reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

dziewczyny fajne imiona.mnie najbardziej zalezy by byly oryginalne ale tez by dziecko sie ich nie wstydzilo i by nie wynikaly z mody na imie.dlatego tez zrezygnowalam z pewnych bo zaczelo ich sie robic niesamowicie duzo.na razie obstawiam te ktore ci podalam (mazia),ale przeciez nie wiadomo czy mi sie nie odwidzi.raczej nie bo juz od dluzszego czasu podobaja mi sie wlasnie te.
Kalina bardzo fajne i jeszcze za czesto ich nie slyszalam.Zoe tez rewelacja (zreszta tak nazwalam jedna z moich kotem.Obie maja normalne imiona,tzn nie zwierzece bo to przeciez rowniez moje dzieciaczki)
martilla z doswiadczenia wiem ze zawsze ktos bedzie krzywil sie kiedy powiesz jak nazwiesz swoje dziecko.zawsze!Moja rada to sluchac wlasnego glosu a reszta sie przyzwyczai.pamietam jak znajoma nazwala dziewczynke estera i wielkie halo z tego bylo.dzis nikt juz o tym nie pamieta a imie im "znormalnialo".
oh zapomianalm o Melissie -rowniez mi sie podoba,nawet je kolezance doradzalam

tylko czy wy wszystkie zakladacie ze to beda dziewczynki??Gdzie imiona chlopakow?

reklama
dzieki mellisa , moze sie uda faktycznie.
dzis rozmawiałam z ginkiem odnośnie castangisa.
Powiedział że przedewszytkim wyluzowac , bo sie nie uda !!!!!!!:szok:
NIE BRAĆ CASTANGUSA, BO NIEWOLNO NIEPOTRZEBNIE OBNIZAĆ PROLAKTYNY(MOZNA SOBIE SZKODY NAROBIĆ). JAK ZROBIE BADANIA PO PRZYJEŹDZIE TO ZOBACZYMY. Ale powiedział że jak nie wyluzuje to nie zajdę i że po pół roku prób jak nie zajde to można zacząć się martwić .jak wróce zrobie badania(tak dla pewności).:baffled:
Teraz idę na plażę posiedzieć bo super pogoda. :-):tak:
Zajrzę wieczorem lub rano.
TRZYMAM KCIUKI ZA TESTUJĄCE JUTRO
Mnie imona podobaja się dla dziewczynki Jasmin,dla chłopaka Karim.

mazia-ja bez ciazy latam co chwile do wc...to co ja biedna zrobie jak sie uda?
ja tez latam sprawdzić czy @ nie przyszla
bylam dzisiaj w aptec i rozmawialam z farmaceutką o witaminkach dla starających sie, twierdzi że jeśli dieta jest ok to wystarczy brać kwas foliowy tak na 2-3 cylle przed

no to ja juz sama nie wiem!chyba rzeczywiscie bede brala tylko kwas foliowy,ale z drugiej strony musze lykac witamine b bo jestem wegetarianka.no i c.i na razie daje sobie spokoj z reszta (oprocz wiesiolka).no ale fajnie mu mowic"wyluzowac".jak sie to robi?

aaa i nowy termometr kupilam bo moj stary jak sie okazalo zaniżal o 2 kreski, czyli moja temp jest normalna a nie niska ;) i jak na razie nie spada ;)

reklama
dziewczyny ale nasmarowałyście, ile ja się musiałam naczytać :happy2:
aguś i eijf - zaczęłyśmy tego samego dnia cykl (dziś 4dc), tylko my się staramy teraz po raz czwarty. Co do @ to zazdroszczę eijf, że u Ciebie już się kończy, u mnie niestety jeszcze ze dwa dni na najwyższych obrotach będzie a potem plamienia... no trudno.
muffy jesteś naprawdę silną kobietą i trzymam szczególnie za Ciebie kciuki, żeby po tych wszystkich przejściach Wam się jak najszybciej udało!!!! a jak masz czasem doła to po to jest m.in. to forum, żeby się wyżalić...
mmm i Martilla trzymam kciuki za fasolki :tak: jeszcze nic straconego, może właśnie się Wam udało :tak:
eijf wyślij mi też imiona, jestem taka ciekawa :zawstydzona/y::-p wyluzować jest trudno, mi się udawało do ostatnich dni przed @ ale wtedy już nie dałam rady :-p
muffy właśnie nie zawsze lekarze są chętni do wystawiania skierowań, moim prośbom niestety nie uległ, o czym pisałam i musiałam sama zrobić, za własną kasę. tylko mi cytologię zrobił (po roku bezpłatnie a słyszałam, że przysługuje raz na 2 lata, więc może to mam potraktować jako prezent od gina?:-D) niestety lekarze są różni...

Do góry