reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

witam
rano cos mi sie stronka nie chciala otworzyc:szok:nie wiem o co biega:-Da ja juz nasmazylam tyle oponek ze chyba przez caly weekend bedziemy je jesc:tak::laugh2:dobrze ze po poludniu znajomi wpadna na kawke to im troche dam:tak:a ja tez mam termin na dzis@ ale nie ma:-)

mnie caly cykl pobolewalo podbrzusze i lekarka stwierdzila ze mam zaziebione jajniki albo pecherz:confused2:a teraz nic nie boli bo bralam antybiotyk...ale mam nadzieje ze test wyjdzie pozytywny;-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
witam
rano cos mi sie stronka nie chciala otworzyc:szok:nie wiem o co biega:-Da ja juz nasmazylam tyle oponek ze chyba przez caly weekend bedziemy je jesc:tak::laugh2:dobrze ze po poludniu znajomi wpadna na kawke to im troche dam:tak:a ja tez mam termin na dzis@ ale nie ma:-)
no to zajebiscieeeeeeeeeee

mnie caly cykl pobolewalo podbrzusze i lekarka stwierdzila ze mam zaziebione jajniki albo pecherz:confused2:a teraz nic nie boli bo bralam antybiotyk...ale mam nadzieje ze test wyjdzie pozytywny;-)
nie miej nadzieji bo wyjdzieeeeeeeeeeeee

no to zajebiscieeeeeeeeeee
niom:-Da u ciebbie jak;-)???

niom:-Da u ciebbie jak;-)???
no u mnie byly superowe staranka a ze to pierwszy miesiac imprezowania bez spirali to zobaczymy co namodzilismy heeeeeeee
wczoraj byla owulka wiec czekam teraz zeby tesciora zrobic oby siadlo heeeeeeeee

no u mnie byly superowe staranka a ze to pierwszy miesiac imprezowania bez spirali to zobaczymy co namodzilismy heeeeeeee
wczoraj byla owulka wiec czekam teraz zeby tesciora zrobic oby siadlo heeeeeeeee
no jak staranka byly konkretne to napewno sie udalo;-)no u nas tez byly tak co 2 dni ale troche sie martwie bo dopiero w pazdzierniku odstawilam tabletki..no a moze sie udalo;-)hehe a jak nie to bedziemy dalej dzialac w koncu to takie przyjemne:-D:-D

ostatrnio czesto bo ciagle sie cos dzieje jak nie komunia to moj tata w szpitalu i sluby kolezanek tak raz na pol roku
no ale widze ze bardziej na jakies imprezy niz w odwiedziny ale dobrze ze chociaz raz na jakis czas sie wpada odwiedzic swoje okolice co nie?

caly czas mnie boli podbrzusze mam nadzieje ze to dobry znak a nie zblizajaca sie @ :-(

no jak staranka byly konkretne to napewno sie udalo;-)no u nas tez byly tak co 2 dni ale troche sie martwie bo dopiero w pazdzierniku odstawilam tabletki..no a moze sie udalo;-)hehe a jak nie to bedziemy dalej dzialac w koncu to takie przyjemne:-D:-D
przyjemne masz racje moj mezul tak sie stara ze traci glowe z wymyslaniem pozycji co mnie tak smieszy ze szok ale nie daje poznac po sobie bo biedak by mi sie zasmucil teraz poczekamy te kilka dni i tesciora zrobie he he

no ale widze ze bardziej na jakies imprezy niz w odwiedziny ale dobrze ze chociaz raz na jakis czas sie wpada odwiedzic swoje okolice co nie?
a tam ja czesto w inne kraje na wakacje jezdze i nie tesknie za polska jakos. Juz 7 lat mija jak tam nie mieszkam i ciagle ludzie narzekaja na biede a chalp coraz wiecej u mnie na osiedlu jest tyle aut ze trawnikow nie starcza masakra tacy to biedni polacy w szystkiego w brud maja
nie ma co narzekac tylko sie cieszyc i chwalisc a nie udawac idiotow i zazdroscic innym

przyjemne masz racje moj mezul tak sie stara ze traci glowe z wymyslaniem pozycji co mnie tak smieszy ze szok ale nie daje poznac po sobie bo biedak by mi sie zasmucil teraz poczekamy te kilka dni i tesciora zrobie he he
heheh a jakie to pozycje :-pmoze nam podpowiesz heheh:-Da moj tez zaangazowany ze szok:szok:i pewnie czeka czy sie udalo chociaz nie pyta narazie;-)

jak tam dziewczynki zyjecie? do 14-go juz blisko wiec posypia sie same pozytywy:-)
u mnie za to kiepsko, nie wiem co ze starankami bo od kilku dni z mezusiem mamy ciche dni.... i nie wiem co mi sie stalo, ale kompletnie przestalo mi zalezec.... znaczy na dziecku:szok:
ostatnio tak zblizylam sie do mojej corki, ze ani mysle miec drugie i obdarowywac miloscia jeszcze jedno:zawstydzona/y: nie wiem czy to chwilowe, czy to moze taki instynkt obronny mi sie wlaczyl, znaczy strach ze znowu sie nie uda.... poki co staranek nie ma i jakos wcale mnie to nie martwi....
bede rzadziej zagladac bo mamy troszke remontujemy wiec balagan i sprztania duzo

jak tam dziewczynki zyjecie? do 14-go juz blisko wiec posypia sie same pozytywy:-)
u mnie za to kiepsko, nie wiem co ze starankami bo od kilku dni z mezusiem mamy ciche dni.... i nie wiem co mi sie stalo, ale kompletnie przestalo mi zalezec.... znaczy na dziecku:szok:
ostatnio tak zblizylam sie do mojej corki, ze ani mysle miec drugie i obdarowywac miloscia jeszcze jedno:zawstydzona/y: nie wiem czy to chwilowe, czy to moze taki instynkt obronny mi sie wlaczyl, znaczy strach ze znowu sie nie uda.... poki co staranek nie ma i jakos wcale mnie to nie martwi....
bede rzadziej zagladac bo mamy troszke remontujemy wiec balagan i sprztania duzo
napewno wszystko sie ulozy a ty potrzebujesz troche odpoczac;-)bedzie dobrze:tak:

heheh a jakie to pozycje :-pmoze nam podpowiesz heheh:-Da moj tez zaangazowany ze szok:szok:i pewnie czeka czy sie udalo chociaz nie pyta narazie;-)
ho ho slodka tajemnica ale reka noga mozg na scianie oczy na parapecie le he he

spoko nie ma co sie zmuszac jak ci przeszla ochota to zajmij sie tym co lubisz lub musisz zrobic a jak zauwazysz ze ci czegos w zyciu zabraknie pomysl sto razy zanim podejmiesz decyzje.
Tez mialam ostatnio taki czas ze w sumie mi sie odechcialo pieluch nieprzespanych nocy ale przemyslalam ze nie mam na co czekac czas mi ucieka a chorupsk przybywa wiec mysle pozytywnie maz sie stara wiec jest nas 2 synek dopytuje to juz3 wiec trojka wspanialych kombinuje tego lub ta 4 he he

reklama
cisza...jeszcze jej(@) nie ma...ale brzuch coraz bardziej boli i czuje skurcze macicy...nie wiem co myśleć...czy możliwe żeby tak było w ciąży?bo ja już nie pamiętam...nasze zafasolkowane powiedzcie mi proszę?tak mi smutno jest:-(

Do góry