reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

ja też nie mam humoru w ostatnich dniach :-(
teraz wieczorkiem jakiegoś doła załapałam :-( nie wiem dlaczego, ale chyba to dlatego że potrzebuję już wakacji, jakiegoś urlopu... Cały rok (tzn. od września) pracowałam właściwie codziennie od rana do wieczora, bo charakter mojej pracy jest taki, że jak przychodzę do domu to dalej do kompa i w sumie pracuję nadal, jeszcze robiłam podyplomówkę czyli w prawie każdy weekend jechałam do Elbląga na studia więc baaardzo rzadko miałam jakiś wolny dzień. Poza tym sama moja praca dosyć obciąża psychicznie. Potrzebuję wakacji :-( całe szczęście, że już w czwartek wyjeżdżamy ale jeszcze trzy dni do roboty... ehhh..
no ja tez juz potrzebuje odmiany.nic tylko w kolko to samo,ale jeszcze 4 dni do pracy i troche spokoju.poza tym damochod mnie dobija,tylko wiecej stresu doszlo.no i nie ma sie z czego cieszyc na razie.w cyklu tez za wielkich obserwacji nie ma.@ sie skonczyla i tyle na razie.znacznie bardziej fascynujace sa dni po owu.oczywiscie dopoki kolejna @ nie przyjdzie.najgorsze jest to ze ma teraz przyjsc akurat w dzien mojego powrotu do pracy po wakacjach.jesli przyjdzie to znow bede plakac.(choc z drugiej strony przeciez mam robic w pl bete)

reklama
Martilla gratulacje z okazji rocznicy
globen21eo4.gif

/

dziękuję!!
idę spać, wyśmiałam się dziś za wszystkie czasy:-D

moj kochane, żegnam się z wami na calutki tydzień..wiem, że po powrocie nie będę w stanie nadrobić wszystkiego, więc proszę na bierząco spisywać mi najważniejsze informacje o fasolkujących:-)Caluję was wszystkie bardzo mocno i zmykam z rodzinką na wakacje nad morze..trzymajcie się:-):-):-)

moj kochane, żegnam się z wami na calutki tydzień..wiem, że po powrocie nie będę w stanie nadrobić wszystkiego, więc proszę na bierząco spisywać mi najważniejsze informacje o fasolkujących:-)Caluję was wszystkie bardzo mocno i zmykam z rodzinką na wakacje nad morze..trzymajcie się:-):-):-)
po pierwsze pomysl na zmiane nazwy jest ok.
zazdroszcze ci tego wyjazdu choc moj juz za tydzien,ale wlasnie te ostatnie dni bardzo sie dluza.zycze milego wypoczynku i powodzenia w staraniach.Oby tak jak ubieglym razem udalo sie zostac mama w maju.na pewno nie bedziesz w stanie przeczytac wszystkiego (szczegolnie ze powoli bedzie sie zblizal okres owulacyjny) ale te najwazniejsze rzeczy nadrobisz.zreszta goraco zrobi sie dopiero pod koniec mc kiedy znow zaczniemy testowac...milego wypoczynku

Ostatnia edycja:
Hejka :-)
Zrobiliśmy z mężem wypad na weekend, więc nie pisałam długo. Widzę, że jako jedna z nielicznych jestem obecnie przed @ :szok: Jakichś specjalnych nadziei nie mam, bo tempka ani razu nie przekroczyła tej, która pojawiła się po owulacji... :-(
A w naszej rodzince i wśród znajomych ciągle nowe ciąże :-(Tylko my ostaniemy się bez upragnionej dzidzi? :-(

Witam się dziewczyny!!!
Widzę że nazwa zmieniona -hmmm słusznie bo na pewo nam się uda zostać mamami w 2010 roku

Ewcia ja jestem przed @ -spóźnia się 3 dni ale test w 29dc wyszedł z jedną krechą. Brzuch już tak nie ciągnie ale jednak, dziś już myślałam że nadeszła jak szłam do pracy!!! ups -mokro... ja do toalety a tu nic!!! głupieję już -a miało być regularnie:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Miłego dnia!!!!

Witam się dziewczyny!!!
Widzę że nazwa zmieniona -hmmm słusznie bo na pewo nam się uda zostać mamami w 2010 roku

Też mam taką nadzieję!!!

Ewcia ja jestem przed @ -spóźnia się 3 dni ale test w 29dc wyszedł z jedną krechą. Brzuch już tak nie ciągnie ale jednak, dziś już myślałam że nadeszła jak szłam do pracy!!! ups -mokro... ja do toalety a tu nic!!! głupieję już -a miało być regularnie:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Miłego dnia!!!!
:-(Wiem jak to jest, jak każdy dzień się tak dłuży. Może to przez emocje i stres związane ze staraniami sprawiają, że cykle tak dziwnie wyglądają?? Ja mam nadzieję, że u Ciebie pojawi się fasolka, a nie @. Rozumiem, że na powtarzanie testów już nie masz siły?

reklama
Właśnie nie mam siły na te testy -czekam z dnia na dzień aż zjawi się @ bo nie wierzę że to może być fasolka. Ale to chyba chęć ze strachem tak we mnie się kotłują. No nic uciekam do pracy i życzę miłego dnia:tak:

Do góry