reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Super Babeczki - dzięki wielkie! Oglądajcie,proszę... Kolezanki wraz z Polsatem nakręcali rekonstrukcję... :-(
Ja się w ogóle zastanawiam,czy on jest z ZG... Bo przez miesiąc nikt go nie podkablował. :-( Przyjrzyjcie się wszystkie tym portretom - może ktoś go zna? Już nie wiem,co myśleć. :-(

Ja tez będę oglądać :tak: Czasami w delegacje do ZG pędzę.

reklama
Dzięki,naprawdę Kochane jesteście! :-D
Poza moją panika,ale,chyba,uzasadnioną,wszystko ok. :-)
Trochę mnie w cipuli kuje,ale co tam - przeżyję. :-) Już tylko kilka dni do testowanka. :-) :-D Teraz jakoś mi się skojarzyło,bo ostatnio nie miałam do tego głowy... :zawstydzona/y:

Trochę mnie w cipuli kuje,ale co tam - przeżyję. :-) Już tylko kilka dni do testowanka. :-) :-D Teraz jakoś mi się skojarzyło,bo ostatnio nie miałam do tego głowy... :zawstydzona/y:
pewnie tez nie mozesz sie doczekac tego testowanka;-)ja juz bym chciala zeby byla niedziela:-Dhhe ale nie wiem bo czuje ze byla owulka dopiero tydz. temu . mialam sluz taki jak na owulke od ostatniego stycznia do jakos 3luty:baffled:wiec nawet jakby nie przyszla@ to chyba w niedziele juz wykaze test

No może kochana to kłucie to fasolka się rozpycha w środku :tak: miejscówke sobie robi :tak:

Witam, wpadłam na chwilę się przywitać bo dziś mam sprzątanko!

Z tego co ja wiem, to trzeba byc na czczo przy badaniu prolaktyny, bo jedzenie tez ja podwyzsza:sorry:

Maćku lekarz poweidział mi że wiele ludzi jak nie je to jest wkurzonych, oranizm głodny, człowiek zły i się denerwuje a nic się nie stanie jak zjemy dwa kęsy bułki i popijemy herbatką.

hej dziewczyny właśnie zarejestrowałam się na forum... Czy mogę dołączyć się do Was??? i z Wami porozmawiać???:-)

Zapraszamy do nas!

A ja będe mieć udane Walentynki z @, super. Chyba spędzimy je w kinie a nie w łóżku.

asiuchaA ja będe mieć udane Walentynki z @, super. Chyba spędzimy je w kinie a nie w łóżku.[/QUOTE]
a czemu myslisz ze @ bedzie????musisz miec nadzieje ze sie nie zjawi:tak::-)

toska tez tak mysle ze moze to fasolka u agutki:)) a co do ciebie to tez mam dobre przeczucia:))))))))))

No u mnie to juz sama nie wiem co się dzieje :zawstydzona/y: piersi mnie nie bolą za to podbrzusze świruje jak nie wiem :-( ale nigdy nie bolało 6 dni przed @ :wściekła/y:
Więc teraz jest na odwrót piersi sobie dyndają spokojnie a podrzusze daje znaki :wściekła/y: U mnie to napewno nie fasolka :wściekła/y:

reklama
No u mnie to juz sama nie wiem co się dzieje :zawstydzona/y: piersi mnie nie bolą za to podbrzusze świruje jak nie wiem :-( ale nigdy nie bolało 6 dni przed @ :wściekła/y:
Więc teraz jest na odwrót piersi sobie dyndają spokojnie a podrzusze daje znaki :wściekła/y: U mnie to napewno nie fasolka :wściekła/y:
głowa do góry:-D:-):-)moze to dobry znak to podbrzusze.. ja przy pierwszej ciazy to na poczatku bardzo bolalo mnie wlasnie podbrzusze...nic wiecej;-)a potem sie okazalo hehhe. mam nadzieje ze u mnie teraz tez wyjdzie ok:-Dale troche sie martwie ze mialam owulke dopiero tydz temu:baffled:chyba tak bylo bo wczesniej caly cykl nie zaobserwowalam zadnego sluzu tylko tydz temu

Do góry