reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

kochane widzę, ze zaczytane jesteście ;-)
będę sie powolutku żegnała...chciałam Wam powiedzieć,że bardzo sie Cieszę, ze tutaj trafiłam (bo szukałąm przyjaznego forum długo) i dziękuje Wam za przyjęcie mnie do siebie...bo to miło jak mozna się pożalić i pomóc raz po raz komuś...nawet jeśli to jest wirtualna koleżanka:-D
Łatwiej jest żyć ze świadomoscia, ze kotoś inny też ma takie same problemy, podobne emocje i odczucia...:tak:

lopop nie wierzę, ze się nie nastawiasz na dzidzię, jak większość z Na szaklinasz;-) życzę z całego serca byś ta swoja falolinkę ujrzała na teście:tak:

reklama
oki kobietki ja ide lulu bo caly dzien jakas senna bylam a teraz juz zmeczona jestem a rano trzeba wstac mala do przedszkola zaprowadzic:tak: dobranoc wam wszystkim :sorry:

Ewelina 09065 razem miałyśmy poprzednią @ więc i ona juz powinna wiedzieć co u Niej a milczy na ten temat

Dobra dziewczynki ja uciekam jutro mam wolne!!!! Nareszcie............
po za tym czeka mnie miesiac badań więc mi szybko zleci do następnej @
jestem jestem:-)caly czas z wami:-D
u mnie narazie ok..cycoszki mnie bola a najbardziej sutki..podbrzusze troche wieksze ale narazie nie boli..a wlasnie teraz chyba mam zgage:szok:tzn czuje taki glod w zoladku chociaz zjadlam wlasnie kolacje i mam kwasno w buzi:baffled:taki smak wasny ze az :crazy:

oki kobietki ja ide lulu bo caly dzien jakas senna bylam a teraz juz zmeczona jestem a rano trzeba wstac mala do przedszkola zaprowadzic:tak: dobranoc wam wszystkim :sorry:
kolorowych snów

jestem jestem:-)caly czas z wami:-D
u mnie narazie ok..cycoszki mnie bola a najbardziej sutki..podbrzusze troche wieksze ale narazie nie boli..a wlasnie teraz chyba mam zgage:szok:tzn czuje taki glod w zoladku chociaz zjadlam wlasnie kolacje i mam kwasno w buzi:baffled:taki smak wasny ze az :crazy:

może to fasolka;-) któaś dziś to podejrzewała:-D
życzę by się udało:tak:

lopop
a dzwoniłaś do tej lekarki, zeby się umówić an wiztyę? Jutro zadzwonie i zapytam o tego zielińskiego...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
to najlepiej napisz sobie na kartce wszystkie pytania ktore chcesz ginowi zadac to wtedy niezapomnisz bo jak juz wyjdziesz od gina to wtedy bedie za pozno a wszystkie pytania sie przypomna dopiero wtedy hihihi:tak: taka czarna dzisura przy wizycie:tak:

no to jest dobry pomysł bo ja zawsze połowy rzeczy zapominam:zawstydzona/y:

polecam Wam ksiażkę Paulliny Simons: Jeździe miedziany , Tatiana i Alksander i Ogród letni. 3 tomy opisujace miłość w Leningradzie w 1941, blokadę, głód i losy po wojnie. To ksiazka, któa pozostaje w pamięci na długie lata!!! no i do tego stalinizm, nawet rodzicom nie możesz ufać...:no:

no ponoc swietne ksiazki kolezanka mojej mamy mi polecala- tylko ze ja kurcze musze wygospodarowac troche czasu i poczytac:-) kiedys pochłanialam ksiazki a teraz??? cholera najwyzszy czas to zmienic:-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Do góry