reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

głowa do góry:-D:-):-)moze to dobry znak to podbrzusze.. ja przy pierwszej ciazy to na poczatku bardzo bolalo mnie wlasnie podbrzusze...nic wiecej;-)a potem sie okazalo hehhe. mam nadzieje ze u mnie teraz tez wyjdzie ok:-Dale troche sie martwie ze mialam owulke dopiero tydz temu:baffled:chyba tak bylo bo wczesniej caly cykl nie zaobserwowalam zadnego sluzu tylko tydz temu

A tam nie będę już objawów sobie wkręcać - poczekamy zobaczymy :tak:
Bo chyba znowu zaczynam świrowac z tym :wściekła/y::wściekła/y:

reklama
A tam nie będę już objawów sobie wkręcać - poczekamy zobaczymy :tak:
Bo chyba znowu zaczynam świrowac z tym :wściekła/y::wściekła/y:
a wiktam witam laseczki
co tam u was?
u mnie wczoraj chyba drugi dzien po owolce wiec nie bylo imprezowanka ani dzis ani jutro bo podobno mozna zajsc w ciaze i urodzic chlopca wiec od piatku bedziemy imprezowac relaksacyjnie do okresiku he he

hej dziewczyny właśnie zarejestrowałam się na forum... Czy mogę dołączyć się do Was??? i z Wami porozmawiać???:-)
oczywiscie jak tam zafasolkowana?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
a wiktam witam laseczki
co tam u was?
u mnie wczoraj chyba drugi dzien po owolce wiec nie bylo imprezowanka ani dzis ani jutro bo podobno mozna zajsc w ciaze i urodzic chlopca wiec od piatku bedziemy imprezowac relaksacyjnie do okresiku he he

no to ładnie działajcie ;-) żeby test wyszedł z II kreseczkami :tak::-)

A ja uciekam obiadek robić :-D
papa :-)

No u mnie to juz sama nie wiem co się dzieje :zawstydzona/y: piersi mnie nie bolą za to podbrzusze świruje jak nie wiem :-( ale nigdy nie bolało 6 dni przed @ :wściekła/y:
Więc teraz jest na odwrót piersi sobie dyndają spokojnie a podrzusze daje znaki :wściekła/y: U mnie to napewno nie fasolka :wściekła/y:
Ja mam tak samo - cyce nic. Tylko dziwne mulenie w podbrzuszu i bol w krzyzu... No i prawie zero sluzu:eek:
Maćku lekarz poweidział mi że wiele ludzi jak nie je to jest wkurzonych, oranizm głodny, człowiek zły i się denerwuje a nic się nie stanie jak zjemy dwa kęsy bułki i popijemy herbatką.
Aham - no moze racja... Ale ja tam z rana na glodego zla nie bywam;-) Dopiero pozniej mi sie gastro wlancza;-)

no to ładnie działajcie ;-) żeby test wyszedł z II kreseczkami :tak::-)

A ja uciekam obiadek robić :-D
papa :-)
to jeszcze duzo dni uplynie ale kto wie moze w nieplodne trafi zloty strzal he he

Ja mam tak samo - cyce nic. Tylko dziwne mulenie w podbrzuszu i bol w krzyzu... No i prawie zero sluzu:eek:

Aham - no moze racja... Ale ja tam z rana na glodego zla nie bywam;-) Dopiero pozniej mi sie gastro wlancza;-)
a u ciebie kiedy testowanko?

W walentynki.
Jesli @ sie wczesniej nie zjawi...
no to fajniutko oby wstreciucha nie przylazla i abys miala faoleczke

No właśnie to samo z tym że śluz to cięzko określić bo biorę lutkę dowcipnie :tak:

no i w podbrzuszu to jakiś armagedon od piatku :-(
no kochana u mnie po ptokach w tym miesiacu przegapilam przez ten wyjazd i dzis mam juz 16 dzien cyklu mada faka

reklama
Do góry