reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
I ja się witam - faworkowo. :-)
Wczoraj wieczorem z Zuzią już je smażyłyśmy. :-D

U mnie dziś 28dc,termin @,której brak. ;-)
no a jak test??? to dzisiaj 2 maja termin agutka i lena :tak: no niebadzcie takie gadac ile kresek :rofl2::laugh2:

u mnie dzis 25 dzien cyklu jeszcze 11 dni do testowania :)

kurde cos mnie lewy jajnik pobolewa ten z ktorego byla owu nic niekumam nigdy po owu niebolal o co chodzi:szok::eek:

Ostatnia edycja:
dzisiaj powinnam dostac@ ale jak narazie jej nie ma mam nadzieje ze nie przyjdzie
no to 3 panna ktora juz dzis mogla zatestowac ale jakos zadna sie to jeszcze niespieszy i zadna nic niemowi czy robila testa a juz 3 dzis powiiny dostac @ a ich niema na szczescie a my tu takie zniecierpliwione czekamy:tak:

no to 3 panna ktora juz dzis mogla zatestowac ale jakos zadna sie to jeszcze niespieszy i zadna nic niemowi czy robila testa a juz 3 dzis powiiny dostac @ a ich niema na szczescie a my tu takie zniecierpliwione czekamy:tak:
wiesz jeszcze caly dzien ma na przyjscie ale lepiej niech juz nie przychodzi a testu nie robilam bo bylam pewna ze przyjdzie jak nie bedzie jej dzisiaj to jutro robie tescik i dam wam znac

Witajcie dziewczyny:) mogę się do Was przyłączyć? również jestem staraczką by zostać mamą 2010:) może kilka słów o sobie. Mam na imię Patrycja, jestem szczęśliwą mężatką, byłam już raz w ciąży ale niestety nasz Aniołek odszedł od nas. Teraz jesteśmy gotowi znów zacząć starania. Pisałam na wątku również o staraniach 2007 - 2008- 2009 -2010 ale nikt tam chyba nie działa a u Was rozmowa toczy się pełną parą:)
No kolezanko witamy w gronie imprezowiczek he he pozdrawiamy

dzisiaj powinnam dostac@ ale jak narazie jej nie ma mam nadzieje ze nie przyjdzie
no to fajniutko he he

no a jak test??? to dzisiaj 2 maja termin agutka i lena :tak: no niebadzcie takie gadac ile kresek :rofl2::laugh2:

u mnie dzis 25 dzien cyklu jeszcze 11 dni do testowania :)

kurde cos mnie lewy jajnik pobolewa ten z ktorego byla owu nic niekumam nigdy po owu niebolal o co chodzi:szok::eek:
u mnie pobolewa podbrzusze od 3 dni moze cos zasloczylo he he

Ostatnio edytowane przez moderatora:
ja juz tez bym chciala testowac :zawstydzona/y: nielubie czekania:no::eek:
ja tez nie lubie czekalam na dzisiejszy dzien i mam nadzieje ze wszystko sie rozwiaze tak jak bym chciala. mam nadzieje ze nie pomylilam dni. ostatnia @ mialam 13.01 a cykl moj trwa 30 dni i mam juz regularne wiec mam nadzieje ze wszystko jest ok i mala fasolinka jest w brzuszku

jak tam dziewczyny paczkow sie juz najadlyscie czy jeszcze nie. ja jeszcze dzisiaj nie jadlam i chyba juz nie zjem bo pewnie juz wszystkie wykupili:-(

no to fajniutko he he
no mam nadzieje ze bedzie fajniutko i ze nic mnie nie zaskoczy oczywiscie mam na mysli @ he he;-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
no mam nadzieje ze bedzie fajniutko i ze nic mnie nie zaskoczy oczywiscie mam na mysli @ he he;-)
musisz myslec pozytywnie bo inaczej nic z tego nie wyjdzie. Ja mysle tak przytulanki byly pobolewa wiec za 10 dni robie tesciora he he co ma byc to bedzie jak nie to kolejny miesiac juz niedlugo i znow sie bedziemy starali nie ma tego zlego co by na dobre nie wyszlo. Czasami jest tak ze jest nam przezanczone cos i dlatego tak dlugo wyczekujemy

reklama
Do góry