reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

no widze, ze pracujesz nad wolną wolą :-D

Silną! :-p

a nie lubisz pre testów? - ja tylko takie uzywam jak cos :eek: to złe???

Powiem ci,że ktoś tu napisał,że one sa "be",więc sama nie wiem. :sorry:

Słuchajcie,a mam takie pytanie. :zawstydzona/y:
Jeśli wieczorem następują przytulanki,to czy rano można zrobić spokojnie test? Czy resztki nasienie mają jakiś wpływ na jego wynik?

reklama
wyczytałam na boćku, ze 8-9 dc po owu...wstawiłąm tam swoje wyniki i dziewczyna je omówiła...czyli nic nie mozna z nich wyciagnać, bo w złych dc robione...wklejałam dziś stornkę ze schematem badań podawanych przez nich...jak zrobisz je w takim schemacie to je nawet zinterpretują...a uwierz doświadczone są...zaskoczyła mnie ich wiedza...

no czytałam wczoraj niezłe są dziewczyny:tak:

jak zrobie to podesle wyniki i zobacze co powiedza:-)

ja chiałabym oczywiscie zeby bylo i zeby bylo zdrowe
ale tak pocichu chcialabym chlopaka Stasia ( chodził mi po głowie Jas i Antoś jeszcze)
a gdyby była dziwuszka to Tosia( Antosia),i jeszcze iwle imion na liscie hehehehe;-)
Witam!!!
Śliczne imiona!!
Ja mam męża Stasia:-)i paru znajomych o tym imieniu i sa to naprawdę fajne chłopy!!!!!!!!!!

Silną! :-p

Powiem ci,że ktoś tu napisał,że one sa "be",więc sama nie wiem. :sorry:

Słuchajcie,a mam takie pytanie. :zawstydzona/y:
Jeśli wieczorem następują przytulanki,to czy rano można zrobić spokojnie test? Czy resztki nasienie mają jakiś wpływ na jego wynik?
nie sądzę bo przecież nasienie nie miesza się z moczem, agutka, mocz a nasienie to całkiem inna dziurka:-)

reklama
Do góry