reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

kochanae wiem ze mnie zabijecie bo mam jeszcze 2 dni do @ ale cholera powstrzymac sie nie moglam... zrobilam tesciora... i w sumie i tak nic dalej nie wiem :confused::confused: bo ja widze druga kreseczke!!! tylko czy ona jest?? czy tylko moje wyobrazenia... wkleje wam kilka fotek... jakos sie boje ze to wina tesciora, ze jakis bardziewny i tak wszystko pod znakiem zapytania... spac przez to juz nie moge :-:)-(

xcptc62pieyvcqmwmdgx.jpg

wol_error.gif
Ten obrazek jest przeskalowany. Kliknij tu, żeby zobaczyć oryginał (2711x1815).
x0uduff6ymcbugrvv8.jpg

wol_error.gif
8ycrzkepfakb4ibqwn.jpg

wol_error.gif
wi9zqrf338awzbj9pfof.jpg

wol_error.gif
waanpkbmabtucr548zm.jpg

reklama
Właśnie nie mam siły na te testy -czekam z dnia na dzień aż zjawi się @ bo nie wierzę że to może być fasolka. Ale to chyba chęć ze strachem tak we mnie się kotłują. No nic uciekam do pracy i życzę miłego dnia:tak:
Tobie również życzę miłego dzionka!
3mam kciuki za Ciebie - oby okazało się, że to dzidzia rozrabia Ci w brzuchu :tak:

Sandra - no na tym ostatnim zdjęciu widać cosik... Bądź dobrej myśli! Taka słabiutka krecha lepsza niż żadna! Skoro jeszcze jesteś przed @, to przecież ta kreska nie musi być bardzo mocna...
Bądź dzielna przez te dwa dni - wtedy już test powinien wyjść z mocniejszą kreseczką! :-)

sandrahaha ja też widzę drugą kreseczkę, na każdym zdjęciu :tak::-Dma prawo być jaśniutka, bo to jeszcze nie termin @ :-)
13x13 i Ewcia i mmm trzymam kciuki żeby fasolinki były!!! :tak:
Zielona przyjemnego wypoczynku! ja też wyjeżdżam, w czwartek, więc to szaleństwo owulacyjne mnie ominie, wrócę już po wszystkim :-poby nasze wakacje były owocne :happy2:
mazia, zaglądam sobie na Wasz wątek kwietniowy bo jakoś tak czuję się związana z Wami :zawstydzona/y: i byłam pełna nadziei, że znajdę tam swoje miejsce ale jednak nie, będę gdzieś w watku niżej, może w majówkach? ;-)
wszystkim życzę miłego dnia:-)

reklama
Ewcia a czuje sie bardzo dobrze.Czasami przeważnie wieczorem mnie piersi bolą poza tym czuję się jakbym w ogole nie była w ciązy:-):-)

Emilchen Majówki to już na pewno są dla CIebie!

Do góry