reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
Dziewczyny uważam że nie mamy takiej wiedzy, żeby umieć odróżnić ból brzucha czy to @ czy fasolka więc niestety trzeba cierpliwie czekać.

masz rację.dopiero jak już się będzie w tej ciąży to można ewentualnie to jakoś porównywać.trzeba czekać,nie ma wyjścia:-(

Czesc,

jak dobrze pójdzie, to w przyszłą środę będę miała robioną drożność jajowodów. Proszę więc o kciuki, żeby się udało, bo będę wciągana na listę na siłę;)

będę trzymała kciuki żeby wszystko dobrze poszło:tak:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
masz rację.dopiero jak już się będzie w tej ciąży to można ewentualnie to jakoś porównywać.trzeba czekać,nie ma wyjścia:-(
myślę że to nasze wyczekiwanie jest najgorsze właśnie i to ono powoduje u nas rózne wątpliwości a u mnie nawet napady złości :-p i ja już sama ze sobą czasem nie mogę wytrzymać a co dopiero moi bliscy:crazy:

czesc dziewczynki
ja po wizycje dzidziolek zdrowy termin o 3 dni sie przesunął, ale oczywiscie musiałam wie przewrócic i teraz tym sie martwie czy sie cos nie stało:( stłukłm sobie bark i upadłam na torebke, ale i tak biodro mnie boli:wściekła/y:najwazniejsze, zeby dzidzi sie nic nie stalo

czesc dziewczynki
ja po wizycje dzidziolek zdrowy termin o 3 dni sie przesunął, ale oczywiscie musiałam wie przewrócic i teraz tym sie martwie czy sie cos nie stało:( stłukłm sobie bark i upadłam na torebke, ale i tak biodro mnie boli:wściekła/y:najwazniejsze, zeby dzidzi sie nic nie stalo
Kochana super że z maleństwem ok, a tym upadkiem nie przejmuj się dzidziuś ma wody płodowe i jest chroniony oczywiście gdyby bolał brzuszek i byś się w niego uderzyła to szybko do lekarza nie zamartwiaj się na zapas. na kiedy termin?:laugh2:

myślę że to nasze wyczekiwanie jest najgorsze właśnie i to ono powoduje u nas rózne wątpliwości a u mnie nawet napady złości :-p i ja już sama ze sobą czasem nie mogę wytrzymać a co dopiero moi bliscy:crazy:
właśnie dlatego tak nie lubię czekać bo wtedy też jestem nie znośna dla całego świata bo chcę już wszystko wiedzieć a nie mogę:wściekła/y:

czesc dziewczynki
Pajeczko to dobrze że dzidziuś zdrowy ale może lepiej po tym przewróceniu sprawdź czy nic Wam się nie stało.kurcze teraz wszędzie tak slisko że trudno się nie przewrócić:no: ile ta zima jeszcze nas będzie tak męczyć?

czesc dziewczynki
no to super gratuluje ze wszystko ok
A juz wiadomo jaka to niespodzianka dz czy ch?

Ktora z was wie po jakim czasie po owulacji mozna robic tesciora?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Kochana super że z maleństwem ok, a tym upadkiem nie przejmuj się dzidziuś ma wody płodowe i jest chroniony oczywiście gdyby bolał brzuszek i byś się w niego uderzyła to szybko do lekarza nie zamartwiaj się na zapas. na kiedy termin?:laugh2:
termin na 16 sierpnia :)

właśnie dlatego tak nie lubię czekać bo wtedy też jestem nie znośna dla całego świata bo chcę już wszystko wiedzieć a nie mogę:wściekła/y:

Pajeczko to dobrze że dzidziuś zdrowy ale może lepiej po tym przewróceniu sprawdź czy nic Wam się nie stało.kurcze teraz wszędzie tak slisko że trudno się nie przewrócić:no: ile ta zima jeszcze nas będzie tak męczyć?

na razie to mnie noga boli i ręka bo chciałam zamortyzowac upadek i upadłam bardziej na reke i swoj samochód a potem na dupe tzn na lewy posladek. Maz był dosłownie blady jak to zobaczył zaczął mnie zbierac z ziemi. Na razie nie mam zadnych plamien takze sie obserwuje jakby cos pojade do szpitala od razu.

jeszcze nie, ale stawiam na chlopaka

Do góry