reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

przepraszam,z e to napisze, ale IDIOTA Z TEGO LEKARZA!! zawsze należy sprawdzic, czy po clo nie robią sie torbiele, czy którys z pecherzyków nie pozostał w postaci torbieli.
Idz koniecznie na wizyte na podgląd gdzies za 3-4-5 dni nawet jeżeli testy owu wyjdą na +. Bo którys z pecherzyków moze pozostac.
A tak proponuje teraz nie mysl tyle o tym chłopa do wyrka:-p i pozycje takie jakby Ci powiedziec, zeby zmusic pecherzyki do pękania;-)

gdyby było tak, ze jakis pecherzyk pozostanie a Ty mu walniesz kolejną dawke clo to tylko stworzyc mozesz sobie giganta torbiela tak jak ja miałam

Kurka Pajeczko ales mnie nastraszyła, noemalnie mam pełno w gaciach:sorry2::baffled::szok:

reklama
Kurka Pajeczko ales mnie nastraszyła, noemalnie mam pełno w gaciach:sorry2::baffled::szok:

Suzi to nie o to chodzi Kochana, zebys sie bała:-)
ale musisz dbac o swoje jajniki i unikać torbieli. bo jeżeli tak by sie zdarzyło, ze zrobi Ci sie torbiel to nie mozesz w nasteponym cyklu brac clo bo bedzie trzeba czekac na wchłoniecie tej torbieli.,
Który cykl bierzesz clo?

Ale tak rginesie powiem Ci ze ja w przeciągu 2 miesiecy byłam u 4 lekarza i zaden nic nie mowił o monitoringu:tak::tak::tak:Serio co tez mnie dziwiło!!!!:baffled:
To komu ja mam ufac jak nie lekarzom????:szok:

Pierwszy cykl

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Ale tak rginesie powiem Ci ze ja w przeciągu 2 miesiecy byłam u 4 lekarza i zaden nic nie mowił o monitoringu:tak::tak::tak:Serio co tez mnie dziwiło!!!!:baffled:
To komu ja mam ufac jak nie lekarzom????:szok:

Suzi zaufaj tez sobie. Pamietaj jak dorobisz sie torbieli to Cie wykluczy ze staranek na 2-3 miesiace, ja miałam torbiel przez clo wielkosci 4 cm nie mowiac o tym, ze jeden lekarz w ogole jej na usg nie widziął :szok: a ja uparcie mowilam,z e mnie boli , posżłam do innej lekarki a ona mi, ze tam jest torbiel.
Dostałam wtedy tabletki antykoncepcyjne zeby torbiel sie wchłonęła

to tym bardziej lekarz nie wie, jak reagujesz na clo i nie wie czy robią Ci sie torbiele czy nie dlatego moim zdaniem bardzo nieodpowiedzialnym ruchem z jego strony jest brak monitoringu po owulacji szczegolnie, ze clo nie daje gwarancji , ze owu bedzie on tylko stymuluje wiekszą liczbę pecherzyków.Tak samo testy owu nie dają gwarancji,z e owu jest tylko świadczą o piku LH

Ostatnio edytowane przez moderatora:
To co ja teraz mam robic???
tym bardziej ze pytałam lekarza czy sie widzimy?a on powiedział ze za miesiac!!!Bo chciał zobaczyc czy cos sie złego nie dzieje, moze dlatego ze nigdy nie miałam problemu z pekającym pecherzykiem:confused::confused::confused::confused:
Kazał skupic sie na działaniu!!!!
No i przeciez miałam ze sobą ten pregnyl,wiec chyba gdyby było to konieczne to podął by go:confused::confused::confused::confused::confused:

To co ja teraz mam robic???
tym bardziej ze pytałam lekarza czy sie widzimy?a on powiedział ze za miesiac!!!Bo chciał zobaczyc czy cos sie złego nie dzieje, moze dlatego ze nigdy nie miałam problemu z pekającym pecherzykiem:confused::confused::confused::confused:
Kazał skupic sie na działaniu!!!!
No i przeciez miałam ze sobą ten pregnyl,wiec chyba gdyby było to konieczne to podął by go:confused::confused::confused::confused::confused:

teraz mysl o przytulaniu;-)
a za 4-5 dni jak ani testy nie wyjdą +, ani nic sie nie bedzie działo to idz na podgląd czy tam sie cos nie dzieje.
Widzisz ja nigdy nie miałam torbieli mimo, ze pecherzyki nie pekały a przy clo mialam dwa razy i to giganty.

No to teraz sie skupimmy na miłościach:-D

Tylko wiesz co mnie dziwi ze tak jak pisałam juz tyle lekarzy mi powiedziało ze spokojnie moge brac clo, no i nie musze biegac na monitoring...:confused::confused::confused::confused::confused:
Bo gdyby mi tak jeden ekarz powiedział to ok,ale ja co chwile słysz to samo:tak:
I juz nawet zastanawiałam sie czy to oby ja nie robi z siebie debila...:confused2:

No to teraz sie skupimmy na miłościach:-D

Tylko wiesz co mnie dziwi ze tak jak pisałam juz tyle lekarzy mi powiedziało ze spokojnie moge brac clo, no i nie musze biegac na monitoring...:confused::confused::confused::confused::confused:
Bo gdyby mi tak jeden ekarz powiedział to ok,ale ja co chwile słysz to samo:tak:
I juz nawet zastanawiałam sie czy to oby ja nie robi z siebie debila...:confused2:

ja chodziłam do 6 lekarzy i każdy mówil o monitoringu:-) bądź tu mądra i pisz wiersze:-D

reklama
Ja juz w moim miescie chyba sprawdziłam wszystkich:zawstydzona/y::-(
I jakos tak miałam nadzieje ze zostane przy tym...

No nic poczekamy i zobaczymy , czy wogóle bede miała oznaki ow.
Mam zapas testów wiec moge robic:-D

A jak cos to jestem umowiona z tym lekarzem <co byłaam z lux medu>ze przyjde do niego na podgląd:tak:

Do góry