najlepiej połóż się i niech mąż się Tobą zaopiekuje i porozpieszczatermin na 16 sierpnia
na razie to mnie noga boli i ręka bo chciałam zamortyzowac upadek i upadłam bardziej na reke i swoj samochód a potem na dupe tzn na lewy posladek. Maz był dosłownie blady jak to zobaczył zaczął mnie zbierac z ziemi. Na razie nie mam zadnych plamien takze sie obserwuje jakby cos pojade do szpitala od razu.
jeszcze nie, ale stawiam na chlopaka
reklama
R
RiSiA
Gość
najlepiej połóż się i niech mąż się Tobą zaopiekuje i porozpieszcza
tak chyba zrobie, ze pojde sie polozyc i odpocząc a jak sie bedzie cos działo to do lekarza.
tak, chociaż nie zamartwiaj się na zapas moja przyjaciółka miała wypadek w 3 m-cu ciąży i nic mówiła lekarzowi w karetce to nawet do szpitala jej nie wzięli tylko zapytał się czy uderzyła się w brzuch a ona że nie i co ją boli a ona że noga i biodro kazała patrzeć i obserwować się . Pajkaa będzie dobrzetak chyba zrobie, ze pojde sie polozyc i odpocząc a jak sie bedzie cos działo to do lekarza.
tak chyba zrobie, ze pojde sie polozyc i odpocząc a jak sie bedzie cos działo to do lekarza.
Tak tak kochana odpoczywaj !! Musisz dbac o siebie
Pojawiam się dzisiaj i znikam, próbuję was nabrobić. Ale coś sie skupic nie mogęwłaśnie też się nad tym zastanawiam...naprawdę byłam pewna...teraz jestem skołowana przez ten ból brzucha dzisiaj,chociaż @ jeszcze nie ma,wypada w czwartek..ale wiesz Robin bardzo mnie bolały piersi ostatnio a nigdy mnie nie bolą i to mnie bardzo zaskoczyło.muszę czekać ale ten ból brzucha jak na @ chyba mówi sam za siebie:-( a jak Ty się czujesz kochana?
Lena, ja teraz miałam tak wyrażnie czułam owulkę zwłaszcza podczas stosunku miałam ostre bóle w środku, potem po 3 dniach miałam taki dziwny ból na prawdę jakby kłucie szpileczka cieniutka i az się śmiałam bo bolało i smieszyło jednocześnie. po jakis 2 dniach miałam ból nisko w podbrzuszu przez cały dzień, dosłownie zaraz nad C..., i potem taki ból codziennie wieczorem jak się kładłam spać, a ze jestem chuda to po kilku dnich nad C... miałam taki opuchnięte podbrzusze ( to było bardzo widoczne) i zaczął się pojawiac biały śluz normalnie jak mleko, budyniowy kisiel. Cycochy rozmiar DD ale ból tylko przez 2 dni. A potem nagle zanik wszelkich obiawów i za 2 dni @. Więc nie wiem moze idz na ten progesteron też???
Robin a Ty zrobiłaś progesteron w 23 dc, czy kiedy, można go robić ogólnie przed @? i opisz co wynik daje jak niski to strate ciązy tak?Pojawiam się dzisiaj i znikam, próbuję was nabrobić. Ale coś sie skupic nie mogę
Lena, ja teraz miałam tak wyrażnie czułam owulkę zwłaszcza podczas stosunku miałam ostre bóle w środku, potem po 3 dniach miałam taki dziwny ból na prawdę jakby kłucie szpileczka cieniutka i az się śmiałam bo bolało i smieszyło jednocześnie. po jakis 2 dniach miałam ból nisko w podbrzuszu przez cały dzień, dosłownie zaraz nad C..., i potem taki ból codziennie wieczorem jak się kładłam spać, a ze jestem chuda to po kilku dnich nad C... miałam taki opuchnięte podbrzusze ( to było bardzo widoczne) i zaczął się pojawiac biały śluz normalnie jak mleko, budyniowy kisiel. Cycochy rozmiar DD ale ból tylko przez 2 dni. A potem nagle zanik wszelkich obiawów i za 2 dni @. Więc nie wiem moze idz na ten progesteron też???
Już mysłałam że nikogo nie ma aktywnego
Tośka kiedy to my tak sobie poleniu****emy, fajnie by było nie, no może bez tego upadku.
no fajnie fajnie
chciałabym bardzo ale jakos srednio mi to wychodzi:-(
Tośka Tobie a mi szkoda gadaćno fajnie fajnie
chciałabym bardzo ale jakos srednio mi to wychodzi:-(
reklama
Scully
mamusia :)
to jeszcze duzo dni uplynie ale kto wie moze w nieplodne trafi zloty strzal he he
ale jaja zrobilam, teraz test owulacyjny i wyszedl pozytywny blagam ktora wie kiedy pekaja pecherzyki wieczorem?????????????
:-) no widzisz nie zdążyłam napisać... a chciałam kliknąć, że owu mogła się przesunąć w końcu parę dni w stersie żyłaś a pęcherzyki to chyba nie pękają tylko wieczorem... nie ma reguły ;-) masz 24 h więc działaj ;-):-)
Normalny ból brzucha @ może oznaczać coś innego niż @??? jeśli tak Myśa to dałaś mi właśnie promyk nadziei
oczywiście brzuszek może boleć, bo fasolinka sobie miejsce robi, więc trzeba mieć nadzieję
czesc dziewczynki
ja po wizycje dzidziolek zdrowy termin o 3 dni sie przesunął, ale oczywiscie musiałam wie przewrócic i teraz tym sie martwie czy sie cos nie stało stłukłm sobie bark i upadłam na torebke, ale i tak biodro mnie bolinajwazniejsze, zeby dzidzi sie nic nie stalo
super, że dzidzia rośnie leż sobie i odpoczywaj
Podziel się: