reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

żartowałąm przecież...liczyłąm, zę się uśmiechniesz;-) sama nie lubię czekać , więc doskonale rozumiem, co przchodzisz...
Ciekawe czy jest tutaj taka, któa z czekaniem nie ma problemu?
Ja! Ja!
Dlatego zamiast czekac do niedzieli zatestowalam dzisiaj:cool2:

reklama
rok temu mialam bez mataklopramidu 20,5 ng/ml
1h po podaniu:163,5
i 2h po : 115,2

badania robilam w 5dc
teraz o roku bede chciala je powtorzyc- tylko nei wiem kiedy sie prl robi, w ktorym dniu cyklu??

lekarka stwierdzila lekka hiperprolatynemie ale wowczas bylam jeszcze przed slubem i zmiana pracy wiec nie myslalaam tak na powaznie- poza tym balam sie tych skutków ubocznych- przy jezdzie autem to nie bylo by wesolo gdyby sie pojawily....

wyczytałam na boćku, ze 8-9 dc po owu...wstawiłąm tam swoje wyniki i dziewczyna je omówiła...czyli nic nie mozna z nich wyciagnać, bo w złych dc robione...wklejałam dziś stornkę ze schematem badań podawanych przez nich...jak zrobisz je w takim schemacie to je nawet zinterpretują...a uwierz doświadczone są...zaskoczyła mnie ich wiedza...

To jeszcze młodziutka jesteś :tak: masz jeszcze czasu a czasu... :tak:
A ja dziś mam takie wyrzuty sumienia, mój mąż wcześniej chciał postarać się o dzidzię, ale ja nie bardzo bo praca, bo jeszcze nie gotowa...
Ale damy radę dziewczyny - napewno! :tak:
O tak powiedziałam :-)

no pewno że damy radę :)

ale ja tez wczesnie to nie bo to nie czas.... a teraz przyznam że załuje dalibysmy rade - bo dzieciaczka wychowasz nie zaleznie od zasobnosci portfela- fakt że jak ma się wiecej pieniazków to mozesz sobie na wiecej pozwolic- ale czy to takie wazne???? eh żebym ja miala 24 lata ...;-)
ehh ale nie ma co gdybac - teraz jest teraz i trzeba dzialac :-)
i damy rade i uda się nam

Ale jutro w sumie powinien już wiarygodny wyjść... Hm... Tyle,że u mnie w aptece są jedynie "Pre - test". :confused2:

Nie no,muszę wytrzymać do niedzieli!!!

a nie lubisz pre testów? - ja tylko takie uzywam jak cos :eek: to złe???

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Ten pre-test to ten czulszy?
W tej aptece, w ktorej ja kupuje maja tylko zolty bobo-test:confused2:

Nie wiem,czy on czulszy - nie znam się. :zawstydzona/y:
Ja przy Zuzi 2 razy robiłam Quick - Vue,ale teraz znaleźć go u nas graniczy niemalże z cudem. :confused2:
A Pre - Test,który jest u nas w aptece,to ten:

Nowy-14.jpg

kończy się 7...tyle czekania i nic :-( od lażdziernika chodze do lekarza, w listopadzie pierwsze badania, ale jakoś nieporadnie Pani dr to prowadziła. W styczniui na moją wyraźną prośbę zbadała estradipol i progesteron i masz babo placek...

Wiesz ja czuję, ze mi się czas kórczy...za 2 mioesiace 32 latka kończę...:tak:

przestań młodziutka jestes :-)

reklama
Do góry