reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

no to troche daleko ode mnie heheh a do szwecji wyjechałas za mezem pewnie co?
same jestesmy na forum bo nikt wiecej nie pisze nic wczoraj bylo wiecej osob na forum niz dzisiaj co nie??

a tu nie masz racji he he moja cala rodzina lacznie z mama wiec razem przyjechalismy do pracy i na stale tylko tescia i babcie mam w polsce
a to fakt ze sie pomylilam ale zazwyczaj wyjezdza sie za ukochana osoba lub do pracy. a czesto do Polski przyjezdzacie czy rzadko?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Dzien doberek:-D
Ja zaraz wyruszam do pracy,trzeba w koncu popracowac:tak:
Pączka tez opędzlowałam:-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:

Betusia - super artykuł! mnie najbardziej podobał się fragment o tym, że organizm nie zawsze jest na ciaze przygotowany i sam decyduje, kiedy jest ten odpowiedni moment.

Wczoraj bylam o koleznki ogladac jej malego synka 2 m-ce - juz zapomnialam, jakie dzieci sa malutkie w tym wieku!!!

Ja powinnam dostac @ za 2 dni - czuje ze dostane ...
Trzymam kciuki za wszystkie testujace sie w najblizszych dniach :tak:

Smacznych paczkow :-) (ja skonsumowalam juz dwa)

Betusia - super artykuł! mnie najbardziej podobał się fragment o tym, że organizm nie zawsze jest na ciaze przygotowany i sam decyduje, kiedy jest ten odpowiedni moment.

Wczoraj bylam o koleznki ogladac jej malego synka 2 m-ce - juz zapomnialam, jakie dzieci sa malutkie w tym wieku!!!

Ja powinnam dostac @ za 2 dni - czuje ze dostane ...
Trzymam kciuki za wszystkie testujace sie w najblizszych dniach :tak:

Smacznych paczkow :-) (ja skonsumowalam juz dwa)
u mnie sie nie je poczkow tylko ciastka z bialym kremem obrzydliwe ble smak okropny a wszystkie paczki posypane kilogramami cukru

Witam sie dziewczynki
i jak tam pączusie zjedzone? Ja wcięłam 1, ale jeszcze 4 mam do zjedzenia:-D

jakies nowe fasolinki sie pojawiły?? Wy to macie tutaj taką produkcję, ze musiałabym siedziec przy kompie, zeby nadążyc :-D

laseczka kiedy kolejna wizyta i gina? zaplanowane imie?jak samopoczucie?

wizyte mm we wtorek kolejne badania prenatalne bo maluch był taki wiercący, ze nie umiala dwóch rzeczy sprawdzic, ale na szczescie mozna to zrobic w pozniejszym czasie.

co do imion to sie zastanawiamy, ale pewnie bardziej bedziemy sie zastanawiac jak juz bedziemy wiedziec co bedzie.

reklama
wizyte mm we wtorek kolejne badania prenatalne bo maluch był taki wiercący, ze nie umiala dwóch rzeczy sprawdzic, ale na szczescie mozna to zrobic w pozniejszym czasie.

co do imion to sie zastanawiamy, ale pewnie bardziej bedziemy sie zastanawiac jak juz bedziemy wiedziec co bedzie.
a no widzisz to daj nam neewsy jak wrocisz he he

Do góry