w niedziele a to dlatego ze chyba mialam owulke w zeszlym tyg i zeby moglo cos wykryc. tak mi sie wydaje bo w zeszlym tyg mialam sluz a caly cykl go nie bylo
no sluchaj na 70% 4 dni przed okresem wychodzi 80% 3 lub 2 dni przed okresem i 99% w 1 lub dniu okresu test wychodzi nawet jakbys dostala plamienia to nie znaczy ze nie jestes bo ja z synkiem mialam jeszcze pierwy mniesiac okres tylko 3 dni a normalnie mialam 5-6 wiec rob tescioraaaaaaaaaaaaaaaaaa ty liczysz ze ile mozesz byc od zaplodnienia?
aaa to teraz we wtorek tak? a ja w zeszlym tyg to najpozniej tydz jestem po zaplodnieniu jesli sie udalo oczywiscie:-)no ja mialam owolke w srode we wtorek tescior owolacyny wyszedl pozytywny to znaczy ze to w sirode bylo wiec imprezowalismy we wtorek zeby dziewczyny do sirody wytrzymaly heeee
u mezula same chlopy wiec nie wierze ze dziewczynka ale nadzieje cicha mam