reklama
witam się po raz kolejny tyle,że teraz to już weekendowo:-)
się napracowałam dzisiaj nie ma co hehe poszłam na 11:30 a o 14:30 już byłam po pracy:-) brzuch mnie coś pobolewa i plecy na dole... objawy jak na @ oby nie przyszła wstrętna małpa...
eijf
będę mierzyć obiecuje!:-) tylko nie chce zakładać wykresu na ff, bo mimo że angielski znam to cięzko mi się tam zorientować co i jak , tym bardziej że na studiach styczność z angielskim miałam jakieś 2 lata temu:-/
się napracowałam dzisiaj nie ma co hehe poszłam na 11:30 a o 14:30 już byłam po pracy:-) brzuch mnie coś pobolewa i plecy na dole... objawy jak na @ oby nie przyszła wstrętna małpa...
eijf
będę mierzyć obiecuje!:-) tylko nie chce zakładać wykresu na ff, bo mimo że angielski znam to cięzko mi się tam zorientować co i jak , tym bardziej że na studiach styczność z angielskim miałam jakieś 2 lata temu:-/
eijf
Fanka BB :)
ja juz imiona dla trojki dzieci mam(wyslalam ci prywatnie),wiem jak pokoj by wygladal oraz wozek...tylko dzieci jeszcze brak.Eijf wczesniej mówilas ze imiona juz masz wybrane.Zdradź je)
eijf
z tego co slyszalm od dziewczyn to nie trzeba angieslkiego znac by sie polapac.jak cos to wytlumacze bo trzeba tylko pare zasad znac.podobno jest jescze gdzies na innej stronie polskiej ale ten na ff taki przejrzysty mi sie wydaje.witam się po raz kolejny tyle,że teraz to już weekendowo:-)
eijf
na razie uciekami bede znow wieczorem lub poznym popoludniem.pa
no jest na polskim 28 dni czy jakoś tak tyle,ze się płaci, narazie nie bede zakladać na ff, zaczne mierzyc od następnego cyklu to wtedy założe:-)
co do imion strasznie podoba mi się Zoja ale nie wiem co na to reszta rodzinki heh no i jakoś z nazwiskiem mi nie współgra:-)
co do imion strasznie podoba mi się Zoja ale nie wiem co na to reszta rodzinki heh no i jakoś z nazwiskiem mi nie współgra:-)
mmm...
echhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh brakuje najważniejszego..., może wkrótce sie udaja juz imiona dla trojki dzieci mam(wyslalam ci prywatnie),wiem jak pokoj by wygladal oraz wozek...tylko dzieci jeszcze brak.
mmm...
objawy tak jak u mnie @ może sie pojawić u mnie w ciągu 5 dni... oby nie...się napracowałam dzisiaj nie ma co hehe poszłam na 11:30 a o 14:30 już byłam po pracy:-) brzuch mnie coś pobolewa i plecy na dole... objawy jak na @ oby nie przyszła wstrętna małpa...
/
reklama
no u mnie powinna być trochę później ... też liczę na to ,że nie przyjdzie:-)
chociaz z drugiej strony eijf mówiła,że mogę już za tydzien testować czyli czwartek-piatek wiec w podobnym terminie do ciebie
chociaz z drugiej strony eijf mówiła,że mogę już za tydzien testować czyli czwartek-piatek wiec w podobnym terminie do ciebie
Ostatnia edycja:
Podziel się: