reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Silną! :-p

Powiem ci,że ktoś tu napisał,że one sa "be",więc sama nie wiem. :sorry:

Słuchajcie,a mam takie pytanie. :zawstydzona/y:
Jeśli wieczorem następują przytulanki,to czy rano można zrobić spokojnie test? Czy resztki nasienie mają jakiś wpływ na jego wynik?

co do pre testów to ja gdzies czytalam ze sa dobre .... sama juz nie wiem

a co to zrobienia testu po tulancach wieczornych - to ciezko mi powiedziec czy moga "wojownicy" miec wplyw na test???? hmmmm mysle ze nie powinni poniewaz nie zawieraja mimo wszystko hcg-- ale to trzeba sie podpytac ginka:-):tak:

reklama
no pewno że damy radę :)

ale ja tez wczesnie to nie bo to nie czas.... a teraz przyznam że załuje dalibysmy rade - bo dzieciaczka wychowasz nie zaleznie od zasobnosci portfela- fakt że jak ma się wiecej pieniazków to mozesz sobie na wiecej pozwolic- ale czy to takie wazne???? eh żebym ja miala 24 lata ...;-)
ehh ale nie ma co gdybac - teraz jest teraz i trzeba dzialac :-)
i damy rade i uda się nam

Ja dojrzałam do macierzyństwa w przeciągu kilku miesięcy, jeszcze niedawno myślałam sobie - co tam, mam dopiero 25 lat więc jest jeszcze czas, mam swobodę robię co chcę...
A z początkiem 2010 roku nastąpiła przemiana i aż mnie skręca, bo ja chcę być w ciąży ... I mieć swoje maleństwo o które będę dbać i kochać najmocniej pod słońcem.... I nie chcę już swobody...
Znów się nakręcam... ;-)

no pewno że damy radę :)

ale ja tez wczesnie to nie bo to nie czas.... a teraz przyznam że załuje dalibysmy rade - bo dzieciaczka wychowasz nie zaleznie od zasobnosci portfela- fakt że jak ma się wiecej pieniazków to mozesz sobie na wiecej pozwolic- ale czy to takie wazne???? eh żebym ja miala 24 lata ...;-)
ehh ale nie ma co gdybac - teraz jest teraz i trzeba dzialac :-)
i damy rade i uda się nam

tak tak kochane tak trzeba mysleć:-D damy radę:tak:
a co do wychowania i zasobności to też tak mówiłąm, a teraz wydaje mi się to śmieszne:sorry:

nie sądzę bo przecież nasienie nie miesza się z moczem, agutka, mocz a nasienie to całkiem inna dziurka:-)

Tak tak,ale... Przecież,jak siurkasz :-p to Ci mocz spływa i po tamtej dziurce...
Ja myślałam o teście strumieniowym - jakbym taki wynalazła,to bym chciała ten robić...

oj kusze,kusze bo jak mi się uda Ciebie skusić to może sama zrobię;-):laugh2:

:cool2:

reklama
Silną! :-p

Powiem ci,że ktoś tu napisał,że one sa "be",więc sama nie wiem. :sorry:

Słuchajcie,a mam takie pytanie. :zawstydzona/y:
Jeśli wieczorem następują przytulanki,to czy rano można zrobić spokojnie test? Czy resztki nasienie mają jakiś wpływ na jego wynik?

nie agutka nad wolną, bo co by było gdybyś zrobiła ten test to miałąbyś słabą wolę...Twoja samoocena by zmalała;-) a tak pracujesz nad wolną wolą...bo jesteśmy wolnymi ludźmi i dokonujemy wyborów...

Do góry