reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

to akurat masz racje ale ja ogolnie zdecydowalam sie aby probowac z drugim dzieciatkiem wlasnie z tego powodu aby robic wszystko by byla dziewczynka wiec poczekamy zobaczymy nerka mnie cos jedna jedyna pobolewa i dzisiaj owolka wiec wczoraj impezka do walentynek poczekam z tesciorem ale cos mi sie wydaje ze za pierwszym razem nie siadzie he he wiec w marcu poimprezujemy ostrzej
Jak myslisz jak owolka dzis to moge testowac w niedziele??????

Kobieto chcesz robić testa po 4dniach od owulki:eek::-Dhehehehhe
No coś ty zaden test ci tego nie pokaże!!!!Ale działaj ile wlezie:tak:;-)
Ja tez jestem na tym etapie:-D

wszystkie z was sa już w ciąży? czy tez któraś czeka aż bedzie? pewnie jesteście tutaj dłużej niż ja i się bardziej znacie i wiecie o sobie wiecej

Wiekszosc z nas wyczekuje upragnionych II kreseczek:tak:

WIecie co tak sobie mysle!Ze jak my sie staramy od około kwiecien /maj i ja na ostatnie 6 cykli miałam tylko 3 z owulką to jak ja to mam liczyc???:szok::eek:
BO wiadomo ze jak nie ma owulki to cykl stracony.
A to jest dopiero moj 4cykl z owulką a 1 z lekami:tak:

reklama
wiekszosc wyczekuje juz kolejnego dziecka. ja mam nadzieje ze nie dostane @ i bede wyczekiwac swoje pierwsze maleństwo:tak:
a za ciebie bede trzymac kciuki i za dziewczyny ktore sa w podobnej cytuacji co ty, pozdrawiam
dzięki kochana jesteś, ja będę dopingować tobie i mam nadzieje że będziemy razem się cieszyć z upragnionych dwóch kreseczek;-)

ja też podkarpacie:-)
agi a konkretnie to jakie miasto bo ja Krosno:-)może sąsiadkami jesteśmy hehe

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Kobieto chcesz robić testa po 4dniach od owulki:eek::-Dhehehehhe
No coś ty zaden test ci tego nie pokaże!!!!Ale działaj ile wlezie:tak:;-)
Ja tez jestem na tym etapie:-D

Wiekszosc z nas wyczekuje upragnionych II kreseczek:tak:

WIecie co tak sobie mysle!Ze jak my sie staramy od około kwiecien /maj i ja na ostatnie 6 cykli miałam tylko 3 z owulką to jak ja to mam liczyc???:szok::eek:
BO wiadomo ze jak nie ma owulki to cykl stracony.
A to jest dopiero moj 4cykl z owulką a 1 z lekami:tak:
ha ha ale mi szpile dalas he he co tam z nudow zrobie a jak nie to wstreciula za 12 dni bleeeeee
cycki i podbrzusze daje znac

kochane znikam do pracy choc chętnie została bym z wami, odezwe się z rańca jak wstane, miłego dnia wam życzę buziaki

CZARNA no to zbilas mnie ze stolka najmlodszej straczki tutaj ;-) teraz ty tu jestes najmlodsza :tak: ja mam 23 lata a corke urodzilam w wieku 19 latale bylo super (no rocznikowo mialam 19 bo mala urodzila sie w sierpniu a ja 19stke w grudniu juz razem z nia obchodzilam) :tak:

ha ha ale mi szpile dalas he he co tam z nudow zrobie a jak nie to wstreciula za 12 dni bleeeeee
cycki i podbrzusze daje znac
ja tez jestem 4 albo 5 dzien po owu ale do mojej @ jeszcze 13 dni :-(

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Do góry