reklama
Suzi -przykro mi, ale moze to tylko plamienie bedzie.... moze sie nie rozkreci....
wiem wiem.... latwo mowic, ale z tego co pamietam bedzie teraz brac clo wiec kolejne szanse sa....
u mnie poki co nic.... brak jakichkolwiek objawow, procz napiecia w podbrzuszu ale to przeciez zaden objaw tylko element zycia codziennego:-)
niedlugo jedziemy z mala wybrac jej stroj na bal do przedszkola...
wiem wiem.... latwo mowic, ale z tego co pamietam bedzie teraz brac clo wiec kolejne szanse sa....
u mnie poki co nic.... brak jakichkolwiek objawow, procz napiecia w podbrzuszu ale to przeciez zaden objaw tylko element zycia codziennego:-)
niedlugo jedziemy z mala wybrac jej stroj na bal do przedszkola...
ewelina09065
czas oczekiwania...
witam popieram twoje słowa :-)trzeba podejsc do tego wszystkiego na luzie a wtedy napewno sie uda. ja tez sie nie nakrecam ze sie udało bo to dopiero pierwszy cykl staranek;-)ale fajnie jakby sie okazalo....ze bedzie fasolka;-)pozostaje tylko czekac..pozdrawiamno co ty laseczka pomysl sobie tak jak ja : Im wiecej sie denerwuje tym mniejsze szanse na fasolke a i tak mi to nic nie da tylko mnie glowa albo brzuch z nerwow zacznie bolec. Bedzie to bedzie nie to trzeba dalej probowac!!!!
suzi1
Kocham Cię synuś
Sadze ze osoba ktora stara sie pierwszy cykl nie jest w stanie zrozumiec co czują dziewczyny starajace sie miesiacami,no ale nie ma sie co dziwic...
Zresztą była juz kiedys na ten temat dyskujsja
Samo zycie...
jak widac nawet obaj sluzu mozna zle odczytac:-(
No nic jakos trza sie pozbierac w kupe

A cos brzydkiego ci napisała

???

Samo zycie...
No nic jakos trza sie pozbierac w kupe

ojjj kochana ja nie znam nikogo takiegohej kobietki znacie moze jakas diamontke??bo napisala mi dzis na priv posta i niewiem czy to jakas znana naufana babka czy jakas nowa co scos kreci![]()

A cos brzydkiego ci napisała

Ostatnio edytowane przez moderatora:
nie nic brzydkiego ale niewiem co mam sadzis przesle ci to na privojjj kochana ja nie znam nikogo takiego
A cos brzydkiego ci napisała???
ewelina09065
czas oczekiwania...
ja mysle ze chec posiadania dziecka jest tak samo ważne dla wszystkich kobiet i nie ważne jak dlugo sie staraja.. mam nadzieje ze nam uda sie szybciutko i nie bede musiala dlugo czekac..Sadze ze osoba ktora stara sie pierwszy cykl nie jest w stanie zrozumiec co czują dziewczyny starajace sie miesiacami,no ale nie ma sie co dziwic...
Samo zycie...
No nic jakos trza sie pozbierac w kupe![]()

suzi1
Kocham Cię synuś
nie nic brzydkiego ale niewiem co mam sadzis przesle ci to na priv
Ok .czekam
Z tego co dziewczyny pisały to moze wkrac sie jakis łobuz i bedzie chciał mieszac

no niewydala mi sie jakas nieprzyjemna czy cos ale jej napisalam ze jestem uprzedzona do takich listow bo duzo razy sie sparzylam a juz ci wyslalam mozesz odpisac na priv jak chceszOk .czekam
Z tego co dziewczyny pisały to moze wkrac sie jakis łobuz i bedzie chciał mieszac![]()
reklama
suzi1
Kocham Cię synuś
no niewydala mi sie jakas nieprzyjemna czy cos ale jej napisalam ze jestem uprzedzona do takich listow bo duzo razy sie sparzylam a juz ci wyslalam mozesz odpisac na priv jak chcesz
No racja nie była nie przyjemna

Oczywiscie odpisałam
Podziel się: