reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
jest ktos z was z województwa zachodniopomorskiego albo z okolicy. pewnie jestesmy tu z calej Polski co nie heh:-):-)
z calej polski i nie tylko ja ze szwecji he he wygrzebalam z neta ten portal i tak od grudnia tu pisze i pisze bo mezula juz zameczylam ciagle gadam o tym samym bokami mu wychodzi wiec znalazlam kolezanki na pogawedki ktore mnie drecza i jest oki
a ty jak znalazlas forum?????

wiecie co chyba zle obliczylam kiedy mam dostac @ teraz tak licze i chyba dopiero jutro powinnam ja dostac. chyba sie zalamie:-( mam nadzieje ze nie przyjdzie

z calej polski i nie tylko ja ze szwecji he he wygrzebalam z neta ten portal i tak od grudnia tu pisze i pisze bo mezula juz zameczylam ciagle gadam o tym samym bokami mu wychodzi wiec znalazlam kolezanki na pogawedki ktore mnie drecza i jest oki
a ty jak znalazlas forum?????
ja znalazlam przez internet kiedys cos szukalam i tak kiedys weszlam na ta strone zalogowalam sie i tak tu jestem i tez sie ciesze ze moge z kims porozmawiac bo z moim przyszlym mezem rzadko sie widujemy bo pracuje 140 km od miejscowosci w ktorej mieszkamy i widujemy sie tylko w weekendy no i jak ma urlop albo jakies dni wolne mowie ci przerabane ale czego sie nie robi dla milosci:-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
ja znalazlam przez internet kiedys cos szukalam i tak kiedys weszlam na ta strone zalogowalam sie i tak tu jestem i tez sie ciesze ze moge z kims porozmawiac bo z moim przyszlym mezem rzadko sie widujemy bo pracuje 140 km od miejscowosci w ktorej mieszkamy i widujemy sie tylko w weekendy no i jak ma urlop albo jakies dni wolne mowie ci przerabane ale czego sie nie robi dla milosci:-)
no to gratuluje wytrzymalosci!!!!!
Jak masz na imie i maz w jakim wieku?

witaj karolinka tu marta z tej strony morza he he mezul moj ma 30 STKE w maju za 3 miechy he he synek Oskarek
a tak ogolnie to skad pochodzisz? ja z Wałcza woj. zachodniopomorskie. ucałuj synka

witaj karolinka tu marta z tej strony morza he he mezul moj ma 30 STKE w maju za 3 miechy he he synek Oskarek
no i chyba zle obliczylam i chyba dopiero jutro powinnam dostac @ ale mam nadzieje ze i tak go nie dostane.

a tak ogolnie to skad pochodzisz? ja z Wałcza woj. zachodniopomorskie. ucałuj synka
Ja z Ojczyzny Krakow( Nowa Huta) malopolskie

no i chyba zle obliczylam i chyba dopiero jutro powinnam dostac @ ale mam nadzieje ze i tak go nie dostane.
mam przeczucie ze nie przyjdzie wstreciucha do ciebie
zrob sobie dobra kawe i poczusia i juz poprawi ci sie humor

reklama
Do góry