reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

to akurat masz racje ale ja ogolnie zdecydowalam sie aby probowac z drugim dzieciatkiem wlasnie z tego powodu aby robic wszystko by byla dziewczynka wiec poczekamy zobaczymy nerka mnie cos jedna jedyna pobolewa i dzisiaj owolka wiec wczoraj impezka do walentynek poczekam z tesciorem ale cos mi sie wydaje ze za pierwszym razem nie siadzie he he wiec w marcu poimprezujemy ostrzej
Jak myslisz jak owolka dzis to moge testowac w niedziele??????

Kobieto chcesz robić testa po 4dniach od owulki:eek::-Dhehehehhe
No coś ty zaden test ci tego nie pokaże!!!!Ale działaj ile wlezie:tak:;-)
Ja tez jestem na tym etapie:-D

wszystkie z was sa już w ciąży? czy tez któraś czeka aż bedzie? pewnie jesteście tutaj dłużej niż ja i się bardziej znacie i wiecie o sobie wiecej

Wiekszosc z nas wyczekuje upragnionych II kreseczek:tak:

WIecie co tak sobie mysle!Ze jak my sie staramy od około kwiecien /maj i ja na ostatnie 6 cykli miałam tylko 3 z owulką to jak ja to mam liczyc???:szok::eek:
BO wiadomo ze jak nie ma owulki to cykl stracony.
A to jest dopiero moj 4cykl z owulką a 1 z lekami:tak:

reklama
wiekszosc wyczekuje juz kolejnego dziecka. ja mam nadzieje ze nie dostane @ i bede wyczekiwac swoje pierwsze maleństwo:tak:
a za ciebie bede trzymac kciuki i za dziewczyny ktore sa w podobnej cytuacji co ty, pozdrawiam
dzięki kochana jesteś, ja będę dopingować tobie i mam nadzieje że będziemy razem się cieszyć z upragnionych dwóch kreseczek;-)

ja też podkarpacie:-)
agi a konkretnie to jakie miasto bo ja Krosno:-)może sąsiadkami jesteśmy hehe

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Kobieto chcesz robić testa po 4dniach od owulki:eek::-Dhehehehhe
No coś ty zaden test ci tego nie pokaże!!!!Ale działaj ile wlezie:tak:;-)
Ja tez jestem na tym etapie:-D

Wiekszosc z nas wyczekuje upragnionych II kreseczek:tak:

WIecie co tak sobie mysle!Ze jak my sie staramy od około kwiecien /maj i ja na ostatnie 6 cykli miałam tylko 3 z owulką to jak ja to mam liczyc???:szok::eek:
BO wiadomo ze jak nie ma owulki to cykl stracony.
A to jest dopiero moj 4cykl z owulką a 1 z lekami:tak:
ha ha ale mi szpile dalas he he co tam z nudow zrobie a jak nie to wstreciula za 12 dni bleeeeee
cycki i podbrzusze daje znac

kochane znikam do pracy choc chętnie została bym z wami, odezwe się z rańca jak wstane, miłego dnia wam życzę buziaki

CZARNA no to zbilas mnie ze stolka najmlodszej straczki tutaj ;-) teraz ty tu jestes najmlodsza :tak: ja mam 23 lata a corke urodzilam w wieku 19 latale bylo super (no rocznikowo mialam 19 bo mala urodzila sie w sierpniu a ja 19stke w grudniu juz razem z nia obchodzilam) :tak:

ha ha ale mi szpile dalas he he co tam z nudow zrobie a jak nie to wstreciula za 12 dni bleeeeee
cycki i podbrzusze daje znac
ja tez jestem 4 albo 5 dzien po owu ale do mojej @ jeszcze 13 dni :-(

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Do góry