reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

ale jaja zrobilam, teraz test owulacyjny i wyszedl pozytywny blagam ktora wie kiedy pekaja pecherzyki wieczorem?????????????
ponoc testy owu wychodza pozytywne po owu jak jest ciaza gdzies kiedys czytalam ze babki maialy przed @ pozytywne testy owu i okazywalo sie ze sa w ciazy:eek:

reklama
hej dziewczyny właśnie zarejestrowałam się na forum... Czy mogę dołączyć się do Was??? i z Wami porozmawiać???:-)
pewnie że możesz zapraszamy:tak:
Super Babeczki - dzięki wielkie! Oglądajcie,proszę... Kolezanki wraz z Polsatem nakręcali rekonstrukcję... :-(
Ja się w ogóle zastanawiam,czy on jest z ZG... Bo przez miesiąc nikt go nie podkablował. :-( Przyjrzyjcie się wszystkie tym portretom - może ktoś go zna? Już nie wiem,co myśleć. :-(
również będę oglądać Agutka.
No u mnie to juz sama nie wiem co się dzieje :zawstydzona/y: piersi mnie nie bolą za to podbrzusze świruje jak nie wiem :-( ale nigdy nie bolało 6 dni przed @ :wściekła/y:
Więc teraz jest na odwrót piersi sobie dyndają spokojnie a podrzusze daje znaki :wściekła/y: U mnie to napewno nie fasolka :wściekła/y:
właśnie skąd te dziwne objawy,czemu jest wszystko na odwrót?Tosia nie nakręcaj się tylko uwierz że jesteś zafasolkowana i koniec kropka:tak:te objawy z kosmosu się nie wzięły:-)

Ja mam tak samo - cyce nic. Tylko dziwne mulenie w podbrzuszu i bol w krzyzu... No i prawie zero sluzu:eek:

Aham - no moze racja... Ale ja tam z rana na glodego zla nie bywam;-) Dopiero pozniej mi sie gastro wlancza;-)

W walentynki.
Jesli @ sie wczesniej nie zjawi...
zero śluzu?któraś tu pisała zafasolkowana że tak miała:tak::tak::tak: ja mam tak samo jak się nie pojawi @ to zatestuje...ale już chyba tracę nadzieję...

Nie ma co się oszukiwać.Boli.Boli jak na @...nie wiem czy dalej wierzyć w coś czego nie ma...kiedyś musiałąm się poddać...wierzyłam od 2 tyg ze jestem w ciązy.dziś miałam cięzki egzamin na studiach.zdałam go ale czuję się źle bo brzuch boli tak bardzo...tylko skąd się wzięła ta moja wcześniejsza pewność...?:-(

Ostatnio edytowane przez moderatora:
ponoc testy owu wychodza pozytywne po owu jak jest ciaza gdzies kiedys czytalam ze babki maialy przed @ pozytywne testy owu i okazywalo sie ze sa w ciazy:eek:
Niestety to nie prawda ja zawsze mam w te dni 2 ładne krechy przez 3 dni. Jak sa 2 ładne krechy to owulka nastąpi od 24 do 36 godz. Mi lekarz zalecał wieczorem test rano przytulanko!!!

Powodzenia Svensonka!!!

Nie ma co się oszukiwać.Boli.Boli jak na @...nie wiem czy dalej wierzyć w coś czego nie ma...kiedyś musiałąm się poddać...wierzyłam od 2 tyg ze jestem w ciązy.dziś miałam cięzki egzamin na studiach.zdałam go ale czuję się źle bo brzuch boli tak bardzo...tylko skąd się wzięła ta moja wcześniejsza pewność...?:-(
Moze miałaś tak jak jak ja ja juz też kilka razy byłam pewna a potem @ i lekarz mi powiedział że wyniki krwi wskazuja że ciąża była ale bardzo krótko!!!

Moze miałaś tak jak jak ja ja juz też kilka razy byłam pewna a potem @ i lekarz mi powiedział że wyniki krwi wskazuja że ciąża była ale bardzo krótko!!!

właśnie też się nad tym zastanawiam...naprawdę byłam pewna...teraz jestem skołowana przez ten ból brzucha dzisiaj,chociaż @ jeszcze nie ma,wypada w czwartek..ale wiesz Robin bardzo mnie bolały piersi ostatnio a nigdy mnie nie bolą i to mnie bardzo zaskoczyło.muszę czekać ale ten ból brzucha jak na @ chyba mówi sam za siebie:-( a jak Ty się czujesz kochana?

zero śluzu?któraś tu pisała zafasolkowana że tak miała:tak::tak::tak: ja mam tak samo jak się nie pojawi @ to zatestuje...ale już chyba tracę nadzieję...[/QUOTE]
Kerna tak miała więc bądz dobrej myśli;-)

właśnie też się nad tym zastanawiam...naprawdę byłam pewna...teraz jestem skołowana przez ten ból brzucha dzisiaj,chociaż @ jeszcze nie ma,wypada w czwartek..ale wiesz Robin bardzo mnie bolały piersi ostatnio a nigdy mnie nie bolą i to mnie bardzo zaskoczyło.muszę czekać ale ten ból brzucha jak na @ chyba mówi sam za siebie:-( a jak Ty się czujesz kochana?
dziewczynki kochane nie myślcie czy @przyjdzie czy nie takie bóle mogą oznaczać też fasolke:tak:

reklama
Czesc,

jak dobrze pójdzie, to w przyszłą środę będę miała robioną drożność jajowodów. Proszę więc o kciuki, żeby się udało, bo będę wciągana na listę na siłę;)

Do góry