reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
no to dajesz po jajach ja drugie urodze i koniec produkcji jajniki podwiazuje i swiety spokuj
no my z mezem chcemy 3 wiec mam jeszcze 2 szanse ;-) a u nas podwiazanie jajnikow jest zabronione ponoc bo czytalam o tym bo moze bym tez sobie dala zamiast tabsy do konca zycia brac a ni9edaj boze jak sie wpadnie jak sie zapomni :eek: no 4 dzieci to juz by bylo za duzo

ja nic nie planuję, ani imienia, ani płci nawet nie wyobrażam sobie jek będzie w ciazy...nie chcę zapeszać, stwierdziłąm, ze na to wszystko bedziemy mięli czas:tak:
Wewnętrznie czuję, ze u Nas synek bedzie i może sie to potwiedzi, bo żołnierzyki u mojego męza to dominuja te szybciutkie:-D
wiesz jak ma sie juz jedno to chce sie parke zazwyczaj sama zobaczysz i wspomnisz nas he he

no my z mezem chcemy 3 wiec mam jeszcze 2 szanse ;-) a u nas podwiazanie jajnikow jest zabronione ponoc bo czytalam o tym bo moze bym tez sobie dala zamiast tabsy do konca zycia brac a ni9edaj boze jak sie wpadnie jak sie zapomni :eek: no 4 dzieci to juz by bylo za duzo
ja mialam spirale 2 razy i 5 lub 8 lat z glowy swiety spokuj mialam cud miod i orzeszki he he

bardzo nie lubię bezczynności:wściekła/y: a ten cykl to tylko czekanie na @ postanowiłam więc pójść do lekarza i zrobić badanie na pzreciwciała w śluzie, tak więc jutro będę u gina na badaniu. To nawet dobrze się skłąd, bo przed @ jest duzo śluzu...będzie miał co pobierać.
Wezmęteż skierowania na hormonki, bo w jednym cyklu nie miałam robionych wszystkich na raz.
Wczoraj znalazłam madry schemat na forum i dziewczyny obcykane, pomagają w interpretacji.

Bardzo bym chciałą w przyszłym cyklu mieć fasolinę:tak:

reklama
Do góry