reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Kurde - dzisiaj czuje sie jeszcze gorzej niz wczoraj... I ten dylemat - brac jakies leki, czy nie brac...:baffled:
Robin prolaktynę np w obciążeniu należy zrobić około 2 - 4 dc, trzeba być wyspanym, wcześniej przez 24 godziny należy się nie stresować, nie denerwować, przed badaniem można zjeść np kawałek bułki i wypić herbatę, badając prolaktynę chodzi i o to aby się nie denerwować.
Z tego co ja wiem, to trzeba byc na czczo przy badaniu prolaktyny, bo jedzenie tez ja podwyzsza:sorry:

reklama
agutkaZG ja napewno tez zobacze "interwencje"!!!a ty kochana uwazaj na siebie

macku testujesz z nami 14tego?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
hej dziewczyny właśnie zarejestrowałam się na forum... Czy mogę dołączyć się do Was??? i z Wami porozmawiać???:-)

Suzi - ja poszlam w poprzednim cyklu na monitoring i nie kazal mi juz przychodzic! powiedzial ze dawka nie jest taka duza i monitoring nie jest potrzebny, no chyba ze cos sie bedzie dzialo, jakies bóle itp. wiec w tym cyklu sobie odpuszczam, choc zastanawiam sie zeby isc do innego lekarza, ale to jeszcze pomysle...dla mnie to za duzy stres i powoduje tylko, ze mysle czy jest pecherzyk, jaki jest, czy pekl lub peknie,...... po co mi to? w staraniach trzeba byc wyluzowanym a nie na informacje ze "dzis trzeba dzialac" wtedy to mysli sie tylko o tym czy zaplodni czy nie.... a ja wole miec czysty umysl....
zrobila dzis badania, FSH,LH i estradiol, w 22 dc jeszcze prl i progesteron. za dzisiejsze zaplacilam 84zl:szok: kolejne to 56 zl, po prostu super!!!!
i kupilam wiesiolka, ostatnio jakos tego sluzu bylo malo zobaczym czy pomoze...

hej dziewczyny właśnie zarejestrowałam się na forum... Czy mogę dołączyć się do Was??? i z Wami porozmawiać???:-)
oczywscie, zapraszamy

i co kochana spojzalas na moj wykresik????:sorry2:

:-) śliczny wykresik masz :tak: trzymam kciukaski ;-)

Patrze wlasnie na moj odcinek z wyplata i wszystkie 3 dni (1 w szpitalu, 2 l4) sa policzone razem jako chorobowe 80 %.:tak:

bo te szpitalne 70% jest ustawowe, a kadrowa albo nie zauważyła tego 1 dnia, albo podarowała ;-)

Kochane ja juz po...
Mam 5 pecholi z czego2do zapłodnienia:tak:Jeden 22mm a drugi 18 lub 17:tak:Endo 8mm lub 9:baffled:Cos mi sie mieszaja te cyferki.
Przed spaniem mam zrobic jeszcze sikacza, jak bedą II krechy to do dzieła a jak nie to jutro tesik...

:-) testy owu są zawodne (ja nie stosuję, ale pare kobietek pisało o nich) ;-) serduszkuj i się nie martw torbielami ;-) ewentualnie umów się na monitoring za pare dni (będzie jasne czy pękły) :tak:

Hej z rana.
Zuzia spała dziś u moich Rodziców,G. od 5 w pracy,a ja już spać nie mogę. :-( Ale to przez to,że całą noc śnił mi się ten zboczeniec - mam dość :-(
Kochana,jak masz czas,to oglądaj dzisiaj na Polsacie o 16:15 "Interwencję". Tam będzie szeroki materiał wraz z rekonstrukcją ataku po ZG.
Wczoraj też zaatakował,ale przechodnie go spłoszyli (czemu nie gonili??? :wściekła/y:) i dziewczyna ma "tylko" zadrapania lekkie na szyi,bo jej przy szyi przyłożył coś ostrego! Nie chcę wiedzieć,co by było gdyby się zaczęła z nim szarpać. :-(

ja jak będę w domu to oglądnę :tak: a ty uważaj na siebie i na maleństwo :tak:

:wściekła/y::szok: coś ten wykres na FF oszukuje :sorry: wychodzi, że owu była z tydzień temu, a wysoka temp jest od dziś :laugh2: no nic zobaczymy czy tem utrzyma się wysoka :-p bo ja coś czuję, że owu była wczoraj lub dziś, bo jajniczki bolą :-p;-):-)

:-) witaj i klikaj :-)

agutkaZG ja napewno tez zobacze "interwencje"!!!a ty kochana uwazaj na siebie

ja jak będę w domu to oglądnę :tak: a ty uważaj na siebie i na maleństwo :tak:

Super Babeczki - dzięki wielkie! Oglądajcie,proszę... Kolezanki wraz z Polsatem nakręcali rekonstrukcję... :-(
Ja się w ogóle zastanawiam,czy on jest z ZG... Bo przez miesiąc nikt go nie podkablował. :-( Przyjrzyjcie się wszystkie tym portretom - może ktoś go zna? Już nie wiem,co myśleć. :-(

reklama
Super Babeczki - dzięki wielkie! Oglądajcie,proszę... Kolezanki wraz z Polsatem nakręcali rekonstrukcję... :-(
Ja się w ogóle zastanawiam,czy on jest z ZG... Bo przez miesiąc nikt go nie podkablował. :-( Przyjrzyjcie się wszystkie tym portretom - może ktoś go zna? Już nie wiem,co myśleć. :-(
Bede ogladac jak nie zapomne:tak:

A poza tym jak samopoczucie?

Do góry