reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

boje sie troche... poczekam do srody... jestem po pierwszym sikanku juz dzisiaj wiec przed terminem @ chyba powinnam z samego ranca... wiec sobie odpuszcze dzisiaj... mam nadzieje ze tempka jutro nie spadnie :-(

reklama
boje sie troche... poczekam do srody... jestem po pierwszym sikanku juz dzisiaj wiec przed terminem @ chyba powinnam z samego ranca... wiec sobie odpuszcze dzisiaj... mam nadzieje ze tempka jutro nie spadnie :-(
Nie smuć się Sandra, nie spadnie!! Przecież stężenie hormonu masz jeszcze niskie, jesteś przed @, dlatego krecha słaba. Myślisz, że skąd ta krecha? Przecież hormon ciążowy nie pojawia się w organizmie od samego rozmyślania o fasolce :-D
Wszystko wskazuje na to, że właśnie kiełkuje w Tobie nowe życie, więc nie smuć się :blink: tylko bądź dobrej myśli.

a gdzie jest marlenka i wisienka ?:szok:
chyba nie pisały o urlopie.
mazia zazdroszczę ci jak nie wiem co farciaro :-D
sandrahaha to rano zrób i pokaż teścik nic nie spadnie spoko:tak:
Jeśli hormon by wzrastał od samego myślenia to w poprzednim cyklu miałabym chyba ze sto kresek.
Staram się już trochę wyluzować , bo mnie ginek ochrzanił !!!!:-(
Poza tym jestem nad morzem z synem a mąż tylko dojedzie na dni płodne około owulacyjne. WIĘC NIE WIEM CZY MAMY SZANSE , ALE SPRÓBOWAĆ TRZEBA:cool2:

Marlenka pisała coś o sierpniowym urlopie wcześniej ale nie wiem, czy już teraz miała jechać?? :confused:
wisienka zaginęła w akcji :confused: może też wyjechała albo chciała od nas odpocząć??

kochanae wiem ze mnie zabijecie bo mam jeszcze 2 dni do @ ale cholera powstrzymac sie nie moglam... zrobilam tesciora... i w sumie i tak nic dalej nie wiem :confused::confused: bo ja widze druga kreseczke!!! tylko czy ona jest?? czy tylko moje wyobrazenia... wkleje wam kilka fotek... jakos sie boje ze to wina tesciora, ze jakis bardziewny i tak wszystko pod znakiem zapytania... spac przez to juz nie moge :-:)-(

xcptc62pieyvcqmwmdgx.jpg

wol_error.gif
Ten obrazek jest przeskalowany. Kliknij tu, żeby zobaczyć oryginał (2711x1815).
x0uduff6ymcbugrvv8.jpg

wol_error.gif
8ycrzkepfakb4ibqwn.jpg

wol_error.gif
wi9zqrf338awzbj9pfof.jpg

wol_error.gif
waanpkbmabtucr548zm.jpg
Ja tam jak najbardziej widze kreske!!!!!To nie jest cien cienia tylko jak najbardziej pozytywny test!Biegnij do lekarza potwierdzic na badanie krwi ale mysle ze moge ci gratulowac!!!1Przypomnij czy to ty tak dlugo czekalas na to dzieciatko?Cos dawno od ciebie nie slyszalam.pewnie nie mozesz uwierzyc bo przewaznie wychodzily negatywne?Ja bym pewnie tez tak miala

POMOCY!sluz plodny pojawia mi sie ok 12 dnia cyklu,czy wtedy juz sa dni plodne czy dopiero za kilka dni?kiedy najlepiej na dziewczynke 9 dnia cyklu czy 10?????:confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused:

POMOCY!sluz plodny pojawia mi sie ok 12 dnia cyklu,czy wtedy juz sa dni plodne czy dopiero za kilka dni?kiedy najlepiej na dziewczynke 9 dnia cyklu czy 10?????:confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused:
dni plodne sa na kilka dni przed owulacja i zwiastuje je wlasnie sluz plodny.Ogolna zasada przy staraniach o dziewczynke to taka by wspolzyc w dni plodne ale przed owulacja.w dniu owulacji juz nie i po niej tez nie.no ale nie jest to stuprocentowa metoda i mysle ze w ogole trudniej wtedy zajsc w ciaze.Moze zdaj sie na los bo inaczej bedziesz miala kupe niepotrzebnego stresu.

reklama
Poza tym jestem nad morzem z synem a mąż tylko dojedzie na dni płodne około owulacyjne. WIĘC NIE WIEM CZY MAMY SZANSE , ALE SPRÓBOWAĆ TRZEBA:cool2:
Aguś szanse są!! :tak:Weź pod uwagę, że od podróży może Ci się cykl troszkę poprzesuwać - ja zazwyczaj tak mam. Odprężysz się i będzie dzidzia jak nic! Powodzonka!

Do góry