niestety nie wszystkie są wciązy chociaż bardzo byśmy chciały, dla mnie to juz 11 cykl starań a w sumie półtora roku z przerwami i mam za sobą poronienie i ciąże pozamaciczną, większość dziewczyn jest w trakcie oczekiwań
reklama
czarna1309
Zaangażowana w BB
w którym tygodniu dowiedziałyście się ze jestescie w ciąży?
a za ciebie bede trzymac kciuki i za dziewczyny ktore sa w podobnej cytuacji co ty, pozdrawiam
wiekszosc wyczekuje juz kolejnego dziecka. ja mam nadzieje ze nie dostane @ i bede wyczekiwac swoje pierwsze maleństwoniestety nie wszystkie są wciązy chociaż bardzo byśmy chciały, dla mnie to juz 11 cykl starań a w sumie półtora roku z przerwami i mam za sobą poronienie i ciąże pozamaciczną, większość dziewczyn jest w trakcie oczekiwań
a za ciebie bede trzymac kciuki i za dziewczyny ktore sa w podobnej cytuacji co ty, pozdrawiam
Ostatnio edytowane przez moderatora:
tutaj wszyskie czekaja tylko kilka czasem wpada kobietek co niedawno zaciazyly i im teskno to czasem wpadaja poklikac bo sie zgralysmy wszystkie tez sie tu odnajdziesz niemartw sie
czarna1309
Zaangażowana w BB
u mnie nikt oprocz mamy i 1 zajefajnej szwagierki nikt niewie ze sie staramy i nawet niemam z kim o tym popisac dlatego kocham forum
czarna1309
Zaangażowana w BB
Svensonka
Fanka BB :)
czarna1309
Zaangażowana w BB
tak przed ślubem ale jeszcze pół roku u juz bedzie slub. ja w tym roku koncze 20 a moj narzeczony 27.
Svensonka
Fanka BB :)
no to mlodziutka jestes ja wlasnie w wieku 20 lat urodzilam synka i nie zaluje a teraz po 6 latach chce drugie siostrzyczke dla niego he hetak przed ślubem ale jeszcze pół roku u juz bedzie slub. ja w tym roku koncze 20 a moj narzeczony 27.
reklama
ja też podkarpacie:-)jestem z podkarpacia ale teraz jestem w szkocjiChce juz do domku ale niestety musimy jeszcze tu pomieszkac i popracować żeby coś odłożyć na czarną godzine
Podziel się: