to kilka dni macie niepewnosci, ale widze ze owu sie zbliza wiec nie wychodzcie z łóżka....
taki mamy zamiar właśnie

no z małą przerwą na obiadek u mamy pyszne pierożki

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
to kilka dni macie niepewnosci, ale widze ze owu sie zbliza wiec nie wychodzcie z łóżka....
Dobrze bedzie!Hej dziewczynki,
U nas dzisiaj bardzo nerwowo idziemy zbadac wojsko więc dziewczyny trzymajcie kciuki żeby wszystko było oki. Mój W. to się tak denerwuje że ostatnie dwa dni bez kija nie podchodź do niego normalnie
Miłego dnia
To za wczesnie na pewnoKobietki, a ja dziś nie wytrzymałam :-(
Wiem, wiem w pierwszych cyklach idzie majątek na testy, ale co mi tam
Zrobiłam dzisiaj rano inic z tego. NIMA NIC. A mdłości jak miałam tak mam, teraz to już chyba cierpliwie na tą wredotę poczekam do poniedziałku.
I proszę grzecznie, nie rozpisujcie się, bo będę mogła zajrzeć dopiero w niedziele wieczorem ( szkolenie przez weekendbuuuu) i będę wieki zaległości nadrabiać
Buziaczki STARACZKI ! happy go lucky ( czy jakoś tak)
a witamy witamy mloda mamusie o nowa staraczke!!!!!Suzi trzymam mocno kciuki za testowanko
Jesli chodzi o mnie to teraz czekam na @ i od następnego cyklu będziemy działać bardzi intensywnie...
Nasz pierwszy synek to był tzw złoty strzał, jak bardzo bym chciala aby sie tak ponownie udało:-)
mielismy zacząc w tym cyklu ale przez to ze przy pierwszym porodzie mialam komplikacje i cc musialam przejsc szczegółowe badania ale jak na razie wszystko jest ok i mamy zielone światełko
moj mały spi a ja własnie zrobiłam porzadek z zaległym prasowaniemchyba z 2 tyg odkładalam wyprane ciuszki na kupkę iiii dopiero teraz zabrałam sie za parsowanie-jedno wiem -nigdy więcej tak nie zrobię haha
![]()
trzymac bedziemy!!!!!Hej dziewczynki,
Suzi - nie denerwuj się @ nie przyjdzie napewno
Temat poczty polskiej pozostawię bez komentarza - temat rzeka hihi
U nas dzisiaj bardzo nerwowo idziemy zbadac wojsko więc dziewczyny trzymajcie kciuki żeby wszystko było oki. Mój W. to się tak denerwuje że ostatnie dwa dni bez kija nie podchodź do niego normalnie
Miłego dnia
Wyczuwam ironię, tylko nie wiem czemu, przecież ja też jestem uzależniona (rozmawiałyśmy o tym) tylko o prawie rok krócej.
Hej dziewczynki,
Suzi - nie denerwuj się @ nie przyjdzie napewno
Temat poczty polskiej pozostawię bez komentarza - temat rzeka hihi
Miłego dnia
jasna dupa no tp plama he he spoko u mnie tez moze czerwone i umieram ze zlosciiiiiiii spoczko luty przed nami walentynki itpNo ja juz jestem.
Kupiłam testa ,ale raczej sie nie przyda bo na wkładce mam juz ciemniejsze...:--
-
-
-
-
-(
no co ty laseczka pomysl sobie tak jak ja : Im wiecej sie denerwuje tym mniejsze szanse na fasolke a i tak mi to nic nie da tylko mnie glowa albo brzuch z nerwow zacznie bolec. Bedzie to bedzie nie to trzeba dalej probowac!!!!No włąsnie ale swoje muszę "odchorowac":-wściekła/y:
![]()
Witajcie Dziewczynki!
Jestem dziś taka zła że szok!
Wczoraj miały być przytulanki ale jak M poszedł się umyć to usnęłam a on do mnie rano że nia miał serca mnie budzić. :-(
Fakt zmęczona była ale ...
Rano w łazience walnęłam o umywalkę i to tak drwią i mam małą fifę
Do tego dziś miałam spęcie z moim tatą, potem nie mogliśmy z domu wyjechać bo M do pracy mnie odwoził, zasypało nas konkretnie i samochód również a on odśnieżał bez konca i to przed samym wyjazdem zamiast zrobić to wcześniej.
Wyszłam z domu i leżę, upadłam na ramię ale mało tego samochód w śniegu się zakopał, M za kółkiem a ja go pcham, zamekałam drzwi od samochodu i przyciełam sobie palca, popłakałam się ze złości, palec stłuczony, boli jak cholera, naderwał mi się paznokiec ten naturalny i połamał cały tips, tipsa nie żałuje ale tak boli, mam teraz ostry szpikulec a z bólu nie moge tego spiłować, krew mi zaschła.
Zgiać palca nie mogę.
Nie wiem co mnie dziś czeka ale dzień do dupy mam a jeszcze dwie doby w pracy. :-(
A to najświeższe sfotografowane ściskanko
Bo my to takie "tulaczki" jesteśmy![]()
Ja sobie Kobitki na walentynki wymyśliłam czerwona satynowa pościel i chcę się przebrać za seksownego diabełka, tylko skąd u licha ja ogon wytrzasnę..............hihihihi
Mój M będzie miał swoje prywatne malutkie piekiełko hihi
hej...ja też mam nadzieje zostać nmamusią jeszcze w tym roku...mamy już synka, który w marcu skonczy 2 latka , wiec stwierdzilismy ze czas na rodzeństwo-siostrzyczke :-) dla małego :-) trzymajcie kciuki, ja za Was też trzymam![]()