reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

dziękuję Pajeczko,mam nadzieję że tak właśnie będzie i ze mną.muszę czekać:tak:

no właśnie muszę wziąć się w garść,znaleźć w sobie siłę.postaram się.dzięki:happy:

dzięki za dobre słowa:happy: wiem że w końcu się uda tylko nie mogę się tak nastawiać.muszę wyluzować i przestać ciągle o tym myśleć.w moim przypadku to pozytywne myślenie chyba nie skutkuje:-( na razie jeszcze nie ma @ także pozostaje mi czekać.

Przepraszam Was wszystkie za to że się tak rozkleiłam i użalałam nad sobą:zawstydzona/y: ale uwierzcie mi to forum jest jedynym miejscem w którym szukam pocieszenia w takiej chwili i wiem,że to, że tu trafiłam to naprawdę dobry znak:tak:dziękuje Wam za wsparcie.jest nieocenione i bardzo skuteczne:happy: mam nadzieję że i ja Wam się jakoś przydam i w tych dobrych i w tych złych chwilach:tak:
ale skarbie nie przepraszaj, każda z nas ma dość jak kolejny cykl nie przynosi efektów i niejedna już wyła w poduszke bo bakuje momentami sił ale trzeba wierzyć i próbować aż do skutku, musisz podchodzić spokojnie do tego i z nastawieniem że sie uda:tak:A płacz rozładowuje emocje więc jeśli czasem popłaczemy troszke to po to żeby sobie ulżyć,mamy nadzieje że bedziemy dla ciebie oparciem w chwilach trudnych a ty bedziesz nas w spierac jak złapiemy dołka:tak:Trzymaj sie kochana

Scully a kiedy robisz teścika??

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
LenaR sluchałam i oglądałam...można sie wzruszyć:tak:i od razu przypomniało mi sie jak to bylo kiedy nosilam w brzuszku córcie moja kochana:-) a ty sie nie martw tym testem o pewnie za szybko zrobilas.
Mi też przypomina się ten czas i marzy taki następny:tak: mam nadzieję że masz rację z tym testem;-)

ale skarbie nie przepraszaj, każda z nas ma dość jak kolejny cykl nie przynosi efektów i niejedna już wyła w poduszke bo bakuje momentami sił ale trzeba wierzyć i próbować aż do skutku, musisz podchodzić spokojnie do tego i z nastawieniem że sie uda:tak:A płacz rozładowuje emocje więc jeśli czasem popłaczemy troszke to po to żeby sobie ulżyć,mamy nadzieje że bedziemy dla ciebie oparciem w chwilach trudnych a ty bedziesz nas w spierac jak złapiemy dołka:tak:Trzymaj sie kochana
czułam żę powinnam przeprosić bo trochę Was obarczyłam swoim ciężarem a wiem że Wy wszystkie też nie macie lekko:-(ale masz rację,wypłakałam się,wyrzuciłam to z siebie tutaj, poczytałam te ciepłe słowa od Was i jest mi lepiej:tak: chyba ważne żeby w takiej chwili nie być samej.czytałam na necie że pierwsze testy nie zawsze wychodzą pozytywne ale już nie będę czytać bo się znów nakręcę;-)dziękuję Ci bardzo za wsparcie Myśa:happy:

no właśnie muszę wziąć się w garść,znaleźć w sobie siłę.postaram się.dzięki:happy:

dzięki za dobre słowa:happy: wiem że w końcu się uda tylko nie mogę się tak nastawiać.muszę wyluzować i przestać ciągle o tym myśleć.w moim przypadku to pozytywne myślenie chyba nie skutkuje:-( na razie jeszcze nie ma @ także pozostaje mi czekać.

Przepraszam Was wszystkie za to że się tak rozkleiłam i użalałam nad sobą:zawstydzona/y: ale uwierzcie mi to forum jest jedynym miejscem w którym szukam pocieszenia w takiej chwili i wiem,że to, że tu trafiłam to naprawdę dobry znak:tak:dziękuje Wam za wsparcie.jest nieocenione i bardzo skuteczne:happy: mam nadzieję że i ja Wam się jakoś przydam i w tych dobrych i w tych złych chwilach:tak:
Dzisiaj Ty masz dola, a my Cie pocieszamy; za kilka dni role moga sie odwrocic:tak: Tak to juz na tym forum jest;-)
Ale dobrze, ze juz sie troszke pozbieralas - jutro juz na bank bedziesz miala inny nastroj:happy2:

Dzisiaj Ty masz dola, a my Cie pocieszamy; za kilka dni role moga sie odwrocic:tak: Tak to juz na tym forum jest;-)
Ale dobrze, ze juz sie troszke pozbieralas - jutro juz na bank bedziesz miala inny nastroj:happy2:
takie koleje naszych staranek;-) ale pewnie tak będzie,że jutro wszystko wyda mi się juz inne,prostsze:tak:a jak tam Twoja @?mam nadzieję że zaginęła w akcji:-)

takie koleje naszych staranek;-) ale pewnie tak będzie,że jutro wszystko wyda mi się juz inne,prostsze:tak:a jak tam Twoja @?mam nadzieję że zaginęła w akcji:-)
Ma wystapic dopiero w jutrzejszym odcinku;-) Ale wszystkie znaki na niebie i ziemi wskazuja, ze sie pojawi... A tez taka nakrecona bylam, bo tyle nowosci ten cykl wniosl;-)

Ma wystapic dopiero w jutrzejszym odcinku;-) Ale wszystkie znaki na niebie i ziemi wskazuja, ze sie pojawi... A tez taka nakrecona bylam, bo tyle nowosci ten cykl wniosl;-)
no właśnie tak się człowiek nakręci a potem się smuci:-(ale słuchaj jak u Ciebie kochana dopiero jutro ma @ być to naprawdę jeszcze się nie wycofuj z "tych" myśli:happy:

no właśnie tak się człowiek nakręci a potem się smuci:-(ale słuchaj jak u Ciebie kochana dopiero jutro ma @ być to naprawdę jeszcze się nie wycofuj z "tych" myśli:happy:
Niby tak - ale lepije sie powoli wycofywac, niz dostac z przyslowiowego kubla zimnej wody;-)

Ide sie zdrzemnac:sorry:

dziewczyny wpadłam tylko na chwilę,żeby powiedzieć Wam,że chłopaczki mojego męża są w bardzo dobrym stanie;). Jaki blady mój mężulek się zrobił, gdy czekaliśmy na wynik. Widok
niezapomniany;). Jestem szczęsliwa i odzyskałam wiarę,że kiedyś doczekamy się dzidzi.

W srode mam HSG, a test po stosunku został odłożony na następny cykl.

dziewczyny wpadłam tylko na chwilę,żeby powiedzieć Wam,że chłopaczki mojego męża są w bardzo dobrym stanie;). Jaki blady mój mężulek się zrobił, gdy czekaliśmy na wynik. Widok
niezapomniany;). Jestem szczęsliwa i odzyskałam wiarę,że kiedyś doczekamy się dzidzi.

bardzo sie ciesze ze wszystko w porzadku:tak:a z ta dzidzia to napewno..kazda z nas w koncu sie doczeka:-)

a gdzie to sie wszystkie podzialy?

reklama

no to gratulacje silnej armi he he

bardzo sie ciesze ze wszystko w porzadku:tak:a z ta dzidzia to napewno..kazda z nas w koncu sie doczeka:-)
i co laska przyszla wsciekla wstreciucha do ciebie dzis?

Do góry