reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

wszystkie z was sa już w ciąży? czy tez któraś czeka aż bedzie? pewnie jesteście tutaj dłużej niż ja i się bardziej znacie i wiecie o sobie wiecej

czarna tutaj duza, duza większosć czeka na dzidzie...spotykamy się i wspieramy sie :-)
Witam Ciebie, trzymam kciuki za baby ...żeby to już w tym m-cu było:tak:

reklama
nie denerwuj mnie he he ja tu specjalna diete objelam specjalne dni imprezuje specjalne pozycje itd a ty mi tu takie rzeczy mowisz musi byc dziolchaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
haaaaaaaaaaaaa
to ja w zeszlym cyklu robilam wszystko na chlopca i pozy i dietka i seksik w owu i wogole :tak: a teraz troszke ospuscilam ale syn to moje marzenie ogromne

ja chyba bym chciala druga corcie zeby dziewczyny mogly sie razem wyszalec:-)ale z drugiej strony fajnie jakby byl chlopak dla M:-Dtylko ze moja corcia mowi ze ona chce dziewczynke bo chlopakow nie lubi:-D:-D..taki ma teraz etap buntu chyba 4 latka:baffled:

Ja bym chciała dziewczynke - Antoninkę :zawstydzona/y: ale jak będzie chłopak to tez będzie si Julek bedzie się zwał :tak:
a ja dziewczynka Nadia albo chlopczyk Nikodem:tak:mam juz Aleksandre;-):-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Do góry