reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

wlasnie chyba przez remont, smierdzi silikonem, fuj..... i chyba ze zmeczenia.... od wczoraj spac mi sie bardzo chce
gdyby nie 8dc pomyslalabym ze moze ciaza heheh
ide sie polozyc troche

położ się i odpocznij bo jak remont w domku to pewnie masz urwanie głowy:tak:

przynajmniej nie bedzie watpliwosci....

dokładnie:tak:

YouTube- Ja Jestem - Arka Noego
jak będziecie miały chwilkę to sobie tego posłuchajcie i pooglądajcie...
odkryłam to podczas słuchania piosenek z moją córcią.
ja siedzę,słucham i wyję...
wariatka:-(

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Pajka a Tobie teścik odrazu wyszedł pozytywny tak?czy jest taka możliwość żeby od razu nie wyszedł?tonący brzytwy się chwyta....:-(

ja robilam 6 dni po terminie @ i wyszła druga kreska bardzo blada, a na nastepny dzien wyszły juz dwie ladne. Moze wyjsc jak za wczesnie zrobisz a poziom bety nie jest jeszcze wysoki.

agutka no faktycznie dzień masz zwariowany ale zobaczysz że wszystko wróci do normy, rodzina wyzdrowieje, dobrze że tobie nic nie jest i możesz się nimi opiekować:tak::tak::tak:
Lenka, nie załamuj sie, może być tak że jeszcze mimo spózniającej @ jest za wcześnie na test a może być tak że akurat w tym miesiący przyjdzie@ pózniej, nawt jeśli fasolki nie będzie to musisz wziąć się w garść i zacząć od nowa:-)
a tak w ogóle to dzień dobry;-)

mała nie widziała na szczęście jak płacze.ma ponad 3 latka.i potrzebuje rodzeństwa bo jest małą egoistką:tak:
:-)to podobnie jak mój synek... no ale On jeszcze MUSI poczekać na rodzeństwo. Teraz nie mam siły na kolejne starania.
Życzę Ci aby wam się w końcu udało a na pewno się uda, musisz w to uwierzyć:) każda kobieta ma swój czas. Wiele tutaj przewineło się dziewczyn które zwątpiły które nie przypuszczały a im się w końcu też udało... naprwade:)
Pozdrawiam i życzę powodzenia i wytrwałosci!

Pozdrawiam wszystkie moje koleżanki
i fasoleczek życzę wam:tak:

ja robilam 6 dni po terminie @ i wyszła druga kreska bardzo blada, a na nastepny dzien wyszły juz dwie ladne. Moze wyjsc jak za wczesnie zrobisz a poziom bety nie jest jeszcze wysoki.
dziękuję Pajeczko,mam nadzieję że tak właśnie będzie i ze mną.muszę czekać:tak:

agutka no faktycznie dzień masz zwariowany ale zobaczysz że wszystko wróci do normy, rodzina wyzdrowieje, dobrze że tobie nic nie jest i możesz się nimi opiekować:tak::tak::tak:
Lenka, nie załamuj sie, może być tak że jeszcze mimo spózniającej @ jest za wcześnie na test a może być tak że akurat w tym miesiący przyjdzie@ pózniej, nawt jeśli fasolki nie będzie to musisz wziąć się w garść i zacząć od nowa:-)
a tak w ogóle to dzień dobry;-)
no właśnie muszę wziąć się w garść,znaleźć w sobie siłę.postaram się.dzięki:happy:

:-)to podobnie jak mój synek... no ale On jeszcze MUSI poczekać na rodzeństwo. Teraz nie mam siły na kolejne starania.
Życzę Ci aby wam się w końcu udało a na pewno się uda, musisz w to uwierzyć:) każda kobieta ma swój czas. Wiele tutaj przewineło się dziewczyn które zwątpiły które nie przypuszczały a im się w końcu też udało... naprwade:)
Pozdrawiam i życzę powodzenia i wytrwałosci!

Pozdrawiam wszystkie moje koleżanki
i fasoleczek życzę wam:tak:
dzięki za dobre słowa:happy: wiem że w końcu się uda tylko nie mogę się tak nastawiać.muszę wyluzować i przestać ciągle o tym myśleć.w moim przypadku to pozytywne myślenie chyba nie skutkuje:-( na razie jeszcze nie ma @ także pozostaje mi czekać.

Przepraszam Was wszystkie za to że się tak rozkleiłam i użalałam nad sobą:zawstydzona/y: ale uwierzcie mi to forum jest jedynym miejscem w którym szukam pocieszenia w takiej chwili i wiem,że to, że tu trafiłam to naprawdę dobry znak:tak:dziękuje Wam za wsparcie.jest nieocenione i bardzo skuteczne:happy: mam nadzieję że i ja Wam się jakoś przydam i w tych dobrych i w tych złych chwilach:tak:

LenaR sluchałam i oglądałam...można sie wzruszyć:tak:i od razu przypomniało mi sie jak to bylo kiedy nosilam w brzuszku córcie moja kochana:-) a ty sie nie martw tym testem o pewnie za szybko zrobilas.

reklama
a ja mam dziwne przeczucie że sie udało, od samego początku zanim jeszcze była owulka to już myślałam sobie że teraz się uda. Może to nie za dobrze bo się mogę rozczarować ale takie mam myśli.Nasłu****e czy są jakieś oznaki ciązy ale w sumie nic.........

ja mam to samo :tak:

Witam dziewczyny, dawno tutaj mnie nie było (czasu brak niestety)...
I cóż u mnie nowego?
No więc, miało być testowanko 14go, ale niestety jest wielkie ...o czyli nic - @ dziś przyszła :wściekła/y: :wściekła/y:
czyli pierwszy cykl starań za nami, oczywiście z wynikiem nijakim :crazy:
Jakież to okropne uczucie, kiedy tak bardzo się pragnie...

:-( przykro ;-) a moze to juz ostatnia :tak:

Dzieki:sorry:
Moje dlugo do siebie dochodzily...
Podziwiam!:tak: Z moim M tak sie nie da:no: Zawsze sie gdzies ta kasa rozpuszcza:eek:
87 zabka takie cos wydziergaj:-D na pewno bedzie mialo wziecie na allegro:-D

super :-D:-D:-D

Do góry