reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
A który to już Twój cykl starań?
kończy się 7...tyle czekania i nic :-( od lażdziernika chodze do lekarza, w listopadzie pierwsze badania, ale jakoś nieporadnie Pani dr to prowadziła. W styczniui na moją wyraźną prośbę zbadała estradipol i progesteron i masz babo placek...

Wiesz ja czuję, ze mi się czas kórczy...za 2 mioesiace 32 latka kończę...:tak:

tylko że dzis to mam sluz ale bialy i lepki i duzo go :-(
jajniki bola i dół brzucha

zastanawiam sie czy nie wziac castagnusa??? ale moze wstrzymam sie do wizyty u gina - a mam juz 16 lutego

to już niedługo...poczekaj, Castangusa bierze się chyba jak są problemy z prolaktyną, aTy masz?

Szkoda że takich wynalazków nie ma u nas a jak już jest jakiś lepszy test dostępny np Clearblue to mega drogi :-(

Żabka mi też chłopiec się marzy :-)

Śliczne imię dla dziewczynki, ja bym mogła mieć Antosia ale niestety jak będzie chłop to Bartosz i nie ma odwrotu.

Nadia - śliczne! :-)
Drugą to bym dziewczynkę chciała

Tak się zastanawiam czy na płać dziecka nie ma wpływu dziedziczność, np u mojej siostry 3 synów, najstarszy też ma syna, szwagier ma brata i ogólnie po tamtej stronie same chłopy ale ja i moja siostra z dwóch różnych ojców jesteśmy a mój tata rodzeństwa nie posiada, mama ma siostrę która dzieci nie ma, ma też brata a on ma córkę i ta ccórka ma córkę a u mojego M jest tak że on ma przyrodnie rodzeństwo brata i siostrę a sam ma syna więc może mi się trafić syn albo córka, nic przesądzonego.

ja chiałabym oczywiscie zeby bylo i zeby bylo zdrowe
ale tak pocichu chcialabym chlopaka Stasia ( chodził mi po głowie Jas i Antoś jeszcze)
a gdyby była dziwuszka to Tosia( Antosia),i jeszcze iwle imion na liscie hehehehe;-)

to już niedługo...poczekaj, Castangusa bierze się chyba jak są problemy z prolaktyną, aTy masz?
Niekoniecznie na sama prolaktyne. Ponic dziala ogolnie na cykle - reguluje i zmniejsza PMS...
Ja go bralam przez krotki czas (bo potem juz bromka zaczelam) i mnie po nim strasznie glowa bolala...

reklama
Do góry