reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

cze dziewczynki,

u mnie dalej @ 4d i tak mnie nrzuch boli ze chyba wykorkuje... :wściekła/y:

mmm- trzymam kciuki za ciebie :-) a co do kuzynek i przyjaciolek w ciazy to moja przyjaciolka i 2 kuzynki, i ja zaszlysmy mniej wiecej w tym samym czasie (ja 3tyg pozniej) ... z tym ze one juz urodzily, a ja bym miala termin na 27 sierpnia... no ale zycie dalej sie toczy i trzeba myslec pozytywnie :-):tak::tak:moze wreszcie sie uda

dziewczyny jak bierzecie wiesiolek? od pierwszego dnia @? czy on moze wplynac na wydluzenie cyklu????

reklama
cze dziewczynki,

mmm- trzymam kciuki za ciebie :-) a co do kuzynek i przyjaciolek w ciazy to moja przyjaciolka i 2 kuzynki, i ja zaszlysmy mniej wiecej w tym samym czasie (ja 3tyg pozniej) ... z tym ze one juz urodzily, a ja bym miala termin na 27 sierpnia... no ale zycie dalej sie toczy i trzeba myslec pozytywnie :-):tak::tak:moze wreszcie sie uda

dziewczyny jak bierzecie wiesiolek? od pierwszego dnia @? czy on moze wplynac na wydluzenie cyklu????
dzięki a ja trzymam kciuki żebyś jaknajszybciej zaszla w ciążę i urodzila zdrowego dzidziusia:tak:

dziękuję po raz kolejny za następną porcję życzeń:-)
zaraz mam znowu gości i na dodatek chodzi mi po głowie non stop "ona temu winna, ona temu winna, poooocałoooować go powinna " eheh póki co mam dobry humor , bliżej końca przyszłego tygodnia będzie gorzej... uciekam, pozdrawiam!

Wpadłam się przywitać przed kolejnym mozolnym tygodniem
Komunikuję że mnie brzuch przestał boleć po 5 dniach ciągnięcia a @ nie ma i się nie zapowiada -mam już dość tej sytuacji. Odezwę się jak ta złośliwa @ się pojawi.
Dobranoc !!!!:tak:

Witajcie
Ja dziś 2 dc wczoraj myślałam ,ze umrę brzuch bolał niemiłosiernie, z piątku na sobotę Wika cała noc wymiotowała mnie złapało około 4 w sobotę nad ranem a puściło dziś ok 14.00 koszmar cały dzień gorączka i straszny ból krzyża i brzucha naszczęście dziś już lepiej (krzyż bolał gorzej jak przy porodzie)
Tak więc @ trwa i niedługo zaczynamy staranka zakupiłam wiesiołka i Wit C i biorę kwasik
Pozdrawiam Gorąco

cze dziewczynki,

ja biore od pierwszego dnia.bierze sie go tylko do owulacji!Wiesiolek glownie poprawia jakosc sluzu plodnego.nie wiem czy wydluza cykl.,Ja biore go juz 3ci cykl i dlugosc cyklu absolutnie mi sie nie wydluzyla.zawsze mam 27-28 dni

Hej dziewczynki ale u Was dzisiaj pustki.

Eijf gdzie sie podziewasz??

MMM póki @ nie ma piłka w grze:-)

Martilla gratulacje z okazji rocznicy
globen21eo4.gif

13x13 a zdarzają Ci się takie spóźnienia?? może jeszcze jeden test warto zrobić/

Hej dziewczynki ale u Was dzisiaj pustki.

Eijf gdzie sie podziewasz??

MMM póki @ nie ma piłka w grze:-)

Martilla gratulacje z okazji rocznicy
globen21eo4.gif

13x13 a zdarzają Ci się takie spóźnienia?? może jeszcze jeden test warto zrobić/
juz jestem,juz jestem mazia,ale u mnie nic ciekawego.rzeczyiwscie nie bylo mnie caly weekend.jeszcze tylko ten tydzien i mam wakacje.doczekac sie nie moge.tez bo do lekarza sie wybiore.Ja jakos ostatnimi dniami w ogole humoru nie mam a to chyba nie sprzyja robieniu dzieci...

juz jestem,juz jestem mazia,ale u mnie nic ciekawego.rzeczyiwscie nie bylo mnie caly weekend.jeszcze tylko ten tydzien i mam wakacje.doczekac sie nie moge.tez bo do lekarza sie wybiore.Ja jakos ostatnimi dniami w ogole humoru nie mam a to chyba nie sprzyja robieniu dzieci...
ja też nie mam humoru w ostatnich dniach :-(
teraz wieczorkiem jakiegoś doła załapałam :-( nie wiem dlaczego, ale chyba to dlatego że potrzebuję już wakacji, jakiegoś urlopu... Cały rok (tzn. od września) pracowałam właściwie codziennie od rana do wieczora, bo charakter mojej pracy jest taki, że jak przychodzę do domu to dalej do kompa i w sumie pracuję nadal, jeszcze robiłam podyplomówkę czyli w prawie każdy weekend jechałam do Elbląga na studia więc baaardzo rzadko miałam jakiś wolny dzień. Poza tym sama moja praca dosyć obciąża psychicznie. Potrzebuję wakacji :-( całe szczęście, że już w czwartek wyjeżdżamy ale jeszcze trzy dni do roboty... ehhh..

reklama
co tam u was?
mmm może jeszcze coś wyjdzie z tego cyklu?:tak:
ja na wakacjach, mąż wyjechał ale we czwartek przyjedzie bo dni płodne mam i szkoda mi cyklu (nie odpuszcze !!!!!!!!!!!!!!!:wściekła/y:).
Muszę jeszcze kupić magnez bo mi powieka drga(jakbym wszystkim oczka puszczała)_. Pozdrawiam gorąco
Dziewczyny głowy do góry za wszystkie trzymam kciuki:-):cool2:

Do góry