reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
ja jem wszystko:-Da z corcia to byla wpadka wiec nie myslalam ze bedzie dziewczynka. powiem ze tak bylo lepeij bo sie nie stresowalam, nie liczylam dni plodnych itp a teraz to oszalec mozna heheh i jak sie chce to psychika duzo robi..codziennie o tym mysle czy sie udalo;-)
no ja tez jak teraz imprezuje to glowka pracuje jak kiedy w jaka strone ma byc zglupiec mozna ale moze akurat trafie tak jak chce wkoncu na imie bierzmowania dalam sobie Nadzieja

jasna dupa no to moj oskar mial byc leo ale w polsce jest leon wiec nie dalam bo by mylili a teraz nie wiem musze poszperac w necie jakies fajne wynajde nietypowe
no ja t3ez bym chciala jakies ladne i nietypowe ale w granicach zdrowego rozsadku ;-) a ja na poczatku wpierniczalam serki homogenizowane twarog na slodko a potem az do konca a szczegolnie pod koniec warzywa,slodkie i miecho na zmiane raz to raz to a miecho najczesciej smazone a za czym szalalam to sok ananasowy dzien przed porodem mi sie skonczyl i biuegusiem zasowalam do miasta po nowy i po tym spacerku po uprqagniony sok w nocy zaczely sie skorcze :-p:tak:

ja nic nie planuję, ani imienia, ani płci nawet nie wyobrażam sobie jek będzie w ciazy...nie chcę zapeszać, stwierdziłąm, ze na to wszystko bedziemy mięli czas:tak:
Wewnętrznie czuję, ze u Nas synek bedzie i może sie to potwiedzi, bo żołnierzyki u mojego męza to dominuja te szybciutkie:-D

reklama
no ja t3ez bym chciala jakies ladne i nietypowe ale w granicach zdrowego rozsadku ;-) a ja na poczatku wpierniczalam serki homogenizowane twarog na slodko a potem az do konca a szczegolnie pod koniec warzywa,slodkie i miecho na zmiane raz to raz to a miecho najczesciej smazone a za czym szalalam to sok ananasowy dzien przed porodem mi sie skonczyl i biuegusiem zasowalam do miasta po nowy i po tym spacerku po uprqagniony sok w nocy zaczely sie skorcze :-p:tak:
no to cala dietka na corke same bialko a ja znow wszystko na slono i kwasno a to na chlopaka cholera wiec mleka nie lubie jogurtow tez nie fasoli i jajek tez nie boze ale chyba sie poswiece w przyszlym miesiacu bleeee

Do góry