reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

nadrobiłam czytanie i niestety muszę zmykać:-( życzę Wam miłego wieczoru kochane;-) oby płodność spłynęła na Nas i zaskoczyła Nas wszystkie pozytywnym testem jeszcze w miesiącu lutym:tak: wiem że piszę od rzeczy ale dzisiaj ciągle wszystko mówi mi że jestem w ciąży a wiem że pewnie jak już w niej będę to nie będę miała żadnych objawów:-) tak jak było z Julą-nie przypominam sobie żadnych,chociaż byłam wtedy tylko przestraszona 17;-) ciągle tylko te ciążowe urojenia:-p poza tym czego ja oczekuję w 15 dc???:-D

Lenka ja mam dziś 16 dc i stwierdziłam że jutro przutulanki powtórzę, jak na złość dziś i wczoraj nie mogłam bo w pracy jestem. Mam też cykle 28 dniowe ale ostatni był 30 dniowy. Oby nam się udało bo testujemy chyba w podobnym terminie :-)

reklama
Hej dziewczynki
My juz po badaniach - troche nerwów ale wszystko skończyło się dobrze :tak::tak:znaczy w pojemniczku hihihih
Dziewczyny głowa do góry wszystkie za jakiś czas zobaczymy II krechy na teście :tak::tak: A jak będziemy się smutkać to nic z tego nie będzie !!!
U nas gorący okres staranek :-D:-D dlatego wybaczcie ale nie będę dzisiaj z Wami gawędzić :tak:

jeszcze szybko odpiszę bo jakoś nie mogę się z Wami rozstać;-) maćku mam nadzieję że wessało to co trzeba i owoc miłości kwitnie:-D a z tą owulacja to jest tak że tylko liczę i masz racje że mogę nie trafiać ale nie zagłębiałam się nigdy w inne metody bo ja w ogóle staram się dopiero 3 cykl i jakaś taka jeszcze niepoinformowana jestem;-)
asiucha-L moje cykle trwają teraz po 28 dni.fajnie by było gdybyśmy w tym samym czasie zafasolkowały:-) tyle szczęścia na raz:tak:
Le no pewnie - nie ma co na razie szalec. Ja samoobserwacje i trafianie w TE dni zaczelam dopiero po jakims roku "jechania na wolnym";-)

Hej dziewczynki
My juz po badaniach - troche nerwów ale wszystko skończyło się dobrze :tak::tak:znaczy w pojemniczku hihihih
Dziewczyny głowa do góry wszystkie za jakiś czas zobaczymy II krechy na teście :tak::tak: A jak będziemy się smutkać to nic z tego nie będzie !!!
U nas gorący okres staranek :-D:-D dlatego wybaczcie ale nie będę dzisiaj z Wami gawędzić :tak:
Jasne. DO BOJU!!!:-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
:-)witam wszystkie staraczki i nowe staraczki też ;-)

Właśnie wróciłam od mojej małej chrześnicy ma 5 miesięcy i jest słodziakiem jak każde dzieci pewnie w jej wieku:-D

poprzytulałam się troszkę z Zośką i może się zarażę :-D:-D

Jednak swirujesz;-) Witaj w klubie;-)

Ja to nawet nie wiem, czy moge sie spodziewac owulki w tym cyklu, skoro w ostatnim jej nie bylo...

A masz monitoring w tym cyklu?

:-)witam wszystkie staraczki i nowe staraczki też ;-)

Właśnie wróciłam od mojej małej chrześnicy ma 5 miesięcy i jest słodziakiem jak każde dzieci pewnie w jej wieku:-D

poprzytulałam się troszkę z Zośką i może się zarażę :-D:-D

Batonk nie będe ciebie dołować ale to tak nie działa, ja to już brzuch koleżanki macałam, potem jej dzidzie na rękach nosiła (w poniedziałek znów do niej jadę), w pracy oprócz niej to już dwie urodziły a dwie następne są w ciąży, milion znajomych też w ciąży i co.... nie zaraziłąm się :-(

A masz monitoring w tym cyklu?

Batonk nie będe ciebie dołować ale to tak nie działa, ja to już brzuch koleżanki macałam, potem jej dzidzie na rękach nosiła (w poniedziałek znów do niej jadę), w pracy oprócz niej to już dwie urodziły a dwie następne są w ciąży, milion znajomych też w ciąży i co.... nie zaraziłąm się :-(

;-)może się uda :-D w coś trzeba wierzyć żeby nie zwariować a jeszcze tylko pare dni do @ i napięcie jest coraz większe :baffled: i strach przed rozczarowaniem też nie mniejszy :tak: i co miesiąc powtarzam sobie że nie będę się nakręcać :sorry2:

;-)może się uda :-D w coś trzeba wierzyć żeby nie zwariować a jeszcze tylko pare dni do @ i napięcie jest coraz większe :baffled: i strach przed rozczarowaniem też nie mniejszy :tak: i co miesiąc powtarzam sobie że nie będę się nakręcać :sorry2:

Też tak miałam,ale jednak.....dziś dopadła mnie ta podła @:wściekła/y:...no to mogę sobie teraz odpuścić kolejny tydzień:-(...trzymam kciuki byś miała dwie kreseczki na teście:tak:

reklama
Też tak miałam,ale jednak.....dziś dopadła mnie ta podła @:wściekła/y:...no to mogę sobie teraz odpuścić kolejny tydzień:-(...trzymam kciuki byś miała dwie kreseczki na teście:tak:

:-(przykro mi ale :rofl2: głowa do góry już za dwa tygodnie rozpoczniesz szaleństwo :-D i może wtedy:-)

tak na poważnie to ja też nie wierze w to że mi się uda w tym cyklu chciałabym bardzo ale jakoś tak mam przeczucie że nie :no:

Do góry