a 2 kreska jest taka sama czy bledsza???teraz wlasnie zrobilam test owu i znow jest pozytywny he he
reklama
ja Rzeszówagi a konkretnie to jakie miasto bo ja Krosno:-)może sąsiadkami jesteśmy hehe
Svensonka
Fanka BB :)
to test owulacyjny a nie ciazowya 2 kreska jest taka sama czy bledsza???
na teście owulacyjnym obie kreski muszą tak samo widoczne(pozytywny)a jak jedna troszkę bledsza to nie ma owulkito test owulacyjny a nie ciazowy
dlatego pytam bo to duza roznica bo jak jest drugaz bledsza to jest negatywny musza byc takie sameto test owulacyjny a nie ciazowy
Svensonka
kochana ja mam szwedzkie i u mnie pokazuje kolko jak negatywny a usmiech jak pozytywny wiec nie ma roznicy jaka kreskadlatego pytam bo to duza roznica bo jak jest drugaz bledsza to jest negatywny musza byc takie same
oo takich niewidzialam a macie tam juz testy ciazowe ktore pokazuja czy to bedzie chlopiec czy dziewczynka????bo w kanadzie juz majakochana ja mam szwedzkie i u mnie pokazuje kolko jak negatywny a usmiech jak pozytywny wiec nie ma roznicy jaka kreska
Svensonka
nie ale sa ktore pokazyja ktory tydzien czy miesiac ciazy he heoo takich niewidzialam a macie tam juz testy ciazowe ktore pokazuja czy to bedzie chlopiec czy dziewczynka????bo w kanadzie juz maja
oo o takich to tez nieslyszalam tylko ta nasza polska taka zacofana ze takich cudeniek niemanie ale sa ktore pokazyja ktory tydzien czy miesiac ciazy he he
reklama
Svensonka
moge ktores kupic jakby chciala i bedzie wiedziala ze juz ma fasolke he heoo o takich to tez nieslyszalam tylko ta nasza polska taka zacofana ze takich cudeniek niema
Podziel się: