reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

ja chyba bym chciala druga corcie zeby dziewczyny mogly sie razem wyszalec:-)ale z drugiej strony fajnie jakby byl chlopak dla M:-Dtylko ze moja corcia mowi ze ona chce dziewczynke bo chlopakow nie lubi:-D:-D..taki ma teraz etap buntu chyba 4 latka:baffled:
i tak bedzie co ma byc co nam bog da i zaplanowal

heheh no dziewczyny musicie z bocianami pogadać a może mi jakieś podrzucą :-D
no chyba tak zaprosimy na kawe i damy znac w ktore strony ma leciec he he

oj tu bym sie3 zasdtanowilabo najczesciej to jest corcia tatusia a synus mamusi czesto sie tym spotykam:tak:
to swieta prawda moj synek normalnie nawet na siku nie chce mnie opuszczac hehe

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
a ja dziewczynka Nadia albo chlopczyk Nikodem:tak:mam juz Aleksandre;-):-)
ja dziewczynka roxanna lub laura a chlopiec nie wiem i nie chce myslec he he

albo chlopami sie zamienic trzeba bo ja niejestem pewna czy moj potrafi syna splodzic ;-) hihihihih a twoj ponoc ma to w genach hihihi
no dokladnie jasna dupa 4 pokolenie sami chlopcy a ja glupia na cod licze heeeeeeeeeeeee
masakra

Ostatnio edytowane przez moderatora:
a moja Ola to typowa corcia mamusi:-Dmoze dlatego ze nie pracuje i caly czas jest ze mna...no i spala ze mna prawie do 3 lat:szok:wiec wszystko co robi to zawsze wola mama mama:laugh2:

ja dziewczynka roxanna lub laura a chlopiec nie wiem i nie chce myslec he he
no ja w 1 ciazy to od poczatku mialam imie dla chlopca KAMIL a dla dziewczynki niemialam do konca bo bylaqm pewna ze chlopak bedzie ale przed cesarka musialam podac 2 imona wrazie czego wiec mialam KLAUDIA w zanadrzu albo LIDIA ale rodzina brzeczala ze lidia nie bo to bo tamto :angry::crazy: i jest klaudia

no ja w 1 ciazy to od poczatku mialam imie dla chlopca KAMIL a dla dziewczynki niemialam do konca bo bylaqm pewna ze chlopak bedzie ale przed cesarka musialam podac 2 imona wrazie czego wiec mialam KLAUDIA w zanadrzu albo LIDIA ale rodzina brzeczala ze lidia nie bo to bo tamto :angry::crazy: i jest klaudia
jasna dupa no to moj oskar mial byc leo ale w polsce jest leon wiec nie dalam bo by mylili a teraz nie wiem musze poszperac w necie jakies fajne wynajde nietypowe

reklama
a co jadlas jak zaszlas z corcia w ciaze pamietasz?
ja jem wszystko:-Da z corcia to byla wpadka wiec nie myslalam ze bedzie dziewczynka. powiem ze tak bylo lepeij bo sie nie stresowalam, nie liczylam dni plodnych itp a teraz to oszalec mozna heheh i jak sie chce to psychika duzo robi..codziennie o tym mysle czy sie udalo;-)

Do góry