agutkaZG
<3 Zuzia <3 Kubuś <3
Rybko,jak u Ciebie po wizycie?
Kurcze,ja już chcę 14tego...
Kurcze,ja już chcę 14tego...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Sa takie tabletki ziolowe castagnus czy os takiego. One ponoc obnizaja lekko podwyzszona prolaktyne i reguluja cykle...Witam was serdecznie
Wkońcu mam spokój w pracy i nadrabiam zaległości na forum. :-)
U mnie @ pełną parą, nowy cykl ale bez nadzieji, zapewne owu w tym cyklu nie będzie, poza tym ze starankami też będzie kłopot. Chciałam na własną rękę wziać coś na obniżenie prolaktyny ale trochę się obawiam i nie bede eksperymentować. A do gina idę dopiero w marcu bo muszę mieć wszystkie wyniki. Dziś zrobiłam prolaktynę z obciażeniem i tsh choć gin tak niewyraźnie napisał że już nie wiem może to było fsh i zgłupiałam.
A kiedy masz termin @? Zrob sobie jakis suwaczek, bo ja juz sie gubie kto kiedy ma testowac...a ja mam dziwne przeczucie że sie udało, od samego początku zanim jeszcze była owulka to już myślałam sobie że teraz się uda. Może to nie za dobrze bo się mogę rozczarować ale takie mam myśli.Nasłu****e czy są jakieś oznaki ciązy ale w sumie nic.........
Ta niska tempka to by moze powod do radosci - niektore kbiety w dzien owulki maja wlasnie spadekja mysle ze szybko:-):-):-)
mnie w moim obecnym cyklu przeraza ze tempka spadla mi dzisiaj do 36,2 :-(
kurcze znow kolejny cykl ...masakra!!!!
zaraz mnie rozerwie ;-)
ide sie polozyc potem wpadne bo cos mnie oba jajniki naparzają i podbrzusze i w ogole dzis mam jakis zmy dzionek
do potem
buziak
a ja sie popiepszona naczytalam w nowej ksiazce Planowanie plci dziecka ze nie wolno mi jesc polowy rzeczy na dziewczynke maskarka a ja caly miesiac jem co popadnie haaaaaa
powiesze sie jak wczoraj zaskoczylo i 2 chlopok bedzie masakra uffffffffffffff
tak przed ślubem ale jeszcze pół roku u juz bedzie slub. ja w tym roku koncze 20 a moj narzeczony 27.
witamy i bedziemy trzymac kciukiCześć dziewczyny :-) jestem nowa na forum. Mam nadzieję, że można dołączyć?
W połowie grudnia poroniłam moją pierwszą ciążę, a teraz znowu staramy się o dziecko Test będę robić 20 lutego (o ile dotrwam :-)). Trzymajcie kciuki!
witajWitam ! Jestem tu nowa . Mam juz dwunastoletnią córkę . Od listopada staramy sie o powiększenie naszej rodzinki , Mam nadzieję że można do Was dołączyć pozdrawiam serdecznie :-) .
no 300 km to jeszcze raz tyle co tyle ze my mamy o tyle dobrze ze widzimy sie na weekendy a nieraz czesciej to zalezy jak mu w pracy wypadnie.no ja z moim męzem to mielismy 300km -tak było przez pierwsze 2 lata a potem to przeprowadziłam sie do Wawy i juz 6 lat razem a w czerwcu to roczek minie jak jestesmy małżeństwem
nie ale sa ktore pokazyja ktory tydzien czy miesiac ciazy he he
to ja w zeszlym cyklu robilam wszystko na chlopca i pozy i dietka i seksik w owu i wogole a teraz troszke ospuscilam ale syn to moje marzenie ogromne
Ja bym chciała dziewczynke - Antoninkę ale jak będzie chłopak to tez będzie si Julek bedzie się zwał
a ja dziewczynka Nadia albo chlopczyk Nikodemmam juz Aleksandre;-):-)
No pewnie - im wczesniej odchowa sie dzieci, tym wczesniej bedzie sie przezywac druga mlodosc;-)a no jestem młoda ale swoje chyba juz przeszlam. z narzeczonym mieszkamy juz razem prawie 2 lata i dlatego staramy sie o dzidziusia a za pol roku sie pobieramy. wiem ze wiekszosc dziewczyn w moim wieku mysli tylko o imprezach a mi to juz nie jest w glowie. chcemy juz zalozyc wlasna rodzine i byc szczesliwymi rodzicami. jutro ma przyjsc @ i mam nadzieje ze nie przyjdzie i beda dwi kreseczki:-):-):-)
Dziewczynki FSH robi się tylko w 2-3 dc?
Paznokietki cudneeeeeeeeeeeeeeeee! Ja mam teraz zwykły french, żałuje że nie wpadłam na pomysł takich walentynkowych
ja kiedyś też nosiłam żele i niedobrze się czułam w kolorowych...a dziewczyna któa mi robiła naprawde piekne robiła...W konsekwencji nosiłąm french i super mi było teraz mam natruralne...bo oszczędzam