w jaki sposób? przedmuchiwane czy laparoskopię?Czesc,
jak dobrze pójdzie, to w przyszłą środę będę miała robioną drożność jajowodów. Proszę więc o kciuki, żeby się udało, bo będę wciągana na listę na siłę
reklama
Dziewczyny uważam że nie mamy takiej wiedzy, żeby umieć odróżnić ból brzucha czy to @ czy fasolka więc niestety trzeba cierpliwie czekać.
masz rację.dopiero jak już się będzie w tej ciąży to można ewentualnie to jakoś porównywać.trzeba czekać,nie ma wyjścia:-(
Czesc,
jak dobrze pójdzie, to w przyszłą środę będę miała robioną drożność jajowodów. Proszę więc o kciuki, żeby się udało, bo będę wciągana na listę na siłę
będę trzymała kciuki żeby wszystko dobrze poszło
Ostatnio edytowane przez moderatora:
w jaki sposób? przedmuchiwane czy laparoskopię?
Nie wiem, jutro powinnam się wszytskiego dowiedziec jak mi potwierdzą,że będzie zabieg.
A różni się to nazwą, nbo ja mam HSG zrobić. ( nie wiem czy HSG to tylko okreslenie droznosci czy tez metody)
myślę że to nasze wyczekiwanie jest najgorsze właśnie i to ono powoduje u nas rózne wątpliwości a u mnie nawet napady złości i ja już sama ze sobą czasem nie mogę wytrzymać a co dopiero moi bliscymasz rację.dopiero jak już się będzie w tej ciąży to można ewentualnie to jakoś porównywać.trzeba czekać,nie ma wyjścia:-(
R
RiSiA
Gość
czesc dziewczynki
ja po wizycje dzidziolek zdrowy termin o 3 dni sie przesunął, ale oczywiscie musiałam wie przewrócic i teraz tym sie martwie czy sie cos nie stało stłukłm sobie bark i upadłam na torebke, ale i tak biodro mnie bolinajwazniejsze, zeby dzidzi sie nic nie stalo
ja po wizycje dzidziolek zdrowy termin o 3 dni sie przesunął, ale oczywiscie musiałam wie przewrócic i teraz tym sie martwie czy sie cos nie stało stłukłm sobie bark i upadłam na torebke, ale i tak biodro mnie bolinajwazniejsze, zeby dzidzi sie nic nie stalo
Kochana super że z maleństwem ok, a tym upadkiem nie przejmuj się dzidziuś ma wody płodowe i jest chroniony oczywiście gdyby bolał brzuszek i byś się w niego uderzyła to szybko do lekarza nie zamartwiaj się na zapas. na kiedy termin?czesc dziewczynki
właśnie dlatego tak nie lubię czekać bo wtedy też jestem nie znośna dla całego świata bo chcę już wszystko wiedzieć a nie mogęmyślę że to nasze wyczekiwanie jest najgorsze właśnie i to ono powoduje u nas rózne wątpliwości a u mnie nawet napady złości i ja już sama ze sobą czasem nie mogę wytrzymać a co dopiero moi bliscy
Pajeczko to dobrze że dzidziuś zdrowy ale może lepiej po tym przewróceniu sprawdź czy nic Wam się nie stało.kurcze teraz wszędzie tak slisko że trudno się nie przewrócić ile ta zima jeszcze nas będzie tak męczyć?czesc dziewczynki
Svensonka
Fanka BB :)
no to super gratuluje ze wszystko okczesc dziewczynki
A juz wiadomo jaka to niespodzianka dz czy ch?
Ktora z was wie po jakim czasie po owulacji mozna robic tesciora?no to super gratuluje ze wszystko ok
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Jeśli chodzi o teściora ciążowego to najlepiej w dniu spodziewanej @ bo wcześniejsze mogą nie wykazaćKtora z was wie po jakim czasie po owulacji mozna robic tesciora?
reklama
R
RiSiA
Gość
termin na 16 sierpniaKochana super że z maleństwem ok, a tym upadkiem nie przejmuj się dzidziuś ma wody płodowe i jest chroniony oczywiście gdyby bolał brzuszek i byś się w niego uderzyła to szybko do lekarza nie zamartwiaj się na zapas. na kiedy termin?
właśnie dlatego tak nie lubię czekać bo wtedy też jestem nie znośna dla całego świata bo chcę już wszystko wiedzieć a nie mogę
Pajeczko to dobrze że dzidziuś zdrowy ale może lepiej po tym przewróceniu sprawdź czy nic Wam się nie stało.kurcze teraz wszędzie tak slisko że trudno się nie przewrócić ile ta zima jeszcze nas będzie tak męczyć?
na razie to mnie noga boli i ręka bo chciałam zamortyzowac upadek i upadłam bardziej na reke i swoj samochód a potem na dupe tzn na lewy posladek. Maz był dosłownie blady jak to zobaczył zaczął mnie zbierac z ziemi. Na razie nie mam zadnych plamien takze sie obserwuje jakby cos pojade do szpitala od razu.
no to super gratuluje ze wszystko ok
jeszcze nie, ale stawiam na chlopaka
Podziel się: