mam nadzieje ze staranka owocne....właśnie wyliczyłam że owulka najprawdopodobniej wypadała mi wczoraj...i bardzo mnie wczoraj brzuch bolał.ale z moimi cyklami różnie to bywa.od 3 miesięcy mam regularne cykle a wcześniej każdy był inny więc sama nie wiem co o tym myśleć:-(
reklama
No by pasowalo - objawy plodnosci (sluz, szyjka) pojawiaja sie juz przed owulka. Wiec przedwczoraj moglo zassac, a wczoraj juz nie. I bardzo dobrze, bo przeciez chlopaki musza w jajowodach poczeka na jajeczko i dojrzecwłaśnie wyliczyłam że owulka najprawdopodobniej wypadała mi wczoraj...i bardzo mnie wczoraj brzuch bolał.ale z moimi cyklami różnie to bywa.od 3 miesięcy mam regularne cykle a wcześniej każdy był inny więc sama nie wiem co o tym myśleć:-(

A czy poza liczeniem, jakos stwierdzasz moment owulacji? Bo czesto jest tak, ze liczenie sobie a organizm sobie...;-) Ja w ten sposob kiedys 10 testow owulacyjnych zrobilam, bo owulka tak sie ociagala, a wyliczylam, ze ma byc o wiele wczesniej

witamy i nie ma sie co załamywać po 1 cyklu, rzadko kiedy się udaje od razu.... głowa do góry..... jestesmy tu po to, aby sie wspierac, co jakis czas ktoras z nas zafosolkowuje i przesyla fluidki wiec i Ciebie tez to spotka....Hej!jestem tu nowa,ale mam nadzieję że udzieli mi się Wasz entuzjazm w staraniach...póki mam 1 cykl za sobą,dziś dostałam okres:-(
asiucha-L
Fanka BB :)
hej...ja też mam nadzieje zostać nmamusią jeszcze w tym roku...mamy już synka, który w marcu skonczy 2 latka , wiec stwierdzilismy ze czas na rodzeństwo-siostrzyczke :-) dla małego :-) trzymajcie kciuki, ja za Was też trzymam![]()
Witam nową staraczkę!
hej kobietki znacie moze jakas diamontke??bo napisala mi dzis na priv posta i niewiem czy to jakas znana naufana babka czy jakas nowa co scos kreci![]()
Nie znam takowej i nie wiem co ci napisała ale zanim zrobiłam sobie przerwe z forum to byłam często na wątku "starania, wątpliwości..." i tam to był cyrk z jedną forumowiczką która oszukiwała najpierw jako staraczka a potem przyszła mama (fikcyjne czyli czyjeś fotki testu z II krechami, jakieś fotki usg) normalnie była dziwna i jakąś chyba poważną obsesję miała na punkcie ciąży. W sumie to jakaś dziewczyna z zupełnie innego forum napisała że ona oszukuje chyba do moderatora bo z innego forum za to została wyrzucona. Z naszego forum też odeszła choć podem uparcie chciała dowiść że zaszła w ciąże naprawdę ale nikt jej nie ufał. Tak więc warto uważać.
Aguś, nie, humor mam nawet dobry, przecież ja to też napisałam z żartem tylko zapomniałam dać buźki.:-)
Boże co za dzień. Stoję sobie w kuchni i jak coś gdzieś p***o to aż się chałupa zatrzęsła, myślałam, że może u sąsiadów u góry, bo tak dość często im coś się wywraca, choć nigdy nie aż tak. Jak się po chwili okazało to owszem u sąsiadów ale na parterze w klatce obok wybuchł gaz. Normalnie okna z futrynami i parapetami leżą na śniegu jakieś 5 do 10m od budynku. Tam nikt nie mieszka i właściciel przyszedł po prostu ogrzać mieszkanie (mamy tu własne, piece gazowe). Gaz musiał się ulatniać od jakiegoś czasu i dzisiaj jak odpalił piec to wywaliło. Sąsiad na szczęście jest tylko lekko poparzony.
No to naprawdę niebezpiecznie, ostatnio oglądałam Express Reporterów tam co prawda było o tym jak czad zabija ludzi ale jest to niebezpieczne. Dobrze że nic nikomu się nie stało.
Ja siedzę drugi dzień w pracy i zastanawiam się czy owu była czy jest teraz, czy przytulanek wystarczyło, jutro dla pewności też zaciągne M do łóżka. ;-)
suzi1
Kocham Cię synuś
Niedawno padlo pytanie: co z nasieniem po.... czy dobrze, ze wyplywa itp. I zaobserwowalam pewna rzecz: gdy mam dni nieplodne, wszystko prawie od razu wyplywa. A gdy jest w okolicach owulacji, czesc gdzies ginie.Czyli domyslam sie, ze zostaje zassane do srodka (bo nie robie wygibasow po, tylko leze;-)). Tak wiec wniosek z tego taki, ze to co ma trafic do srodka trafii
Co Wy na to? Tez cos takiego zauwazylyscie?
Dokładnie tak samo mam.W płodne zostaje w srodku

