Kochana 3 cykl starań.Robiłam w tym cyklu testy owulacyjne i jak pokazały dwie kreseczki to do dzieła.Co do zdjęcia to nie bardzo wiem jak je tu umieścića ty kolezanko ile sie starasz pokaz fotke
reklama
ewelina09065
czas oczekiwania...
dziewczyny jak to jest ze na testach jest napisane ze WYKRYWA 6DNIOWA CIĄŻE tzn ze wykrywa ciaze od momentu poczecia po 6 dnich czy po 6 dniach od zagniezdzenia sie w macicy
Svensonka
Fanka BB :)
wejdz na ta stronke i zrob upload jakiegos zdjecia pokaze ci kod na forum skopjuj prawym i wklej tak jakbys cos pisala ImageShack® - Online Media HostingKochana 3 cykl starań.Robiłam w tym cyklu testy owulacyjne i jak pokazały dwie kreseczki to do dzieła.Co do zdjęcia to nie bardzo wiem jak je tu umieścić
ewelina09065
czas oczekiwania...
Svensonkato co mialo zostac to napewno zostalo i chlopaczki tam juz dzialaja heheheh
Svensonka
zaraz zobacze ale chyba moznana 7 dni?????? a na sztuki niemozna kupic???? tak jak u nas ???
to widze że masz tak jak ja, żeby zrobic jakieś badania to musze się nachodzić a na wyniki czekać tydzien, w Polsce wyniki były w ten sam dzień i szłam robic badanie kiedy chciałam tylko trzeba było zapłacić.
Myśle że w dniu spodziewanej@ będzie najlepiej;-)
to paradoks, ze trzeba wyjechać, żeby docenić polska służbę zdrowia;-)
Ja witam się popłudniowo :-) i przedobiadkowo...
Svensonka
nie denerwuj mnie he he ja tu specjalna diete objelam specjalne dni imprezuje specjalne pozycje itd a ty mi tu takie rzeczy mowisz musi byc dziolchaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaSvensonkato co mialo zostac to napewno zostalo i chlopaczki tam juz dzialaja heheheh
haaaaaaaaaaaaa
reklama
potem spróbuje,może sie udawejdz na ta stronke i zrob upload jakiegos zdjecia pokaze ci kod na forum skopjuj prawym i wklej tak jakbys cos pisala ImageShack® - Online Media Hosting
Podziel się: