reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
Kurcze... No,ale już teraz nie pójdę do apteki... Boję się zwyczajnie po tym ataku na moim osiedlu przez tego zboczeńca. :-( :zawstydzona/y:
A w dzień,ja wiem,czy robić... :confused: Czy poczekać do niedzieli... :cool2:

a co jadlas jak zaszlas z corcia w ciaze pamietasz?

Ja się zastanawiam czy te diety to prawda bo mi się wydaje że to taki zabobon.

ja nic nie planuję, ani imienia, ani płci nawet nie wyobrażam sobie jek będzie w ciazy...nie chcę zapeszać, stwierdziłąm, ze na to wszystko bedziemy mięli czas:tak:
Wewnętrznie czuję, ze u Nas synek bedzie i może sie to potwiedzi, bo żołnierzyki u mojego męza to dominuja te szybciutkie:-D

I tak trzymaj, ja tam marze o dzidziusiu i wsio mi jedno co będzie byle zdrowe.

czesc, no to w srode za tydzien ide na HSG. Zobaczymy co to bedzie;). Położna powiedziała,że dostane zwolnienie szpitalne i potem jeszcze kilka dni wolnego;)

Oooo to trzymam kciuki żeby wszystko było dobrze.

Witajcie dziewczyny:) mogę się do Was przyłączyć? również jestem staraczką by zostać mamą 2010:) może kilka słów o sobie. Mam na imię Patrycja, jestem szczęśliwą mężatką, byłam już raz w ciąży ale niestety nasz Aniołek odszedł od nas. Teraz jesteśmy gotowi znów zacząć starania. Pisałam na wątku również o staraniach 2007 - 2008- 2009 -2010 ale nikt tam chyba nie działa a u Was rozmowa toczy się pełną parą:)

witam :-)

Dziewczyny jak sprawdzic czy ta owulka była?
Jakies badanie???

Tak około 19 - 22 dc zbadaj progesteron, jeśli norma powyżej 15 to owulka była, tak mi gin mówił na ostatniej wizycie.

Czytam czytam i nadrobić was nie mogę.

to moje ulubione imię dla córci :tak::-)

a jak Ty sie czujesz Tosiuniu Kochana?????

:-) a mi dalej jakiś wredny chochlik w moje ci*pce parasolek otwiera i zamyka otwiera i zamyka i tak od poniedziałku :tak: do tego cycyole bolą tak z boku i do środka ale nie az tak bardzo jakoś :-D
jutro kupuje testa u mnie są pre-testy, quick view czy jakoś tak i bobo test który lepszy moje drogie - który pokazuje te II krechy ???:-D

reklama
Do góry