Fajne te teściki,nie trzeba sie wpatrywać czy takie same,czy może jedna ciut bledsza krechakochana ja mam szwedzkie i u mnie pokazuje kolko jak negatywny a usmiech jak pozytywny wiec nie ma roznicy jaka kreska
reklama
Svensonka
Fanka BB :)
a ty kolezanko ile sie starasz pokaz fotkena teście owulacyjnym obie kreski muszą tak samo widoczne(pozytywny)a jak jedna troszkę bledsza to nie ma owulki
a ile taki kosztuje???i przesylka ile by wyszla bo byla bym chetnamoge ktores kupic jakby chciala i bedzie wiedziala ze juz ma fasolke he he
Ja przez dlugi czas mialam tipsy, ale mi sie znudzily i wrocilam do moich naturalnychja zapraszam na zrobienie tipsow sama robie ;-)
Ale mialas taka normalna @?jak bylam z synkiem w ciazy to pierwszy miesiac i tak dostalam okres tyle ze krutszy wiec nie wiem moze w dniu plamien pierwszych brazowych bedzie lepiej co?
ewelina09065
czas oczekiwania...
Svensonka ja mysle ze 14 lutego to troche za wczesnie na test..ale staranka napewno byly owocne i zycze ci tej upragnionej corci:-)
A moj cykl tez jaos chyba sie zminil bo owulka byla tydz temu a mialam termin miec na @11 lutegowiec juz sama nie wiem czy moge testowac 14 jak tydz temu byla dopiero owulka.a co tam najwyzej zatestuje dwa razy
A moj cykl tez jaos chyba sie zminil bo owulka byla tydz temu a mialam termin miec na @11 lutegowiec juz sama nie wiem czy moge testowac 14 jak tydz temu byla dopiero owulka.a co tam najwyzej zatestuje dwa razy
Svensonka
dokladnie dwa razy a pal licho moze sie uda he heSvensonka ja mysle ze 14 lutego to troche za wczesnie na test..ale staranka napewno byly owocne i zycze ci tej upragnionej corci:-)
taki tescior 7 sztuk w opakowaniu na 7 dni kosztuje 70zl jakos
ewelina09065
czas oczekiwania...
wlasnie jak @ nie zjawi sie do walentynek to zrobie testa. a moze wyjdzie jakas bladziutka kreseczka..ale dzis to mnie tak piersi bola tzn czuje je w staniku jak pieka )
Svensonka
zainteresowane strona z testami owulacyjnymi i ciazowymi www.babytime.sedokladnie dwa razy a pal licho moze sie uda he he
i tam som gravidtest testy ciazowe i ägglossningstest test owulacyjny ceny wypisane
na 7 dni?????? a na sztuki niemozna kupic???? tak jak u nas ???dokladnie dwa razy a pal licho moze sie uda he he
reklama
Svensonka
cholerka nie wiem czy owocne bo dosc duzo sie wylalo he he musialabym miec tylek do gory i nogi jak swieca he he ale moze cos tam zostalo kto wieSvensonka ja mysle ze 14 lutego to troche za wczesnie na test..ale staranka napewno byly owocne i zycze ci tej upragnionej corci:-)
Podziel się: