reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
:-) no widzisz nie zdążyłam napisać...:-p a chciałam kliknąć, że owu mogła się przesunąć :tak: w końcu parę dni w stersie żyłaś :tak: a pęcherzyki to chyba nie pękają tylko wieczorem... nie ma reguły ;-) masz 24 h więc działaj ;-):tak::-)

oczywiście :tak: brzuszek może boleć, bo fasolinka sobie miejsce robi, więc trzeba mieć nadzieję :tak:

super, że dzidzia rośnie :tak: leż sobie i odpoczywaj :tak:
Witam Cię Scully jakoś ostatnio też mało spotykamy sie razem na wątku?

Słońce a może my za bardzo sie staramy ?? :sorry:
Wiesz jeszcze pare latek temu na studiach usłyszałam że nauczyciele przeważnie mają jedno dziecko uśmiałam się wtedy, a teraz to chyba prawda zobacz jak zaszłam z synem w ciążę to pracowałam w banku , a teraz jak sie staram to kicha:no:chyba czas zmienić robotę:-(

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Robin a Ty zrobiłaś progesteron w 23 dc, czy kiedy, można go robić ogólnie przed @? i opisz co wynik daje jak niski to strate ciązy tak?
Niski może tez chyba oznaczac brak ciaży po prostu!
Kiedys któraś dziewczyna napisała taka tabelę na temat wartosci progesteronu w róznych fazach cyklu to było w styczniu postaram się sobie przypomnieć co to był za dzień to Ci napiszę!

Ostatnia edycja:
tak, chociaż nie zamartwiaj się na zapas moja przyjaciółka miała wypadek w 3 m-cu ciąży i nic mówiła lekarzowi w karetce to nawet do szpitala jej nie wzięli tylko zapytał się czy uderzyła się w brzuch a ona że nie i co ją boli a ona że noga i biodro kazała patrzeć i obserwować się . Pajkaa będzie dobrze

Tak tak kochana odpoczywaj !! Musisz dbac o siebie:tak::tak::tak:

z jednej strony bolal mnie brzuszek, ale juz przeszlo za to dupa i ręka bolą nieziemska. Obserwuje sie i na razie plamien nie ma wiec mam nadzieje jest ok duzo zamortyzowal mi upadek samochód tylko ślady są na nim jak próbowałam sie zlapac.A maz mowi patrze idziesz patrze a Ciebie nie ma a mama krzyczy, ze lezysz

Niski może tez chyba oznaczac brak ciaży po prostu!
Kiedys któraś dziewczyna napisała taka tabelę na temat wartosci progesteronu w róznych fazach cyklu to było w styczniu postaram się sobie przypomnieć co to był za dzień to Ci napiszę!

Chyba 19 stycznia
Dzięki, ale Ty masz tempo przeskakiwania tu tu to tam . Normalnie podziwiam.:tak:

Wiesz jeszcze pare latek temu na studiach usłyszałam że nauczyciele przeważnie mają jedno dziecko uśmiałam się wtedy, a teraz to chyba prawda zobacz jak zaszłam z synem w ciążę to pracowałam w banku , a teraz jak sie staram to kicha:no:chyba czas zmienić robotę:-(

A ja mam tylko kota i psa :-( rozpieszczone jak cholera
a dzisiaj znowu lezec mi sie chce :-:)-( masakra

z jednej strony bolal mnie brzuszek, ale juz przeszlo za to dupa i ręka bolą nieziemska. Obserwuje sie i na razie plamien nie ma wiec mam nadzieje jest ok duzo zamortyzowal mi upadek samochód tylko ślady są na nim jak próbowałam sie zlapac.A maz mowi patrze idziesz patrze a Ciebie nie ma a mama krzyczy, ze lezysz
A ten wózek zdążyłaś zobaczyć na stronie internetowej firma TAKO.

reklama
Do góry