reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

termin na 16 sierpnia :)

na razie to mnie noga boli i ręka bo chciałam zamortyzowac upadek i upadłam bardziej na reke i swoj samochód a potem na dupe tzn na lewy posladek. Maz był dosłownie blady jak to zobaczył zaczął mnie zbierac z ziemi. Na razie nie mam zadnych plamien takze sie obserwuje jakby cos pojade do szpitala od razu.

jeszcze nie, ale stawiam na chlopaka
najlepiej połóż się i niech mąż się Tobą zaopiekuje i porozpieszcza

reklama
tak chyba zrobie, ze pojde sie polozyc i odpocząc a jak sie bedzie cos działo to do lekarza.
tak, chociaż nie zamartwiaj się na zapas moja przyjaciółka miała wypadek w 3 m-cu ciąży i nic mówiła lekarzowi w karetce to nawet do szpitala jej nie wzięli tylko zapytał się czy uderzyła się w brzuch a ona że nie i co ją boli a ona że noga i biodro kazała patrzeć i obserwować się . Pajkaa będzie dobrze

Już mysłałam że nikogo nie ma aktywnego:sorry:
Tośka kiedy to my tak sobie poleniu****emy, fajnie by było nie, no może bez tego upadku.

właśnie też się nad tym zastanawiam...naprawdę byłam pewna...teraz jestem skołowana przez ten ból brzucha dzisiaj,chociaż @ jeszcze nie ma,wypada w czwartek..ale wiesz Robin bardzo mnie bolały piersi ostatnio a nigdy mnie nie bolą i to mnie bardzo zaskoczyło.muszę czekać ale ten ból brzucha jak na @ chyba mówi sam za siebie:-( a jak Ty się czujesz kochana?
Pojawiam się dzisiaj i znikam, próbuję was nabrobić. Ale coś sie skupic nie mogę

Lena, ja teraz miałam tak wyrażnie czułam owulkę zwłaszcza podczas stosunku miałam ostre bóle w środku, potem po 3 dniach miałam taki dziwny ból na prawdę jakby kłucie szpileczka cieniutka i az się śmiałam bo bolało i smieszyło jednocześnie. po jakis 2 dniach miałam ból nisko w podbrzuszu przez cały dzień, dosłownie zaraz nad C..., i potem taki ból codziennie wieczorem jak się kładłam spać, a ze jestem chuda to po kilku dnich nad C... miałam taki opuchnięte podbrzusze ( to było bardzo widoczne) i zaczął się pojawiac biały śluz normalnie jak mleko, budyniowy kisiel. Cycochy rozmiar DD ale ból tylko przez 2 dni. A potem nagle zanik wszelkich obiawów i za 2 dni @. Więc nie wiem moze idz na ten progesteron też???

Pojawiam się dzisiaj i znikam, próbuję was nabrobić. Ale coś sie skupic nie mogę

Lena, ja teraz miałam tak wyrażnie czułam owulkę zwłaszcza podczas stosunku miałam ostre bóle w środku, potem po 3 dniach miałam taki dziwny ból na prawdę jakby kłucie szpileczka cieniutka i az się śmiałam bo bolało i smieszyło jednocześnie. po jakis 2 dniach miałam ból nisko w podbrzuszu przez cały dzień, dosłownie zaraz nad C..., i potem taki ból codziennie wieczorem jak się kładłam spać, a ze jestem chuda to po kilku dnich nad C... miałam taki opuchnięte podbrzusze ( to było bardzo widoczne) i zaczął się pojawiac biały śluz normalnie jak mleko, budyniowy kisiel. Cycochy rozmiar DD ale ból tylko przez 2 dni. A potem nagle zanik wszelkich obiawów i za 2 dni @. Więc nie wiem moze idz na ten progesteron też???
Robin a Ty zrobiłaś progesteron w 23 dc, czy kiedy, można go robić ogólnie przed @? i opisz co wynik daje jak niski to strate ciązy tak?

reklama
to jeszcze duzo dni uplynie ale kto wie moze w nieplodne trafi zloty strzal he he

ale jaja zrobilam, teraz test owulacyjny i wyszedl pozytywny blagam ktora wie kiedy pekaja pecherzyki wieczorem?????????????

:-) no widzisz nie zdążyłam napisać...:-p a chciałam kliknąć, że owu mogła się przesunąć :tak: w końcu parę dni w stersie żyłaś :tak: a pęcherzyki to chyba nie pękają tylko wieczorem... nie ma reguły ;-) masz 24 h więc działaj ;-):tak::-)

Normalny ból brzucha @ może oznaczać coś innego niż @??? jeśli tak Myśa to dałaś mi właśnie promyk nadziei:happy:

oczywiście :tak: brzuszek może boleć, bo fasolinka sobie miejsce robi, więc trzeba mieć nadzieję :tak:

czesc dziewczynki
ja po wizycje dzidziolek zdrowy termin o 3 dni sie przesunął, ale oczywiscie musiałam wie przewrócic i teraz tym sie martwie czy sie cos nie stało:( stłukłm sobie bark i upadłam na torebke, ale i tak biodro mnie boli:wściekła/y:najwazniejsze, zeby dzidzi sie nic nie stalo

super, że dzidzia rośnie :tak: leż sobie i odpoczywaj :tak:

Do góry