reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

ja chyba bym chciala druga corcie zeby dziewczyny mogly sie razem wyszalec:-)ale z drugiej strony fajnie jakby byl chlopak dla M:-Dtylko ze moja corcia mowi ze ona chce dziewczynke bo chlopakow nie lubi:-D:-D..taki ma teraz etap buntu chyba 4 latka:baffled:
i tak bedzie co ma byc co nam bog da i zaplanowal

heheh no dziewczyny musicie z bocianami pogadać a może mi jakieś podrzucą :-D
no chyba tak zaprosimy na kawe i damy znac w ktore strony ma leciec he he

oj tu bym sie3 zasdtanowilabo najczesciej to jest corcia tatusia a synus mamusi czesto sie tym spotykam:tak:
to swieta prawda moj synek normalnie nawet na siku nie chce mnie opuszczac hehe

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
a ja dziewczynka Nadia albo chlopczyk Nikodem:tak:mam juz Aleksandre;-):-)
ja dziewczynka roxanna lub laura a chlopiec nie wiem i nie chce myslec he he

albo chlopami sie zamienic trzeba bo ja niejestem pewna czy moj potrafi syna splodzic ;-) hihihihih a twoj ponoc ma to w genach hihihi
no dokladnie jasna dupa 4 pokolenie sami chlopcy a ja glupia na cod licze heeeeeeeeeeeee
masakra

Ostatnio edytowane przez moderatora:
a moja Ola to typowa corcia mamusi:-Dmoze dlatego ze nie pracuje i caly czas jest ze mna...no i spala ze mna prawie do 3 lat:szok:wiec wszystko co robi to zawsze wola mama mama:laugh2:

ja dziewczynka roxanna lub laura a chlopiec nie wiem i nie chce myslec he he
no ja w 1 ciazy to od poczatku mialam imie dla chlopca KAMIL a dla dziewczynki niemialam do konca bo bylaqm pewna ze chlopak bedzie ale przed cesarka musialam podac 2 imona wrazie czego wiec mialam KLAUDIA w zanadrzu albo LIDIA ale rodzina brzeczala ze lidia nie bo to bo tamto :angry::crazy: i jest klaudia

no ja w 1 ciazy to od poczatku mialam imie dla chlopca KAMIL a dla dziewczynki niemialam do konca bo bylaqm pewna ze chlopak bedzie ale przed cesarka musialam podac 2 imona wrazie czego wiec mialam KLAUDIA w zanadrzu albo LIDIA ale rodzina brzeczala ze lidia nie bo to bo tamto :angry::crazy: i jest klaudia
jasna dupa no to moj oskar mial byc leo ale w polsce jest leon wiec nie dalam bo by mylili a teraz nie wiem musze poszperac w necie jakies fajne wynajde nietypowe

reklama
a co jadlas jak zaszlas z corcia w ciaze pamietasz?
ja jem wszystko:-Da z corcia to byla wpadka wiec nie myslalam ze bedzie dziewczynka. powiem ze tak bylo lepeij bo sie nie stresowalam, nie liczylam dni plodnych itp a teraz to oszalec mozna heheh i jak sie chce to psychika duzo robi..codziennie o tym mysle czy sie udalo;-)

Do góry