reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

ho ho slodka tajemnica ale reka noga mozg na scianie oczy na parapecie le he he
heheh zawsze sie wymysli jakos nowa w trakcie:-p:-p;-)heheheh a kiedy planujesz testowac? bo ja sie troche obawiam w walentynki, moze jeszcze poczekam i po niedzieli zrobie..

cisza...jeszcze jej(@) nie ma...ale brzuch coraz bardziej boli i czuje skurcze macicy...nie wiem co myśleć...czy możliwe żeby tak było w ciąży?bo ja już nie pamiętam...nasze zafasolkowane powiedzcie mi proszę?tak mi smutno jest:-(
ja w pierwszej ciazy maialm bardzo silne bole brzucha tak jak na @ i bylam pewna ze przyjdzie a sie okazalo ze to ciaza..wiec wszystko powinno sie wyjasnic u ciebie

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
co to jest to FF czesto tu sie pojawia a niewiem co to u mnie tempka tez dzis ok nawet o 1 stopien wyzej ale do konca jeszcze daleko

to strona jak 28dni.pl do mierzenia temp. (mam na dole pod suwaczkami), w skrócie FF (fertilityfriend) :-)

I ja się witam - faworkowo. :-)
Wczoraj wieczorem z Zuzią już je smażyłyśmy. :-D
U mnie dziś 28dc,termin @,której brak. ;-)

dzisiaj powinnam dostac@ ale jak narazie jej nie ma mam nadzieje ze nie przyjdzie

:-) to co przywitacie się z @ za 9 m-cy... ;-)

cisza...jeszcze jej(@) nie ma...ale brzuch coraz bardziej boli i czuje skurcze macicy...nie wiem co myśleć...czy możliwe żeby tak było w ciąży?bo ja już nie pamiętam...nasze zafasolkowane powiedzcie mi proszę?tak mi smutno jest:-(
no to jak nie ma to superowooooo
bedzie super jeszcze bedziesz plakala ze szczescia

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Hehehe,Grzesiek się dziś mnie pyta,kiedy mam termin @. Ja mówię,że dziś. :-D A On ze śmichem,że kurde,no trzeba w końcu się bardziej postarać,żebym zaszła w ciążę,bo już go te @ dobijają,hahaha. :-D Szczególnie,że teraz ma urlop. ;-) :-p

Co do samopoczucia mego,to hm... Byłam z G. na zakupach,bo Zuzia śpi. Boli mnie ci*ka w środku tak,jakby mi ktoś kołka tam włożył. :wściekła/y: I tak mnie obcierała dzisiaj :zawstydzona/y: ,że aż ciężko mi się szło z tymi "suchotami"... Wczoraj były przytulanki - @ brak,a to jakiś tam znak. :-D

Dziękuję Wam kochane za kciuki i za dobre słowo:tak:
czekam i czekam ale czuję się jakbym siedziała na bombie zegarowej:-( oby te bóle nie zwiastowały @ bo dziś jest jej dzień...ale cholera ja naprawdę jej nie chcę tylko ja taki niedowiarek jestem bo czuję te same bóle jak co miesiąc i w głowie mi się nie mieści żeby to było coś innego.chociaż wiem że te bóle zdarzają się i w ciąży.kurna zwariować można:wściekła/y:
przepraszam za chaos:zawstydzona/y:

reklama
Lena jak najbardziej brzuch boli jak na @, ja biegałam i gatki co chwilkę sprawdzałam.
Widzę, że niektóre z was testowanko czeka.
Agutka w końcu się uda kochana:) Oj zaciskam kciukasy:-) za was wszystkie

Do góry