Hej!jestem tu nowa,ale mam nadzieję że udzieli mi się Wasz entuzjazm w staraniach...póki mam 1 cykl za sobą,dziś dostałam okres:-(
Przykro,ja mam to samo!!!!
Maz przyszedł z pracy i powiedziałam mu o @, Finał był taki ze obydwoje popłakalismy sie ja dzieci:-
CO do checi posiadania dziecka to wierze ze kazdy pragnie go tak samo,moze jedni bardziej a innie mniej...
Natomiast nasye emocje sa skrajnie rozne...I bol tey nie jest taki sam...
Wiem jak ja podchodziam do tego na poczatku staran

Te emocje przychodza z czasem:-(
asiucha-L
Fanka BB :)
Niedawno padlo pytanie: co z nasieniem po.... czy dobrze, ze wyplywa itp. I zaobserwowalam pewna rzecz: gdy mam dni nieplodne, wszystko prawie od razu wyplywa. A gdy jest w okolicach owulacji, czesc gdzies ginie.Czyli domyslam sie, ze zostaje zassane do srodka (bo nie robie wygibasow po, tylko leze;-)). Tak wiec wniosek z tego taki, ze to co ma trafic do srodka trafii
Co Wy na to? Tez cos takiego zauwazylyscie?
Ja też myslałąm o tym, bo czasami mam tak że wypłynie odrobina a dopiero na drugi dzień reszta albo nawet po 2 dniach a czasami to wszystko od razu wypływa ale muszę zaobsrwować jak to się ma do dni płodnych. Teaz przy przytulankach nie wyleciało wiele.
właśnie wyliczyłam że owulka najprawdopodobniej wypadała mi wczoraj...i bardzo mnie wczoraj brzuch bolał.ale z moimi cyklami różnie to bywa.od 3 miesięcy mam regularne cykle a wcześniej każdy był inny więc sama nie wiem co o tym myśleć:-(
Lena a jakie masz teraz długie cykle bo my w podobnym terminie owu mamy i @
Hej!jestem tu nowa,ale mam nadzieję że udzieli mi się Wasz entuzjazm w staraniach...póki co mam 1 cykl za sobą,dziś dostałam okres:-(...a już myślałam że mi się udało...jednak jeszcze nie.
Witamy serdecznie!
Suzi przytulam mocno, strasznie mi przykro.
Czyli nie musimy sie bac, ze wszystkie chlopaki wyplyna, zamiast stac na strazy jajeczka;-)Dokładnie tak samo mam.W płodne zostaje w srodku![]()
nadrobiłam czytanie i niestety muszę zmykać:-( życzę Wam miłego wieczoru kochane;-) oby płodność spłynęła na Nas i zaskoczyła Nas wszystkie pozytywnym testem jeszcze w miesiącu lutym
wiem że piszę od rzeczy ale dzisiaj ciągle wszystko mówi mi że jestem w ciąży a wiem że pewnie jak już w niej będę to nie będę miała żadnych objawów:-) tak jak było z Julą-nie przypominam sobie żadnych,chociaż byłam wtedy tylko przestraszona 17;-) ciągle tylko te ciążowe urojenia
poza tym czego ja oczekuję w 15 dc???

P
pysia_23
Gość
Witam staraczki wstąpiłam do was z wrześniówek 2010 do których uciekłam będąc chwilke z wami staraczkami.
Przesyłam mnóstwo fluidków ciążowych i do zobaczenia być może na forum wrześniówki 2010 lub październik 2010
Trzymam za was wszystkie mocno kciukasy
Pozdrawiam :-)
Przesyłam mnóstwo fluidków ciążowych i do zobaczenia być może na forum wrześniówki 2010 lub październik 2010
Trzymam za was wszystkie mocno kciukasy
Pozdrawiam :-)
reklama
jeszcze szybko odpiszę bo jakoś nie mogę się z Wami rozstać;-) maćku mam nadzieję że wessało to co trzeba i owoc miłości kwitnieNo by pasowalo - objawy plodnosci (sluz, szyjka) pojawiaja sie juz przed owulka. Wiec przedwczoraj moglo zassac, a wczoraj juz nie. I bardzo dobrze, bo przeciez chlopaki musza w jajowodach poczeka na jajeczko i dojrzecTo jest oczywiscie takie moje gdybanie, ale mysle, ze logiczne, co?;-)
A czy poza liczeniem, jakos stwierdzasz moment owulacji? Bo czesto jest tak, ze liczenie sobie a organizm sobie...;-) Ja w ten sposob kiedys 10 testow owulacyjnych zrobilam, bo owulka tak sie ociagala, a wyliczylam, ze ma byc o wiele wczesniej![]()

asiucha-L moje cykle trwają teraz po 28 dni.fajnie by było gdybyśmy w tym samym czasie zafasolkowały:-) tyle szczęścia na raz

Podziel się: