reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

no ponoc swietne ksiazki kolezanka mojej mamy mi polecala- tylko ze ja kurcze musze wygospodarowac troche czasu i poczytac:-) kiedys pochłanialam ksiazki a teraz??? cholera najwyzszy czas to zmienic:-)

gwarantuję, ze w trakcie czytania cały czas myślisz co bedzie dalej...
najgorzej zaczać jak ze wszystkim:-D

Ja tak samo - zamiast czytac ksiazki siedze na forum
a ja jak tylko mogę to przeplatam forum - ksiażka (to mi się podoba) forum-praca (to mi sie nie podoba):-D

dobrej nocki...ja tylko mojego męża wyciągnę z wojny (wirtualnej) i też do łóżeczka:-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
W końcu doczytałam...:-) dziewczyny tyle stron w 1 dzień to jest normalnie:szok: ;-)oczywiście same ciekawe dyskusje jak mnie nie było:-( ja czekam.dzieją się ze mną dziwne rzeczy ale zobaczymy co będzie jutro...bo jutro wypada @...chyba że ją sama tak kopnę że wypadnie na 9 miesięcy:-D już sama nie wiem czy się śmiać czy płakać z tego wszystkiego.no bo jak dostane tej @ to chyba oszaleje,tak czuję znów to coś...kochane ja bym naprawdę bardzo chciała żeby ten weekend był przełomowy dla nas wszystkich:tak: i jeżeli mi się nie uda to pocieszcie mnie proszę w te walentyki wpisami pełnymi Waszych 2 kresek:happy: do juterka;-)

W końcu doczytałam...:-) dziewczyny tyle stron w 1 dzień to jest normalnie:szok: ;-)oczywiście same ciekawe dyskusje jak mnie nie było:-( ja czekam.dzieją się ze mną dziwne rzeczy ale zobaczymy co będzie jutro...bo jutro wypada @...chyba że ją sama tak kopnę że wypadnie na 9 miesięcy:-D już sama nie wiem czy się śmiać czy płakać z tego wszystkiego.no bo jak dostane tej @ to chyba oszaleje,tak czuję znów to coś...kochane ja bym naprawdę bardzo chciała żeby ten weekend był przełomowy dla nas wszystkich:tak: i jeżeli mi się nie uda to pocieszcie mnie proszę w te walentyki wpisami pełnymi Waszych 2 kresek:happy: do juterka;-)

potworzyłysmy troszkę zaraz alacze link do poczytania:-)

Polecam, bardzo fajny artykuł:

Dziecko rodzi się w głowie

od tego momentu nie chce słyszec że się nie uda!!!!!!! tylko pozytywne myslenie :-)
oki??

zmykam papa

no to niestety dalekie jesteśmy sąsiadki;-)

artykuł genialny ,myśle że teraz rzadna z nas nie bedzie wątpic w to że się uda, a ja mam bardzo pozytywne przeczucie ,że się udało i w środe za tydzień zobacze dwie kreseczki. Wy już śpicie a ja wrociłam dopiero z pracy i odezwe sie jutro papa

dzis nikogo z rana niema???:szok: pewnie wszystkie paczkami sie opychaja hhihihi moj biedny maz wrocil nad ranem po 28 godzinach pracy i padl jak mucha nawet buzki nie dostalam :zawstydzona/y: ale niech sobie odpocznie

LENA i co sa 2 kreski???? @ napewno nieprzyszla :tak:

polecam Wam ksiażkę Paulliny Simons: Jeździe miedziany , Tatiana i Alksander i Ogród letni. 3 tomy opisujace miłość w Leningradzie w 1941, blokadę, głód i losy po wojnie. To ksiazka, któa pozostaje w pamięci na długie lata!!! no i do tego stalinizm, nawet rodzicom nie możesz ufać...:no:

oj sprawdzę czy u mnie w bibliotece jest ta seria :tak: lubie książki

Witam się pączkowo z kawusią ;-)
Temp wysoka więc wsio będzie OK. Kobietki musi się udać, bo tak serduszkowaliśmy (na FF to X są), że fasolinka pewnie będzie :tak:

reklama
oj sprawdzę czy u mnie w bibliotece jest ta seria :tak: lubie książki

Witam się pączkowo z kawusią ;-)
Temp wysoka więc wsio będzie OK. Kobietki musi się udać, bo tak serduszkowaliśmy (na FF to X są), że fasolinka pewnie będzie :tak:
co to jest to FF czesto tu sie pojawia a niewiem co to u mnie tempka tez dzis ok nawet o 1 stopien wyzej ale do konca jeszcze daleko

Do góry