Hę?Ach...
reklama
kończy się 7...tyle czekania i nic :-( od lażdziernika chodze do lekarza, w listopadzie pierwsze badania, ale jakoś nieporadnie Pani dr to prowadziła. W styczniui na moją wyraźną prośbę zbadała estradipol i progesteron i masz babo placek...A który to już Twój cykl starań?
Wiesz ja czuję, ze mi się czas kórczy...za 2 mioesiace 32 latka kończę...
agutkaZG
<3 Zuzia <3 Kubuś <3
Tak sobie wzdycham... Czekanie na niedzielę mnie dobija. Najchętniej kupiłabym testa i zrobiła go jutro rano...
tylko że dzis to mam sluz ale bialy i lepki i duzo go :-(
jajniki bola i dół brzucha
zastanawiam sie czy nie wziac castagnusa??? ale moze wstrzymam sie do wizyty u gina - a mam juz 16 lutego
to już niedługo...poczekaj, Castangusa bierze się chyba jak są problemy z prolaktyną, aTy masz?
E tam glupoty gadasz. Moze mlodka nie jestes, ale malo to kobiet po 30 dzieci zaczyna robi?Wiesz ja czuję, ze mi się czas kórczy...za 2 mioesiace 32 latka kończę...
Szkoda że takich wynalazków nie ma u nas a jak już jest jakiś lepszy test dostępny np Clearblue to mega drogi :-(
Żabka mi też chłopiec się marzy :-)
Śliczne imię dla dziewczynki, ja bym mogła mieć Antosia ale niestety jak będzie chłop to Bartosz i nie ma odwrotu.
Nadia - śliczne! :-)
Drugą to bym dziewczynkę chciała
Tak się zastanawiam czy na płać dziecka nie ma wpływu dziedziczność, np u mojej siostry 3 synów, najstarszy też ma syna, szwagier ma brata i ogólnie po tamtej stronie same chłopy ale ja i moja siostra z dwóch różnych ojców jesteśmy a mój tata rodzeństwa nie posiada, mama ma siostrę która dzieci nie ma, ma też brata a on ma córkę i ta ccórka ma córkę a u mojego M jest tak że on ma przyrodnie rodzeństwo brata i siostrę a sam ma syna więc może mi się trafić syn albo córka, nic przesądzonego.
ja chiałabym oczywiscie zeby bylo i zeby bylo zdrowe
ale tak pocichu chcialabym chlopaka Stasia ( chodził mi po głowie Jas i Antoś jeszcze)
a gdyby była dziwuszka to Tosia( Antosia),i jeszcze iwle imion na liscie hehehehe;-)
Tak sobie wzdycham... Czekanie na niedzielę mnie dobija. Najchętniej kupiłabym testa i zrobiła go jutro rano...
no to zrób najwyżej wyjdzie negatywny;-)
czarna1309
Zaangażowana w BB
no pewnie ze nieraz lepiej jest miec dziecko bedac mloda osob tylko wiekszosc mlodych osob ktore sa w ciazy to zazwyczaj wpadki a mu poprostu juz chcemy stworzyc rodzinkeNo pewnie - im wczesniej odchowa sie dzieci, tym wczesniej bedzie sie przezywac druga mlodosc;-)
Niekoniecznie na sama prolaktyne. Ponic dziala ogolnie na cykle - reguluje i zmniejsza PMS...to już niedługo...poczekaj, Castangusa bierze się chyba jak są problemy z prolaktyną, aTy masz?
Ja go bralam przez krotki czas (bo potem juz bromka zaczelam) i mnie po nim strasznie glowa bolala...
reklama
agutkaZG
<3 Zuzia <3 Kubuś <3
no to zrób najwyżej wyjdzie negatywny;-)
Heh,pocieszenie super...
Podziel się: