reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

E tam glupoty gadasz. Moze mlodka nie jestes, ale malo to kobiet po 30 dzieci zaczyna robi?:tak:

dzięki Maćku to chciałam usłyszeć ;-):-D nie zmienia to faktu, ze z tego powodu chę JUŻ, TERAZ dzidzię;-):-D

Ps.nieraz zaglądam na wątek staranka po 30-tce i to tam zrozumiałąm, ze to troszeńkę późnawo...:szok:

reklama
kończy się 7...tyle czekania i nic :-( od lażdziernika chodze do lekarza, w listopadzie pierwsze badania, ale jakoś nieporadnie Pani dr to prowadziła. W styczniui na moją wyraźną prośbę zbadała estradipol i progesteron i masz babo placek...

Wiesz ja czuję, ze mi się czas kórczy...za 2 mioesiace 32 latka kończę...:tak:

To jeszcze młodziutka jesteś :tak: masz jeszcze czasu a czasu... :tak:
A ja dziś mam takie wyrzuty sumienia, mój mąż wcześniej chciał postarać się o dzidzię, ale ja nie bardzo bo praca, bo jeszcze nie gotowa...
Ale damy radę dziewczyny - napewno! :tak:
O tak powiedziałam :-)

to już niedługo...poczekaj, Castangusa bierze się chyba jak są problemy z prolaktyną, aTy masz?

rok temu mialam bez mataklopramidu 20,5 ng/ml
1h po podaniu:163,5
i 2h po : 115,2

badania robilam w 5dc
teraz o roku bede chciala je powtorzyc- tylko nei wiem kiedy sie prl robi, w ktorym dniu cyklu??

lekarka stwierdzila lekka hiperprolatynemie ale wowczas bylam jeszcze przed slubem i zmiana pracy wiec nie myslalaam tak na powaznie- poza tym balam sie tych skutków ubocznych- przy jezdzie autem to nie bylo by wesolo gdyby sie pojawily....

dzięki Maćku to chciałam usłyszeć ;-):-D nie zmienia to faktu, ze z tego powodu chę JUŻ, TERAZ dzidzię;-):-D

Ps.nieraz zaglądam na wątek staranka po 30-tce i to tam zrozumiałąm, ze to troszeńkę późnawo...:szok:
Ja jestem nieco przed 30 i tez chce JUZ TERAZ!!!;-)

rok temu mialam bez mataklopramidu 20,5 ng/ml
1h po podaniu:163,5
i 2h po : 115,2

badania robilam w 5dc
teraz o roku bede chciala je powtorzyc- tylko nei wiem kiedy sie prl robi, w ktorym dniu cyklu??

lekarka stwierdzila lekka hiperprolatynemie ale wowczas bylam jeszcze przed slubem i zmiana pracy wiec nie myslalaam tak na powaznie- poza tym balam sie tych skutków ubocznych- przy jezdzie autem to nie bylo by wesolo gdyby sie pojawily....
To moze przez te stresy mialas taka wysoka? Bo to przezciez hormon stresu...

Sa takie tabletki ziolowe castagnus czy os takiego. One ponoc obnizaja lekko podwyzszona prolaktyne i reguluja cykle...
A kiedy wyniki?

A kiedy masz termin @? Zrob sobie jakis suwaczek, bo ja juz sie gubie kto kiedy ma testowac...:eek:
kurcze nie moge sobie poradzić i wkleić suwaczek już chyba z 8 razy próbowałam :wściekła/y:ale spróbuje znowu, ja mam zamiar testować w środe za tydzień

reklama
Ale jutro w sumie powinien już wiarygodny wyjść... Hm... Tyle,że u mnie w aptece są jedynie "Pre - test". :confused2:

Nie no,muszę wytrzymać do niedzieli!!!

Do góry